No nic widze nie jestem chyba lubiana na tym forum :-( nie przeszkadzam wam juz tymi swoimi problemami jak macie wieksze swoje jutro zadzwonie do swojej gin.zapytam umowie siena wizyte zycze wam dziewczyny wkoncu doczekania sie upragnionego malenrgtwa.Bylam 6 lat temu na forum marcowki 2009 i tam
na innych tez tak jest..wypadlo nas sporo z marcowek 2008, potem z czerwcówek 2008...ale powiem Ci na poszenie cos-marcowki hurtem rodzily w 2009 roku:) więc znow spotykamuy sie na innych forach rówiesniczych. bedzie dobrze dziewczyny, troszke później, ale bedzie
a ja radze "zapisac sie" na forum marcowki 2009,dziewczyny do tanca i do rozanca:)
Wiatam, ja rowniez dawno sie nie odzywalam ale jak tylko przeczytalam Twoja wiadomosc Haniu to musze odpisac!!! Ja USG genetyczne mam jutro i tez umieram ze strachu ale wiesz co przeciez wszyscy lekarze mowia ze to Usg nie przesadza o niczym w 100% porob poprostu wszelkie badania i wted
Witajcie, u mnie jest tak różowo i wesoło. Odebrano mi póki co całą radość z ciąży. Na usg wyszło NT 2,3, potem u Roszkowskiego 2,9, zroiłam test PAPPA i.........nie wiem co dalej. Mój syn ciągle całuje brzuszek(dość spory chyba), przytula się i z niecierpliwością czeka na rodzeństwo. Tak