13 570 wyników w czasie 638 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Szkoła Podstawowa nr289 Warszawa prosze o opinie!! (początek wątku)

Prosze o opinie Rodziców dzieci uczęszczających do szkoły Podstawowej nr 289 im . H. Sienkiewicza. Interesuja mnie wszystkie zdania a zwlaszcza zdania Rodziców których dzieci chodza obecnie do 4 klasy. Moje dziecko zaczyna edukacje od wrzesnia '08, i chcialabym zasiegnąc rady w sprawie

opinia o szkole nr 69 w Warszawie na ul Drewnianej (początek wątku)

Czy ktoś może wspomóc i wyrazić swoją opinię na temat szkoły podstawowej na ul. Drewnianej 8 w Warszawie.

Re: opinia o szkole nr 69 w Warszawie na ul Drewn

szkoła jest szkołą integracyjną lecz tylko z nazwy, korzystają ze wszystkich ulg jakie przysługuja szkole integracyjnej,lecz dzieci potrzebującej więcej pomocy i poswięcenia wiecej uwagi po prostu omijają i to duzymi krokami,mojego syna w roku 2008 próbowałem zapisać do tej szkoły, ale

SP nr 277 w Warszawie-proszę o opinie (początek wątku)

Witam. Moje dziecko będzie pobierało naukę w tej szkole.Bardzo proszę o opnie o atmosferze, nauczycielach i w ogóle o poziomie. Czy po ukończeniu tejże szkoły dziecko będzie w miarę dobrze przygotowane do gimnazjum. Pozdrawiam.

przedszkole 212 w Warszawie (początek wątku)

Czy którejś dziecko tam chodzi? Proszę o opinie? -- Alicja ma już... Maleństwo rośnie

Opinie o szkole nr 2 (początek wątku)

Witam Proszę o opinię o klasach integracyjnych w szkole nr 2. Czy są realizowane zalecenia z PPP dla dzieci z orzeczeniem?? bo chcę zapisać tam mojego synka ale nie wiem czy warto....

wybór szkoły Podstawowa NR 212 W-WA

Witam serdecznie Bardzo proszę o opinie na temat tej szkoły. Byłabym ogromnie wdzięczna i pewnie nie tylko ja, ale i wielu Rodziców buszujących po internecie, aby się czegoś dowiedzieć na temat szkoły do której pójdzie ich dziecko we wrześniu 2012 ;)

Re: wybór szkoły Podstawowa NR 212 W-WA

Na temat zerówki się nie wypowiem, bo moje dziecko poszło do 1-szej klasy (drugie też tak idzie). Z opinii znajomych mających dzieci w zerówce wiem, że byli zadowoleni. Co do 1-szej klasy to powiem tak: u nas było Ok, problemem przez pierwsze 2 miesiące było tylko to, że trzeba odrabiać pracę

SZKOŁA PODSTAWOWA NR 103 WARSZAWA OPINIA (początek wątku)

Witam, szukam opinii o szkole nr 103 przy Jeziornej. Zastanawiam się czy posłać tam 7 latka do 1 klasy i szczerze mówiąc wacham się między 115 a 103. Czy ktoś może podzielić się informacjami lub doświadczeniem?

szkoła podstawowa nr 70 w Warszawie (początek wątku)

proszę o opinie. -- AA

Re: szkoła podstawowa nr 70 w Warszawie

Niedawno odwiedzilam te szkole i przyznam szczerze, ze jestem zawiedziona - slyszalam pozytywe opinie na jej temat i chcialam to zweryfikowac. Budynek jest stary,odrapany i pomazany, boiska prawie nie ma (jedna czesc jest asfaltowa, druga 'wylozona' starymi wystajacymi plytami chodnikowymi

Chciałbym uzyskać opinie o Szkole w Warszawie (początek wątku)

Witam chce uzyskać opinie o szkole Zawodowej na Ulicy Gintrowskiego 38 , nazywa się ZS27 , chce tam iść bo jestem w liceum ale jednak chciałbym szybciej zawód Piekarza.

Szkoła Profuturo w Warszawie - proszę o opinie (początek wątku)

Witam Przeglądałam wpisy na forum pod katem opinii o szkole PROFUTURO. Jest ich sporo, ale niestety większosc sprzed kilku lat i to delikatnie mówiac - niezbyt pochlebnych. Mam znajomego, ktory posłał tam 2 córki i mowi, ze jest zadowolony. Ale chcialabym poznać tez inne AKTUALNE opinie. Czy w

Re: Szkoła Profuturo w Warszawie - proszę o opini

podzielą się swoim zdaniem, opowiedzą prawdziwe historie z życia szkoły i rozwieją ewentualne wątpliwości można codziennie o 8:20 lub o 17:00 przy ulicy Kaliskiego. Proszę zobaczyć jak uśmiechnięte, radosne i pełne energii dzieci wchodzą rano w nasze progi, proszę poznać rodziców naszych uczniów, kadrę

1 2 3 4 5 6