377 wyników w czasie 144 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

przedszkole na Goszczynskiego 145 (początek wątku)

kochani chcialbym podzielic sie opinia o tym przedszkolu. naprawde to super miejsce dla dzieciaczkow. moje dziecko rozpoczelo w tym roku "edukacje" w maluszkach i jestem zachwycona. codziennie wieczorem pyta czy aby napewno jutro idzie do przedszkola i zobaczy dzieci i swoje Panie. ja sama

Re: przedszkole na Goszczynskiego 145

przedszkole 145 na goszczynskiego (początek wątku)

szukam mam lub tatusiow ktorzy maja tam swoje pociechy albo zamierzaja wyslac od wrzesnia :-) odezwijcie sie rodzice

Re: przedszkole 145 na goszczynskiego

uspokoilas mnei bardzo - mnei paniKamilka bardzo sie podoba a co najwezniejsze dzieciaczkom - wierze ze wszystko bedzie ok

Przedszkole 145 na Goszczyńskiego (początek wątku)

Proszę o opinie na temat tego przedszkola, moja córka się do niego dostała :-) Czy są na forum rodzice, których dzieci również zostały zakwalifikowane do tego przedszkola?

Re: Przedszkole 145 na Goszczyńskiego

Chodzi o 'Czterolistną Koniczynkę' w Warszawie :-)

przedszkole na Goszczynskiego 145

hej ja polecam przedszkole nr 145 na goszczynskiego - jest na liscie superprzedszoli ale naprawde zasluzenie - moja mala chodzi do tego przedszkola i jestesmy baaaaaaaaaaaaaaardzo zadowoleni

Przedszkole nr 145 na Goszczyńskiego - odradzam. (początek wątku)

Nie polecam ww. przedszkola. Właśnie zabraliśmy z niego dziecko. Nie wiem dlaczego ma tak dobre opinie w internecie. Nasze doświadczenie w ogóle tego nie potwierdza. Panie stosują nieakceptowalne formy komunikacji z dziećmi, w tym krzyczenie (sic!) na dziecko żeby przestało w końcu płakać (i to

Re: Przedszkole nr 145 na Goszczyńskiego - odradz

Mialam okazję zetknac sie z tym przedszkolem i mam jak najbardziej pozytywne doświadczenia. -- Nie chcę o tym teraz myśleć – postanowiła Scarlett. – Jeżeli zacznę o tym myśleć teraz, będę się musiała martwić. Nie ma powodu, aby sprawy nie miały się ułożyć tak, jak tego chcę (…)

warszawa przedszkole nr 145 ul. goszczynskiego

przepraszam poprzedni post nie zawieral tego w tytule pozdrawiam i podtrzymuje swoj glos:-)

Re: no to może ZŁOTA LISTA PRZEDSZKOLI

przedszkole 145 warszawa jestem mama maluszka - od 2 tygodni w przedszkolu - jestem zachwycona. sparwna organizacyjnie dyrekcja, cieplutka pani od grupy Malej - bardzo zorientowana na dzieci - kobieta z powolaniem. piekny zadbany budynek- przecudny ogrod, mnostwo zabawek. bardzo solidny

goszczyńskiego, 145

czterolistna koniczynka, blisko metra racławicka i wierzbno (pośrodku). super plac zabaw, bardzo fajna opieka, przedszkole z tradycjami :-) -- :-)

14,5 mln zł potrzebne na przedszkola

Niskie-podatki ma piękne teorie, które nijak nie chcą się sprawdzić w rzeczywistości. Prywatyzacja przedszkoli może spowodować tylko ogromny wzrost ceny, które poniosą rodzice. Wzrostu tych cen o kilkaset złotych (bo takie są ceny przedszkoli prywatnych) na pewno nie zrekompensują niższe podatki

14,5 mln zł potrzebne na przedszkola

Sam się sprywatyzuj. Zobacz ile zarabiają kielczanie, kogo będzie stać na takie przedszkola? Ja mam z żoną 2 tys. Nie pisz głupot stary pierdzielu, albo przydupasie wela.

przedszkole na Klinach: 58, 145filia czy 95? (początek wątku)

Mieszkam na Klinach i mam dylemat: przedszkole na Babinskiego, na Judyma czy na Zywieckiej? Czy ma ktos opinie o w/w przedszkolach (negatywne lub pozytywne)?

Re: monia145

Ja chyba nie wyraziłam się jasno....... Nie mam nic przeciwko dzieciom z ADHD( homoseksualistom też) Nie mam nic przeciwko szkołom i przedszkolom inetgracyjnym Nie mam zamiaru ograniczać kontaktów swojego dziecka z dziecmi niepełnosprawnymi, uposledzonymi, nadpobudliwymi- te kontakty mój syn i

Re: NIGDY więcej....

monia145 napisała: > Ja jestem pedagogiem specjalnym- tez nie posłałabym swojego dziecka do > przedszkola integracyjnego. Przynajmniej do żadnego, które znam. Zgadzam się z Tobą całkowicie - ja jestem matką niepełnosprawnego dziecka i pedagodzy specjalni to najbardziej

1 2 3 4 5 6