odpowidz na artykuł z dnia 15.05.br.,,Ekstaza przy misiu''Co o tym myślisz.
misiu1505 napisał: > popieram aby ząbki przyłączyły sie do warszway To takie życzeniowe myślenie. Najbliższe nam Targówek Przemysłowy, Rembertów i Wesoła wcale nie wyglądają lepiej od Warszawy. Bardziej boli mieć napisane w dowodzie jakieś tam Ząbki niż pełną gębą Warszawiak z
--------- 5.07 ----------- 26.07 marii52 --------- 30.07 ----------- 15.08 ----- 8.12? misia007 --------- 29.10 ----------- 6.07 tropem_misia1 ------- 1.11 ----------- Ewa -- http://i41.tinypic.com/2zspsb8.gif
: madomi.pl/pl/peleryny-komunijne/283--peleryna-komunijna-z-misia-pkm04.html -- kontakt: kasia-1971@gazeta.pl
misiu1505 napisał: > SZLAK MNIE TRAFI JAKIE NOWE INWESTYCJE DROGOWE > PODJELI RADNI PIS Z BURMISTRZEM To ma być taki wrzask na puszczy. Lubię drzeć się w internecie. Wystarczy że prześledzisz to forum to znajdziesz: Skrajną - bo budują tam wielkie osiedle, Kościelną bo
nie odpowiada Misiu, ale wiem, ze byl na Prince Omar (reklamacja zostala potwierdzona przez rezydenta), ja ze swoim mezem tez tam bylismy i tez zlozylismy reklamacje, nasza dodatkowo dotyczyla niedotrzymywania standardow w hotelach, zniszenia bagazu, niezapewnienia posilkow i braku opieki
misiu1505 napisał: > kola1231 napisał: > > > a w czym Ci przeszkadzają ludzie wierzący w Boga? > W tym miescie władza musi byc blisko związana z kosciołem inaczej > nie ma szans w wyborach a czemu boksznajder tak długo rządził ta > miesciną nawet teraz
. -- "Przecież wszyscy lubią historyków. Jesteśmy jak żelowe misie społeczeństwa. Nieprzydatne ale słodkie." http://www.pmiska.pl Pusta miska
misiu1505 napisał: > ząbki jako nieliczna gmina ma własny samochód do sprzatania ulic a > niestety ulice w tym miescie to zwały błota z jakiej strony nie > wjechac do ząbek to syf nas wita a szczególnie od strony giełdy > błoto w warszawie juz dawno posprzątane
misiu1505 napisał: > ząbki jako nieliczna gmina ma własny samochód do sprzatania ulic Ja bym się tym wcale nie ekscytował. Marki też mają - ale profesjonalny ciągnik do zadań komunalnych. A właściwie to dwa profesjonalne ciągniki, tylko drugi to jest tak bardziej przystosowany do
misiu1505 napisał: > prawie wszyscy radni i burmistrz obiecali nam mieszkancom w wyborach > remonty dróg chodników parku miejskiego i nic się nie dzieje ... W tegorocznym budżecie przewidziana jest suma 200 tys zł na rewitalizację Parku Miejskiego. Ponad połowę tej sumy będzie