Są miejsca do parkowania tylko ludziom się nie chce przejść kawałek od nich, przecież najlepiej to samochodem do szkoły albo przedszkola wjechać, umarliby jakby stanęli 300 metrów dalej i przeszli. To samo w innych miejscach, paniusia na pazurki musi zaparkować tuż pod salonem bo inaczej jej łapka
z bloku to w sumie mało płaci, bo kiepsko zarabia, ale też nie korzysta na dotacjach do szkół, żłobków, przedszkoli, 800+, 300+, aktywnych rodzicach itp. i to jego głos więcej znaczy, niż głos młodego, wykształconego z dużego miasta.
siedemkropek82 napisała: > Przychodzi tam 1x w miesiącu około 200-300 osób.Z wieloma bawiłam się,rozmawiał > am,pogadałam. Przyjaznie zawarłam z dziewczynami raczej. Btl taki okres w moim życiu, kiedy żałowałam, że nie jestem lesbijką. Chwilami bardzo. Trzymam za ciebie kciuki
trzeba szybciutko zmienić sposób finansowania DPS-u rodzica? Ja proponuję jeszcze inaczej - niech ktoś wyliczy, ile państwo oszczędza na bezdzietnych. ZUS nie wypłacał mi macierzyńskiego, nie chodzę na zwolnienia na dziecko, nie korzystam z 800+, 300+, becikowych, państwowych przedszkoli i szkół
Niemczech operację, która na chwilę poprawiła jego funkcjonowanie. Obecnie znowu jest źle - wg mamy, nie może przejść samodzielnie więcej niż 300 m, dlatego wszelkie spacery są albo z wózkiem inwalidzkim (żeby w każdej chwili mógł usiąść) albo po prostu na wózku. Nie chodzi do szkoły, bo każda infekcja to
wespazjan napisał(a): > bmc3i napisał: > > > > Żadne społeczeństwo nie składa się z samych inżynierów. Ktoś musi kręcić > klucze > > m francuskim, sprzedawać w sklepie, opiekować się dziećmi w przedszkolach > , i sp > > rzątać ulice
Zimno ciemno i do domu daleko. Wczoraj wieczorem byliśmy na imprezie z okazji dnia babci i dziadka w szkole, dzisiaj lecimy zaraz do przedszkola na to samo. A następnie popołudnie z wnuczką. Na obiad mąż ma ziemniaczankę z wczoraj i naleśniki z serem i powidłami z dzisiaj, ja zjem z dziećmi :) Dziś
domów. Tym, którzy z różnych powodów zostają w domu już nie jest tak wesoło. Albo po prostu dla normalnych ludzi, którzy nie uważają się za pępek świata, do którego wymagań wszyscy pozostali powinni się dostosować. Długie lata mieszkałam w bloku płot płot z zespołem przedszkole + podstawówka, z
rzecz, żeby mieć czas „osłuchać” męża. I chyba pójdę w najbezpieczniejszą opcję. Bo mąż może mieć rację, że zaczynam za bardzo chcieć szokować. Felicja jest piękna, nie aż tak częsta (niepotrzebnie się obawiam tych ponad 300 nadań) i zawsze mogę sobie ją zawołać Felicjana. I Felicjanka. Za to nie
> , pana z psem przewodnikiem, pana z wiewórką, pani z jeżem. Moje przedszkole ma > ze 2-3 wycieczki w miesiącu, każda kosztuje koło 60zł. Do tego płatna rytmika, > angielski, zajęcia sportowe, dodtkowe taneczne. A i jeszcze obiady prawie 300z > ł. Błogosław ten czas. Jak pojdzie na
przedszkole ma ze 2-3 wycieczki w miesiącu, każda kosztuje koło 60zł. Do tego płatna rytmika, angielski, zajęcia sportowe, dodtkowe taneczne. A i jeszcze obiady prawie 300zł.