72 132 wyników w czasie 294 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Z dedykacją dla Bola i Misia!

5 minut mam dopuszczenie. Ale mam 2-go diesla mhev i chyba Ceratę bedę sprzedawał-bo to ostatni dzwonek-bo za 2-3 lata już bedą problemy. ze zbyciem. Dziś nie ma. -- bolo2002

Re: Cena benzyny vs. cena diesla

To skąd tyle opinii o awaryjnosci tego systemu zimą? Tez mam ten system SCR i sa problemy. Trump nakazał wyłaczenie go we wszystkich ciezarówkach w Stanach-z czegoś to wynika. -- bolo2002

Re: Cena benzyny vs. cena diesla

napedu- najwiekszą sprawność silnika na rynku. Dlatego mam 2 diesle i nie zamierzam tego zmieniać. Olej po frytkach mnie nie interesuje. -- bolo2002

Wzorzec państwa prawa (początek wątku)

ani sztućców, więc jedzą rękami prosto z podłogi, używając zamiast naczyń brudnych, plastikowych pojemników z odzysku. Są bici, często przy użyciu narzędzi. Jaki jest ich stan zdrowia? Wszyscy, z którymi mam kontakt są pokryci sińcami. Są bardzo chudzi. W 2024 roku wyglądali dosłownie jak żywe

Nie ma już gandalpha (początek wątku)

Jest gandalph_wtory. Od 2002 roku byłem na forum i dokonywałem wpisów pod artykułami. Od wielu miesięcy mam "czasową blokadę wysyłania". Powody nieznane. Dlatego będę się udzielać pod nowym nickiem i wyłącznie sporadycznie. Skoro redakcja GW daje dyspensę na plucie, szczucie i dezinformację, nie

Re: Bezpieczeństwo w szkołach - Polska a UK

angazetka napisała: > A w Polsce mamy pobór do wojska? > :) Poboru nie ma, of course, ale znajomi z synami urodzonymi w okreslonych latach (kwalifikacja wojskowa w 2026 roku w Polsce potrwa od 2 lutego do 30 kwietnia, obejmując rekordową liczbę ok. 235 tys. osób. Wezwania

Re: Wodzionka fest wonio

ciezkie. Lubie swiat lekki, motylkowaty z powiewem kolorowej radosci ;)) Nie zastanawiaj sie Seppel, bo 2002 roku jeszcze nie bylo FGGG, forum gazeta dopiero sie rozwijalo, a internet mieli tylko ludzie, ktorzy mieli dojscie do prywatnych firm internetowych. Placilo sie kolosalne ceny za uzywanie. I

Re: Wodzionka fest wonio

porzondku dziennym. Pisze Teorie Spiskowe bo my i ci inni co myslom ze som poinformowani nie mamy zielonego pojecia co sie naprawde we Swiecie dzieje.To jest tak jak ze Lodowom Gorom . To co my widzimy to tylko ulamek tego co pod wodom sie znajduje (90%) tak somo jest z politykom. Mysle ze to co

Re: Leszek Miller o feminizmie

angazetka napisała: > Przypomnę, że "wybór" Nawrockiej był taki sam, jaki teraz mamy. > nie był taki sam był mniejszy, bo było mniej możliwości i słabszy dostęp do informacji ale w 2002 - np taki postinor jak najbardziej był do zdobycia i to bez większej gimnastyki

Re: Kłopoty szkoły w chmurze.

partytura2026 napisała: > Po co? Masz swoje założenia. A ta kwestia jest kompletnie poza tematem tego wąt > ku. Ja mam jakieś założenia? Chyba tylko to, że ów klucz miałaś przez całą edukację (nie wyobrażam sobie pokolenia uczniów, które robiłoby szkołę częściowo bez klucza

Re: Pani Nawrocka i moda

analoga_niet napisała: > Miałam studniówkę w 2002 i NIKT nie miał zamówionej szytej sukienki, to przecie > ż droga usługa. Uszytą miała jedną dziewczyna ale to dlatego, że szyła jej cioc > ia - i sukienka była piękna, choć w stylu wtedy modnym, czyli gorsetowa góra i

Re: OT - Wenezuela

dyktaturami w Kolumbii i na Kubie ale tez zaanektować Grenlandię. Podobno ze względów bezpieczenstwa USA. To oczywiscie gó... prawda- bo chodzi o ukryte tam bogactwa. I mamy taki oto obraz- biznesmen Trump wykorzystuje urząd prezydenta USA i siłę militarna do robienia prywatnych interesów i zbijania kabzy

1 2 3 4 5 6