107 wyników w czasie 87 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Przedszkole nr 307 Wesołe Ekoludki (początek wątku)

Witam, czy któreś dziecko dostało się może do tego przedszkola? U nas mała i bardzo sie z tego powodu cieszymy..

Re: Przedszkole nr 307 Wesołe Ekoludki

No właśnie...na mnie też pani dyrektor zrobiła bardzo pozytywne wrażenie :-) W sobotę byłyśmy na zajęciach dla dzieci - odbywają się raz w miesiącu, każdy może przyjść - i choć mieszkam 5 minut od przedszkola żałuję że dopiero teraz się zdecydowałam pójść. Następne jakoś pod koniec maja - trzeba

Przedszkole nr 307 w Warszawie (początek wątku)

Mój synek dostał się do przedszkola nr 307 przy ul.Księgarzy. W związku z tym baaardzo proszę drogie mamy dzieciaczków, które tam chodzą, lub chodziły o jakiekolwiek info dotyczące tego przedszkola.

przedszkole 307 przy Księgarzy w W-wie, (początek wątku)

Witam serdecznie, Bardzo proszę o wasze opinie na temat przedszkola nr 307 przy ul. Księgarzy, na Bielanach w Warszawie.

przedszkole nr.307 "Wesołe Ekoludki" na Bielanach (początek wątku)

witam, czy jest na forum mama dziecka które chodzi do tego przedszkola?Jakie macie zdanie o nim? pozdrawiam

Re: przedszkole nr.307 "Wesołe Ekoludki" na Biela

Oj, nie bardzo to przedszkole 307. Nie dość, że złośliwe panie (wymieniające się niepochlebnymi opiniami na temat rodziców w tak zwanych kuluarach). To jeszcze nieco nawiedzona pani dyrektor, której zachowanie wielokrotnie mi się nie podobało w konkretnych sytuacjach....Ja nie polecam, ale róbcie

opinia o przedszkolu (początek wątku)

W przyszłym roku zamierzam posłać do przedszkola 307 na Księgarzy;czy któś może mi przekazać opinie o placówce.

Re: Dzisiejki 307 - styczniowe i już jasniejsze !

- zamiast zajmowac sie pracą. Franio przyniósl zaproszenia dla Babci i Dziadka na uroczystość w przedszkolu. No wreszcie się doczakałam :) Tak, że umysłowo i fizycznie jestem wyeksploatowana.

Re: zapisy do przedszkoli

Już pisałam o tym wczoraj w innym poście. W samym Śródmieściu miejsc w przedszkolach jest 1803 (+150 w zerówkach szkołach Podstawowych)a zapisanych dzieci 1496, czyli wolnych jest jeszcze 307 miejsc. Wiem, że na nowych osiedlach jest gorzej, ale zawsze można w ciągu roku szkolnego przepisać

przedszkole-wybór trudny- prośba (początek wątku)

na co zwrócić uwage przy wyborze przedszkola? mam teraz ciut czasu i moge sobie pozwiedzac, porozmawiać itp. A córke chce posłac w porzyszłym roku jak skonczy 2,5. Oscyluję w przedszkolach niepublicznych, Wiem, ze niektóre z Was są juz po wyborze przedszkola dlatego prosze o podpowiedz

Re: przedszkole-wybór trudny- prośba

dziekuje:) aile opiekunek Waszym zdaniem powinno przypadac na dzieci w dobrym przedszkolu? Byłam na Gliwickiej w nowo powstałym a raczej nowo powstającym, bo tam jeszzce wielki plac budowy. We wrzesniu maja ruszyc a koniec remontu przewiduja na lipiec. Poki co trudno cokolwiek o tej

Re: Przedszkole 308 przy ul. Reymonta 8a

Eh.. mi się te przedszkole podoba. Zastanawiam się czy to pierwsze czy to na ul. Księgarzy nr 307?

Re: domowe przedszkole, żłobek niepubliczny ???

.W przypadku zainteresowania naszą ofertą prosimy o kontakt telefoniczny 0792-009-307 lub email: niania.klubik@onet.eu Pozdrawiam Marzenna Zaremba

1 2 3 4 5 6