Na koniec stycznia 2023 r. z 500 plus korzystało 272 tys. ukraińskich dzieci. Natomiast 7,3 tys. z Rodzinnego Kapitału Opiekuńczego, 45 tys. z zasiłków rodzinnych, ok. 150 tys. skorzysta z 300 plus (wyprawka). Do tego trzeba dodać koszt edukacji: 151 tys. dzieci w szkołach i 37 tys. w przedszkolach
qqbek napisał: > Dziś rano - wyjazd z domu (ciepły garaż) - zasięg pokazywany - 235 (ładowanie w > nocy do 87,5%). > Jak zjechałem z górki, wioząc młodzież do placówek (3,5 km łącznie), to nawet p > rzez sekundę 240. > Wsiadam po odstawieniu młodego do przedszkola
> > rzez sekundę 240. > > Wsiadam po odstawieniu młodego do przedszkola - 225. > > Parkuję pod pracą (16 kilometrów dalej) - 219... i weź tu bądź mądry :D > > Na wszelki wypadek dobrze mieć kilka naładowanych powerbanków :/ I sa takie latarki z korbką... może da sie te
Znam doskonale ten rejon miasta. Jest tam wściekle droga szkoła prywatna The British School Warsaw. Jak mój mały kończył przedszkole (też niezbyt tanie , Montessori w Royal Wilanów w Miasteczku Wilanów, jedna z matek mi opowiadała, że chciała dziecko umieścić właśnie w owej szkole od "hrabiego