Witam serdecznie, córka dostała się własnie do przedszkola nr 301 "Zaczarowany Świat"na ul. Leopolda Staffa jeśli mogę prosić o opinie. Z góry wielkie dzięki
Ja tez poprosze opinie o tym przedszkolu, bo być może wybiorę je jako pierwszego wyboru, bo blisko mieszkam.ale nie wiem jak tam jest.
Czesc, chodzimy na zajecia do OWI na Pilickiej, a przed wakacjami chodzilismy tez na Minirozwijanki do Sensorka (prywatne przedszkole na Ursynowie). W Sensorku byly zajecia z rodzicami i chodzily tam dzieci chore i zdrowe. Calkiem fajnie. Na Pilickiej to zalezy na jaka grupe sie trafi.
odpowiadam do watku o zoliborzu przenosze malego ze wzgl na to ze obok tego przedszkola pracuje...przedszkole jest dopiero co oddane po generalnym 3-miesiecznym remoncie: czysto, Ladnie, meble z ikei itp. trudno mi jednak powiedziec cos o kadrze, z kolei dyrektor to miła i sympatyczna
Chętnie się przyłączę, też mnie bardzo inetersują opinie na temat tego przedszkola a w szczególności podejście do dzieci. Będę wdzięczna za każdą wypowiedź.
Amelka ma sie dobrze, dalej chodzi do zlobka i jest OK. Janet wspominala blizniakow zas Joasia juz od jesieni jest w Polsce. Zostala "szefowa", ale ze wzgledow osobostych wyjechala do Polski. Hmm, obawiam sie ze Amelka jest jedyna Polka w przedszkolu... szczesliwego powrotu i wszytskiego
Na Sucharskiego 1A przy szkole 301, bardzo dobre, polecam
Na Bemowie; przedszkole nr 345 (ul Sucharskiego 1A) przy szkole nr 301 Bardzo miłe Panie tam pracują. Moje dziecku bardzo lubi tam chodzić. Polecam
W tym m-cu zapłaciłam 301 zl ( w tym 4 dodatkowe zajęcia, wyżywienbie; syn jest zapisany na 3 godz. dodatkowe poza podstawą programową).
zerówki nie znam zostawiłam starszą córkę w przedszkolu, młodszą też właśnie zostawiam, bo generalnie uważam edukację przedszkolną za megalepszą (bogatszą) od szkolnej starsza skończyła pierwszą klasę, chodzi do klasy integracyjnej ogólnie jestem zadowolona ze szkoły Nata ma bardzo fajne
Jej moja ma w sumie pół na pół ale boję się, że jednak chodzenie przeważy szale :/ Choć dziś jej się spodobało, że jadąc wózkiem możemy sobie patrzeć w oczy i gadać, tzn ja gadam ona coś po swojemu :P aaa i wychodząc z przedszkola jak zobaczyła że Weronikę widzi z góry a nie z dołu, no mina
Witam Znacie może przedszkole przy ul. Sucharskiego 1a (w niektórych wykazach podawany jest adres ul.Brygadzistów) obok Szkoły Podstawowej nr 301? Chciałabym od września posłać tam swoje dziecko, a nie słyszałam opinii na temat tej placówki. Będę wdzięczna za opinię Ania