5 489 wyników w czasie 444 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Konfitura i pewien bogaty z domu oderwany od

Są miejsca do parkowania tylko ludziom się nie chce przejść kawałek od nich, przecież najlepiej to samochodem do szkoły albo przedszkola wjechać, umarliby jakby stanęli 300 metrów dalej i przeszli. To samo w innych miejscach, paniusia na pazurki musi zaparkować tuż pod salonem bo inaczej jej łapka

Re: Potrzebujemy nowej konstytucji

z bloku to w sumie mało płaci, bo kiepsko zarabia, ale też nie korzysta na dotacjach do szkół, żłobków, przedszkoli, 800+, 300+, aktywnych rodzicach itp. i to jego głos więcej znaczy, niż głos młodego, wykształconego z dużego miasta.

Re: Katolicka potańcowka dla singli

siedemkropek82 napisała: > Przychodzi tam 1x w miesiącu około 200-300 osób.Z wieloma bawiłam się,rozmawiał > am,pogadałam. Przyjaznie zawarłam z dziewczynami raczej. Btl taki okres w moim życiu, kiedy żałowałam, że nie jestem lesbijką. Chwilami bardzo. Trzymam za ciebie kciuki

Re: niesprawiedliwość opieki długoterminowej

trzeba szybciutko zmienić sposób finansowania DPS-u rodzica? Ja proponuję jeszcze inaczej - niech ktoś wyliczy, ile państwo oszczędza na bezdzietnych. ZUS nie wypłacał mi macierzyńskiego, nie chodzę na zwolnienia na dziecko, nie korzystam z 800+, 300+, becikowych, państwowych przedszkoli i szkół

Re: Cudakowa Monika poprowadzi Down The road

Niemczech operację, która na chwilę poprawiła jego funkcjonowanie. Obecnie znowu jest źle - wg mamy, nie może przejść samodzielnie więcej niż 300 m, dlatego wszelkie spacery są albo z wózkiem inwalidzkim (żeby w każdej chwili mógł usiąść) albo po prostu na wózku. Nie chodzi do szkoły, bo każda infekcja to

Re: Friendly prolifearation

wespazjan napisał(a): > bmc3i napisał: > > > > Żadne społeczeństwo nie składa się z samych inżynierów. Ktoś musi kręcić > klucze > > m francuskim, sprzedawać w sklepie, opiekować się dziećmi w przedszkolach > , i sp > > rzątać ulice

Re: Wońtek na piońtek

Zimno ciemno i do domu daleko. Wczoraj wieczorem byliśmy na imprezie z okazji dnia babci i dziadka w szkole, dzisiaj lecimy zaraz do przedszkola na to samo. A następnie popołudnie z wnuczką. Na obiad mąż ma ziemniaczankę z wczoraj i naleśniki z serem i powidłami z dzisiaj, ja zjem z dziećmi :) Dziś

Re: Dziecko w ogrodzie profesora pediatrii

domów. Tym, którzy z różnych powodów zostają w domu już nie jest tak wesoło. Albo po prostu dla normalnych ludzi, którzy nie uważają się za pępek świata, do którego wymagań wszyscy pozostali powinni się dostosować. Długie lata mieszkałam w bloku płot płot z zespołem przedszkole + podstawówka, z

Re: A może dziewczynka?

rzecz, żeby mieć czas „osłuchać” męża. I chyba pójdę w najbezpieczniejszą opcję. Bo mąż może mieć rację, że zaczynam za bardzo chcieć szokować. Felicja jest piękna, nie aż tak częsta (niepotrzebnie się obawiam tych ponad 300 nadań) i zawsze mogę sobie ją zawołać Felicjana. I Felicjanka. Za to nie

Re: Czy przedszkole ma prawo "zakazać" pr

> , pana z psem przewodnikiem, pana z wiewórką, pani z jeżem. Moje przedszkole ma > ze 2-3 wycieczki w miesiącu, każda kosztuje koło 60zł. Do tego płatna rytmika, > angielski, zajęcia sportowe, dodtkowe taneczne. A i jeszcze obiady prawie 300z > ł. Błogosław ten czas. Jak pojdzie na

Re: Czy przedszkole ma prawo "zakazać" pr

przedszkole ma ze 2-3 wycieczki w miesiącu, każda kosztuje koło 60zł. Do tego płatna rytmika, angielski, zajęcia sportowe, dodtkowe taneczne. A i jeszcze obiady prawie 300zł.

1 2 3 4 5 6