38 wyników w czasie 25 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Sp2 Poznań (początek wątku)

Cześć Mam takie pyt we wrześniu chrześniak idzie do szkoły podstawowej .I co myślicie o sp2 na osiedlu jagiellońskim czy to dobry wybór czy średni .Jak czytałem opinie jedni posyłać drudzy nie posyłać i ,że np jak dziecko zamiast słuchać co nauczyciel mówi rozmawia z kolegą z ławki i od razu

Re: Co się stało z Niemcami?

miaumia napisała: > Nie będziesz mogła zdecydować o swobodnym przemieszczaniu się, powstaną miasta > 15 minutowe, nie będzie można też bez specjalnych pozwoleń odwiedzić rodziny w > tym samym mieście, na innej dzielnicy ani wyjechać z miasta czy wsi bez zapytania. Twoje

Re: Moda na prywatne licea?

Moje dziecko jest na etapie wyboru szkoły średniej. ;-) Chcesz PIT, że pytasz czy będę ubiegać się o stypendium? No cóż, ciebie też nie podejrzewam o zarobki niższe niż 200 k $. ;-) Nie wprowadzam ludzi w błąd - mie mieszam tak jak Ty etapów, które trzeba przejść, by dostać się na konkretną

Re: przygotowanie do medycyny

komplementy, bogaci wspierają, sportowcy trenują Cię tak jak siebie.. a tylko ci, którzy nie mają się czym pochwalić, szukają sposobów żeby Cię poniżyć? To, co mówisz o innych, mówi więcej o tobie niż o nich. Wayne Dyer

Re: Kienesa (lub kenesa) to karaimski dom modlitw

wyboru członkowie dżymatu mogli większością 2/3 głosów podjąć uchwałę o wystąpienie do władz o usunięcie duchownego, jeśli uznali, że nie wykazuję się on wystarczającymi kwalifikacjami. Hazzani pełnili również obowiązki urzędników stanu cywilnego - udzielali ślubów i rozwodów oraz rejestrowali urodzenia

Re: Traktat o Prawie Kalego..

W tym temacie nie mogę się wypowiadać bo udało mi się przejść przez szkołę podstawową, a później przez liceum, nie przeczytawszy rzetelnie niczego z twórczości Henryka Sienkiewicza, który mnie na zmianę nudził i irytował. Później dowiedziałem się że nie tylko mnie, usłyszawszy opinię że to

Re: Szkoły prywatne W-wa

również za rzeczy które sprawiają jej duży problem, a nawet za zajęcia w których według jego wiedzy w ogóle nie uczestniczyła. Kiedy próbował dopytać się o frekwencję córki dowiedział się że szkoła nie ma takich danych. Zastanawiam się czy to jest legalne prowadzić szkołę podstawową ale nie prowadzić

Re: No i pozamiatane

yenna_m napisała: > Owszem. I pomimo tych opinii RADNI PO na radzie przegłosowali zamknięcie szkoły Bo ta szkoła obiektywnie i według wszelkiej logiki powinna zostać zamknięta i to dobrze świadczy o radnych że o to zabiegają i są nieugięci. W Lesznie jest 10 szkół podstawowych (a więc

Re: No i pozamiatane

: kurator jesienia 2025 wydał negatywna opinie o likwidacji > szkoły w Lesznie. Kuratora poparł MEN

Szkoła Podstawowa Aleksander Siedlce Brzeska 65 (początek wątku)

Rozważam posłanie syna do Szkoły Aleksander w Siedlcach, nie ma żadnych opnii o tej szkole praktycznie poza kilkoma starymi. Jeśli ktoś zna szkołę to poproszę o opinie czy waro posyłać tam żywe energiczne dziecko? ( podejście do dziecka? , komunikacja ze szkoła ?, zaplecze sportowe? ogólna

Re: senne koszmary po.... korkach z fizyki :D

O. To samo miałam napisać. W zasadzie należałoby szkołę podstawową skończyć na etapie podstawowych działań matematycznych. I czytania oraz zapisywania tekstu. Po co uczyć np historii? Szatniarzowi to potrzebne? Uwaga. To jest moja subiektywna opinia. Szkoła podstawowa, przynajmniej w zakresie nauk

1 2 3 4