8 wyników w czasie 82 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Potrzebuję pomocy

mamaisynek2012 napisała: > No widocznie potrafią. Gdy ktoś użyje mojego maila i doda jakieś fotki, to to t > eż nie będę ja, mimo iż mail mój :) > Dziękuję moderatorce za usunięcie mojego ogłoszenia oddam płaszcz S Cotton Worl > d > Po prostu super Post na ooddam

Re: Potrzebuję pomocy

mamaisynek2012 napisała: > Ja wyślę, bo ktoś opła > ci kuriera, więc co mi zależy. W ilu jeszcze wątkach będziesz usilnie starała się pokazać jaka to jesteś wspaniała i w ogóle och ach bo wysyłasz komuś paczkę? Dziewczyno, znajdź sobie inne sposób za dowartościowanie niż szastanie

Re: pomóżmy 13osobowej rodzinie Oni tego naprawdę

mamaisynek2012 napisała: A wyś > lę teraz i na Święta BN paczuszkę. czytam i sie zastanawiam pomocna jestes? czy potrzebujaca? tu mowisz ze zrobisz paczke teraz i na swieta tej rodzinie a na https://forum.gazeta.pl/forum/w,834,138663337,138663337,prosze

Re: proszę o zabawki dla dwulatka

mamaisynek2012 napisała: > może nagram filmik albo zrobię zdjęcia jak synek zareaguje na paczuszkę :) Dzię > kujemy z całego serduszka :) Przesyłamy gorące pozdrowienia :) Nie ma za co :-) sama mam dzieci, i wiem ile dla matki znaczy radośc w oczach dziecka :-) a filmik czemu nie