69 wyników w czasie 81 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Przedszkole 263 ul. Miła Warszawa (początek wątku)

Moja córka dostała się do przedszkola 263 na Woli w Warszawie do grupy 3 latków. Drogie mamy dzieci uczęszczających do tego przedszkola proszę o opinię na jego temat. Z góry dziękuję. Pozdrawiam

Przedszkole 263 ul. Miła w Warszawie (początek wątku)

witam serdecznie, ten wątek już miał miejsce na forum ale nikt sie nie odezwał. Może jednak ktoś zna to przedszkole i coś mi o nim powie. Mój skarb chodził 2 lata do żłobka i było super, przedszkole to wybraliśmy bo mamy z mężem po drodze do pracy, ale nic w zasadzie o nim nie wiemy

przedszkole 269 ul Dzielna czy 263 ul Miła??? (początek wątku)

Od września chciałabym do któregoś z tych przedszkoli wysłać córcię - będę wdzięczna za wszelkie opinie...

Re: przedszkole 269 ul Dzielna czy 263 ul Miła???

. przedszkole263.edu.pl/ Pozdrawiam.

Wawa - przedszkole 263 Wola na Zoliborz p-le 96

Zamienię miejsce z p-la 263 Wola na p-le 96 Żoliborz. kontakt monia241@wp.pl

przedszkola 269 na Smoczej i 263 na Miłej Warszawa (początek wątku)

Czy wiecie coś o tych przedszkolach, czy może chodzą tam Wasze dzieci? Obydwa są stosunkowo blisko siebie i trudno mi podjąć decyzję od którego wysłac córeczkę. Bardzo proszę o wszelkie informacje.

Re: przedszkola 269 na Smoczej i 263 na Miłej War

Dzielna to trochę za daleko dla mnie. Mieszkam koło Powązek i chciałabym mieć odległość "spacerową" od domu. Na smoczej dzień otwarty jest 15-go w godz 10-12. Byłam tam wczoraj i rozmawiałam z bardzo miłą nauczycielką. Na miłej chyba nie ma możliwości obejrzenia przedszkola przed

Re: opłaty za przedszkole

To czemu u nas tak drogo? :-( Opłata stała to ok 174 zł. Za listopad zapłaciłam 263 zł + 18 zł na radę rodziców + angielski i tańce ale mi jest smutno :-( Gdynia. pozdrawiam anóla - mama Marty i Magdy

Re: Info z przedszkola

u młodego stawkawynosi 2,63zł. za każdą rozpoczętą godzinę (dziecko od godz. 8-13 przebywa w przedszkolu bezpłatnie) + 5,50 dzienne wyżywienie, rozliczanie odbywa się zgodnie ze złożoną wcześniej deklaracją i nie ma możliwości naniesienia

Re: formularz zgłoszenia do przedszkola

w polu nazwa oddziału np: trzylatki , rocznik 2006 w polu nazwa przedszkola np: Przedszkole nr. 263 i adres (do systemowo wypełnianych folmularzy jest niepotrzebny)

Re: przedszkola Legionowo?

. -zajęcia plastyczno- techniczne -zajęcia ruchowe -J. Angielski poprzez zabawę Jak i również: -pełnowartościowe posiłki( Catering) -przestrzenny dom z ogrodem -teatrzyki, zabawy okolicznościowe -otwarty ogród zabaw w soboty dla dzieci. ZAPRASZAM tel.: 500 263 713

Re: przedszkola Legionowo?

zabaw w soboty dla dzieci. - przyjazna atmosfera, indywidualne podejście do dziecka, wzorowa opieka ZAPRASZAM Tel.: 500 263 713 _________________ Mirosława Soboń Direktor fittonia napisała: > Witam > Wiem,ze rekrutacja dawno zakonczona,ale ja potrzebuje zmienic przedczkole

Muranowskie przedszkola - prośba o opinie (początek wątku)

Witajcie, Szukam opinii o przedszkolach: nr 124 (Dzielna 15b), nr 263 (Miła przy Esperanto), nr 166 (Okopowa 31), nr 269 (Smocza 22),gv Może dzieci kogoś z Was uczęszczają do tych przedszkoli?

1 2 3 4 5 6 7