19 wyników w czasie 94 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Co Was zniechęca do chodzenia do kościoła?

malagenia100 napisała: > Piszcie co o tym myślicie. Myślę, że jesteś zakłamana i głupia.

Re: Co Was zniechęca do chodzenia do kościoła?

hasyd_666 napisał: > malagenia100 napisała: > > > Piszcie co o tym myślicie. > > Myślę, że jesteś zakłamana i głupia. Bo każdy kto się przeciwstawia zakłamaniu wielkiej i wpływowej religji bedzie uchodził za kłamce i głupca.Jakoś trzeba bronić swojej wiary

Re: Jak stać się zołzą?

malagenia100 napisała: > Nie będę tu opisywać > szczegółów ,bo zajęło by to kartkę A4 i kto by to czytał. Uwierzcie mi na słowo Ja. Nie bądź więc wiśnią, tylko pisz. Pisz. Masz talent.

Re: Jak stać się zołzą?

malagenia100 napisała: > Dlaczego trzeba być zołzą aby być dobrze traktowana przez mężczyznę. - a gdybys wiedziala dlaczego - to byloby ci lzej ? dlaczego mężczyźni kochają zołzy?Napiszcie co o tym myślicie, - nie kochaja. bredzisz. Zolzy zrzucamy z balkonu.

Re: Gdzie podziewa się poczta meilowa?

malagenia100 napisała: > .....które wyrzucam do "kosza". ale gdy po jakimś > czasie zaglądam do głównego "kosza", aby go opróżnić - to ich tam nie ma. > Są tylko np. zdjęcia, które usunęłam z własnej "galerii fotografii", lub innych > folderów. szukasz usunietych maili w

Re: Gdzie podziewa się poczta meilowa?

malagenia100 napisała: > 2/ co zrobić aby nie przychodziło tyle niepotrzebnych maili na moją pocztę. Nigdy nie podawać swojego konta pocztowego używanego do korespondencji wszelkiej maści wyłudzaczom kont. Utworzyć sobie do tego celu jakieś inne, darmowe konta i albo je likwidować

Re: Najpierw właściwa diagnoza

jedynybzyk napisał: > No chyba nie potrafi.Oni coraz mniej potrafia.Ja znam dwie choroby wywolujace zapalenie > stawow.Sa to chlamydie (obie) oraz jersinioza.Poczytaj o tych chorobach w necie. Cytuje malagenię100: "Podejrzewano rzs ale to zostało wykluczone." A więc stawy sie nie

Re: Krew Jana Pawła II. Relikwia budzi kontrowers

do malagenii100: 1) Kardynał Dziwisz nie tyle "otrzymał stanowisko", ile został oddalony z Watykanu. Była to jedna z pierwszych czynności nowego papieża. BXVI po prostu pozbył się intryganta, dając mu kopniaka w górę. A że ze szkodą dla krakowiaków i większości Polaków, to go nie obchodziło. 2

Re: boi się ślubu?

malagenia100 napisała: > Mężczyzni szaleją za "zołzami" a dobrych i łagodnych kobiet nie szanują > i nie liczą się z ich potrzebami bo są ich zbyt pewni! Spróbuj trochę być > "zołzą" i okaż niezależność. To słowo jest użyte w złym znaczeniu. Autorka tematu weźmie sobie zapewne

Re: Jak znieść podróż autokarem do Grecji? BP Tęc

malagenia100 twoja historia mnie urzekła. Byłem z rodziną dwa razy w Grecji właśnie autokarem i żadnej tragedii podczas przejazdu nie zauważyłem. Przejazd faktycznie trochę męcząca trwała ok. 20 godzin w tym dwie przerwy po 30-40 min i kilka krótszych co 3 godz. Czasy kiedy takie przejazdy

Re: Czy dziękować za życzenia od byłego?

malagenia100 napisała: > We wrześniu zerwałam z facetem i była cisza, ale wczoraj były moje urodziny i d > ostałam od niego życzenia SMSem. Czy powinnam Waszym zdaniem z grzeczności podz > iękować wysyłając SMS. Czy nie będzie to pretekst do ponownego nawiązania znajo > mości