3 400 wyników w czasie 674 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Odpieluchowanie 2,5-latka BŁAGAM o pomoc!!!

koronka2012 napisała: > Właśnie na insta mignęla mi rolka, że w latach 50 92% dzieci w wieku 18 miesię > cy było juz odpieluchowanych. > > To co się wydarzyło w ostatnich latach że tak cofnęliśmy się w rozwoju? Może to > jednak nie jest kwestia dojrzałości układu

Re: "Wielki Brat" czuwa czyli kamery w ub

VDI 6000 Arkusz 1: Wyposażenie i instalacje sanitarne w mieszkaniach (2008-02) VDI/BV-BS 6000 Arkusz 1.1: Wyposażenie urządzeń sanitarnych; Podstawy i systemy; Prefabrykowane elementy sanitarne (prefabrykowane urządzenia sanitarne, systemy instalacyjne) (2012-02) VDI 6000 Arkusz 2: Wyposażenie

Re: 🐯Wszystko o zwierzętach🐯

Na cześć niedźwiedzia powstały również piosenki oraz piwo o nazwie „Wojtek”, produkowane od 2012 roku przez brytyjski browar Beartown Brewery z Conglenton Od 30 maja 2017 roku Przedszkole nr 99 przy ul. Siewierskiej 3 w Warszawie nosi imię Misia Wojtka.

Re: Niedźwiedziom w górach lepiej nie wchodzić w

Na cześć niedźwiedzia powstały również piosenki oraz piwo o nazwie „Wojtek”, produkowane od 2012 roku przez brytyjski browar Beartown Brewery z Conglenton Od 30 maja 2017 roku Przedszkole nr 99 przy ul. Siewierskiej 3 w Warszawie nosi imię Misia Wojtka.

Re: 6 osób na pielęgniarstwo...

Moje dziecko jest z 2005. Poszedł jako sześciolatek w 2011 ponieważ od 2012 miały obowiązkowo iść do szkoły wszystkie sześciolatki. Czyli prawie podwójny rocznik. Po czym we wrześniu jak już chodził do szkoły przesunięto ten termin chyba o 3 lata. Z tego co wiem bardzo wielu rodziców postąpiło

Re: Czy przedszkole ma prawo "zakazać" pr

turbinkamalinka napisała: > koronka2012 napisała: > > > Właśnie na to dostajesz 800 plus > > Ale na co jest? Moje państwowe przedszkole kosztuje mnie koło 400zł miesięcznie > . Do tego wycieczki (mnie nie dotyczy), teatrzyki, wizyty stomtologa, dietetyka

Re: Czy przedszkole ma prawo "zakazać" pr

koronka2012 napisała: > Właśnie na to dostajesz 800 plus Ale na co jest? Moje państwowe przedszkole kosztuje mnie koło 400zł miesięcznie. Do tego wycieczki (mnie nie dotyczy), teatrzyki, wizyty stomtologa, dietetyka, pana z psem przewodnikiem, pana z wiewórką, pani z jeżem. Moje

Doświadczenia szkolne dziecka z afazją rozwojową (początek wątku)

Moja córka - rocznik 2012 ma afazję rozwojową motoryczną. Droga do samego stwierdzenia afazji była długa. Kiedy córka miała 3 lata spytałam lekarkę czy powinnam się niepokoić, bo córka mało mówi jak na 3 lata. Usłyszałam, że "jak pójdzie do przedszkola, to się rozgada". Mieszkamy na terenach

Re: No dopsz..

Wracsm i posuje z doskoku bo lubie czytać kocie oraz polityczne watki oraz lubie tu czytać kilka osób (w kwestiach towarzyskich dawno przestalam sie orientować).. Poza tym zerknij na moje statystyki, np z 2012 i z ostatnich lat. Powiedza ci duzo o obecnej atmosferze na forum i moim wracaniu. Do

Re: Brać kredyt czy żyć w bloku

koronka2012 napisała: > Moje stare mieszkanie w bloku który był niedawno odnawiane ale nadal standard t > ej klatki jest przaśny. I tak jest wszędzie. Nie zdarzyło mi się wejść do stare > go bloku i zobaczyć efekt wow. Mój stary blok ma wielkie przestrzenie - składaj > ące

Re: Zakaz korepetycji jako marzenie wyborców

Dlaczego kłamiesz? Pierwsze 6 latki zdążyły skończyć podstawówkę zanim zlikwidowano gimnazja. Ostatni rocznik gimnazjum to urodzeni w 2003. Podstawę programową obniżającą poziom dla 6 latków wprowadzono w 2009 roku ( wiem, bo wtedy do szkoły poszła moja córka i ją trafiła podstawa dla przedszkola

1 2 3 4 5 6