3 623 wyników w czasie 171 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: październik 2012

Październik, to termin jesiennych ferii w Niemczech, nie może być tanio. Więcej: www.schulferien.org/Schulferien_nach_Jahren/2012/schulferien_2012.html Jeśli w NRW masz

13 październik 2012 Mam wolny Fotografia Ślubna (początek wątku)

Mam wolny termin na 13 październik 2012 Zapraszam Serdecznie do rezerwacji, tel.kom.784-467-521. http://www.autorskafotografia.pl www.autorskafotografia.pl

Re: 13 październik 2012 Mam wolny Fotografia Ślub

Zapraszam na naszą stronę: http://www.studiofotografiiartystycznej.pl fotografia ślubna Kraków Oferuję: - fotoreportaż ślubny, który obejmuje: zdjęcia od przygotowań Pani Młodej, uroczystości ślub, przyjęcie weselne do oczepin; sesja plenerowa w dowolnym terminie; - indywid

28 października 2012, CWP

Dzień dobry niedzielnie :) Dzisiaj mieszkam w lepszej części naszego kraju - jest zimno ale bez śniegu czy deszczu. Nawet trochę słonecznych, dawno nie widzianych, promyków się przebija :)Taką niedzielną pogodę trzeba wykorzystać. A jak trzeba to trzeba...mam pokusę. Pojeżdżenia na rowerze. A

28 października 2012, CWP

kol.Witek pisze: "myślę,że nazbyt często sprawia Ci satysfakcję,jedynie negatywne oceny wypowiedzi innych" Witku jeżeli tak to odebrałeś to znaczy,że użyłem nieodpowiedniej formy nie radują mnie czyjeś potknięcia,mam dużo autoironii,i dystans do samego siebie Witku

01 października 2012, CWP

Uli kilka minut temu sprawiłeś mi wielką radość,mam piękne wspomnienia,dziękuję! na dobranoc wysłucham boskiej Maria Callas https://www.youtube.com/watch?v=I4cSVnqGmOc&feature=related;;I4cSVnqGmOc;;http://i.ytimg.com/vi/I4cSVnqGmOc/default.jpg;;Maria Callas - La Traviata

Re: 02 października 2012, CWP

...i już dobry wieczór :) Nie ma to jak radosna twórczość młodzieży...właśnie przeczytałem odpowiedź na pytanie - dlaczego Napoleon nosił tytuł cesarza Francuzów? Odpowiedź - Bo był kurdupel. Żeby spojrzeć żołnierzowi w oczy musiał na koniu siedzieć" :D

19 października 2012, CWP

1agfa napisał: Cześć, Mirku - jak zwykle prezentujesz bardzo zabawny rysunek na dobranoc :) ----------------------------------------------(m.podkreślenia)------------------------ mam dostęp do rysunków dwóch znajomych z Facebook rysunki mam już przed publikacją (czasami,ale mam

16 października 2012, CWP (początek wątku)

Witam Wszystkich wtorkowo, słonecznie (mam nadzieję że w pogodzie też) i bezburzowo (też odpowiednio mam nadzieję) :) Ledwie rozpoczynał się wrzesień, a już w drugą połowę października wkraczamy. Szybko...smucić się czy cieszyć? Że końcówki telomerów nam się skracają, to nie powód do radości

Re: WYNIKI-PAŹDZIERNIK 2012

Do lipca byłam na Novo 125 + E 25 , od lipca obniżyłam do Novo 100 + E 50 i wyniki z października są właśnie po tej zmianie od lipca. I właśnie mam zamiar zmienić ale czy wrócić do tego dawkowania sprzed lipca? -- Pozdrawiam K.

Re: WYNIKI-PAŹDZIERNIK 2012

Pisz na jakiej dawce masz te wyniki, bo ja się już pogubiłam ile czego łykasz...

14 października 2012, CWP :)

Dzień dobry niedzielnie :) Podobno najbliższe dni mają być dużo cieplejsze. Co mnie bardzo cieszy :) Można będzie dalej korzystać z piękna natury w czasie przejażdżek wsród polskiej przyrody :) -- hardy.bloog.pl/ Hardy

Re: 13 października 2012, CWP :)

Hardy : ))) - mam jak Ty. Stale jakieś papiery: ( Dobrego dnia Wam życzę - i nam, bidnym pracusiom, też ... : )

4 października 2012, CWP

Dzień dobry czwartkowo Wszystkim :) Niedawno był sierpień, a tu już kolejny dzień października. Znaczy nie mam czasu się nudzić, czas nie rozciąga mi się jak guma w majtkach... Żeby można było tak jak ptaki... -Jasiu, co wiesz o jaskółkach? -To bardzo mądre ptaszki, pani profesor. Odlatują

Re: 4 października 2012, CWP

nigdy nie miałem i nie mam. Podobnie na wsze > lakich przebytych egzaminach czy konkursach - stres działa na mnie mobilizująco > . Niestety wielu ludzi zżera wtedy właśnie trema. Nie myślałem o tremie, kiedy już przychodzisz na wykład, konkurs, czy konkurs /to nie to samo/. Myślałem o

Lidl wina francuskie - październik 2012 (początek wątku)

Mam zapytanie, które wina z lidlowego szału francuskich win polecacie. Duży wybór i prawie wszystkie rozpoczynają się od Chateau ;)

Re: Lidl wina francuskie - październik 2012

A może zatem coś innego niż czerwone z regionu Bordeaux? Jeśli masz ochotę na jakieś dynamiczne białe, sięgnij po alzackiego gewurztraminera albo riesling, myślę, że się nie zawiedziesz. Jeśli jednak czerwone, to może dolina Rodanu? Na półce stoi zadziwiająco niedrogie wino, Saint-Jean Côtes

Re: fotograf na październik 2012

Witam, termin mam wolny. Zapraszam do zapoznania się z moimi pracami na: www.justynabronowska.pl a jeśli się spodobają, to do kontaktu. Pozdrawiam, Justyna

Re: fotograf na październik 2012

Witam. Wykonujemy zdjęcia ślubne razem z mężem. Bardzo dobre rozwiązanie, dwa różne punkty widzenia. Zajmujemy się fotografią od ponad 10lat. Na stronie www.fotografiasylwiabafia.pl są propozycję pakietów i nasze prace. Nie standardowymi propozycjami jakie mamy w ofercie to przenośne studio

1 2 3 4 5 6