kochani chcialbym podzielic sie opinia o tym przedszkolu. naprawde to super miejsce dla dzieciaczkow. moje dziecko rozpoczelo w tym roku "edukacje" w maluszkach i jestem zachwycona. codziennie wieczorem pyta czy aby napewno jutro idzie do przedszkola i zobaczy dzieci i swoje Panie. ja sama
szukam mam lub tatusiow ktorzy maja tam swoje pociechy albo zamierzaja wyslac od wrzesnia :-) odezwijcie sie rodzice
uspokoilas mnei bardzo - mnei paniKamilka bardzo sie podoba a co najwezniejsze dzieciaczkom - wierze ze wszystko bedzie ok
Proszę o opinie na temat tego przedszkola, moja córka się do niego dostała :-) Czy są na forum rodzice, których dzieci również zostały zakwalifikowane do tego przedszkola?
Chodzi o 'Czterolistną Koniczynkę' w Warszawie :-)
hej ja polecam przedszkole nr 145 na goszczynskiego - jest na liscie superprzedszoli ale naprawde zasluzenie - moja mala chodzi do tego przedszkola i jestesmy baaaaaaaaaaaaaaardzo zadowoleni
Nie polecam ww. przedszkola. Właśnie zabraliśmy z niego dziecko. Nie wiem dlaczego ma tak dobre opinie w internecie. Nasze doświadczenie w ogóle tego nie potwierdza. Panie stosują nieakceptowalne formy komunikacji z dziećmi, w tym krzyczenie (sic!) na dziecko żeby przestało w końcu płakać (i to
Mialam okazję zetknac sie z tym przedszkolem i mam jak najbardziej pozytywne doświadczenia. -- Nie chcę o tym teraz myśleć – postanowiła Scarlett. – Jeżeli zacznę o tym myśleć teraz, będę się musiała martwić. Nie ma powodu, aby sprawy nie miały się ułożyć tak, jak tego chcę (…)
przepraszam poprzedni post nie zawieral tego w tytule pozdrawiam i podtrzymuje swoj glos:-)
przedszkole 145 warszawa jestem mama maluszka - od 2 tygodni w przedszkolu - jestem zachwycona. sparwna organizacyjnie dyrekcja, cieplutka pani od grupy Malej - bardzo zorientowana na dzieci - kobieta z powolaniem. piekny zadbany budynek- przecudny ogrod, mnostwo zabawek. bardzo solidny
czterolistna koniczynka, blisko metra racławicka i wierzbno (pośrodku). super plac zabaw, bardzo fajna opieka, przedszkole z tradycjami :-) -- :-)
Niskie-podatki ma piękne teorie, które nijak nie chcą się sprawdzić w rzeczywistości. Prywatyzacja przedszkoli może spowodować tylko ogromny wzrost ceny, które poniosą rodzice. Wzrostu tych cen o kilkaset złotych (bo takie są ceny przedszkoli prywatnych) na pewno nie zrekompensują niższe podatki
Sam się sprywatyzuj. Zobacz ile zarabiają kielczanie, kogo będzie stać na takie przedszkola? Ja mam z żoną 2 tys. Nie pisz głupot stary pierdzielu, albo przydupasie wela.
Mieszkam na Klinach i mam dylemat: przedszkole na Babinskiego, na Judyma czy na Zywieckiej? Czy ma ktos opinie o w/w przedszkolach (negatywne lub pozytywne)?
Ja chyba nie wyraziłam się jasno....... Nie mam nic przeciwko dzieciom z ADHD( homoseksualistom też) Nie mam nic przeciwko szkołom i przedszkolom inetgracyjnym Nie mam zamiaru ograniczać kontaktów swojego dziecka z dziecmi niepełnosprawnymi, uposledzonymi, nadpobudliwymi- te kontakty mój syn i
monia145 napisała: > Ja jestem pedagogiem specjalnym- tez nie posłałabym swojego dziecka do > przedszkola integracyjnego. Przynajmniej do żadnego, które znam. Zgadzam się z Tobą całkowicie - ja jestem matką niepełnosprawnego dziecka i pedagodzy specjalni to najbardziej