78 wyników w czasie 89 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Przedszkole nr309 "Baśniowa Kraina" (początek wątku)

Witam serdecznie:) W tym roku mój synek dostał się do tego przedszkola:) Czy jest ktoś kto ma dziecko w tym przedszkolu? Chciałabym poznać opinię na temat tego przedszkola:) Pomóżcie;) Pozdrawiam:)

Re: Przedszkole nr309 "Baśniowa Kraina"

mikusia555 napisała: > Witam:) > To tragedia najgorsze co moze byc;) > Jesli masz zamiar pisac o takich rzeczach to nie pisz wogole;) > Pozdrawiam:) Mikuniu, poradzę Ci coś od serca: Zamień te emotki na znaki interpunkcyjne (m. in. przecinki i kropki gwoli przypomnnieni

przedszkole ul. Grochowska 309/317 W-wa (początek wątku)

Witam, Czy ktos zna to przedszkole ? My dziś poszliśmy tam na dyżur wakacyjny i pierwsze wrażenie nie za dobre... ale to trudno tak od razu oceniac, dlatego chcialam sie Was podpytac .... Pozdrawiam Monika

Przedszkole 309 na ul Andersena 7 Baśniowa Kraina (początek wątku)

Szukam dzieci, które się tam dostały do 4-5 latków :)

Re: Przedszkole 309 na ul Andersena 7 Baśniowa Kr

Czy znacie to przedszkole? Jakie ma opinie? Czy Panie są kontaktowe? Na razie wiem, że Pani Woźna/pomoc jest bardzo dziarska i stworzona do bycia na swoim stanowisku. Jak wygląda oddział integracyjny, część ogólna?

powinnismy pojawic sie w przedszkolu 3.09, ale...

...Igor załapał mega katar i przesunelismy inauguracje w czasie. Igor ma 3,5 roku, zapisalismy go do zwykłego przedszkola z tym, że niepublicznego. A co to jest to przedszkole waldorfskie? Zielona jestem kompletnie. -- Nasz przyjaciel

Re: powinnismy pojawic sie w przedszkolu 3.09, al

www.edziecko.pl/przedszkolak/1,79346,1634223.html www.szkola-waldorfska.bielsko.pl/www/strony/info/prz_info.htm

Przedszkole Nr 166 ul. Grochowska 309/317 - opinie (początek wątku)

Czy ktos moglby przekazac mi opinie na temat tego przedszkola? Z gory dziekuje.

Re: Przedszkole Nr 166 ul. Grochowska 309/317 - o

My tam skladalismy podanie i nasza corka dostala sie do 3-latkow. Słyszeliśmy bardzo dobre opinie dot. tego przedszkola np. od nasze pediatry (jej wnuczek tam chodzi, teraz zapisali tam tez wnuczkę). Bliżej mieliśmy inne przedszkola, ale wybraliśmy to, właśnie ze względu na powyższe. W internecie

Przedszkole na Tołstoja nr 409 i Andersena nr 309 (początek wątku)

Witam, interesują mnie wszystkie opinie na temat tych przedszkoli. Czy jesteście zadowoleni z opieki, oferty, kontaktu z pracownikami itp.? Dziękuję i pozdrawiam

Działka Suchy Las (wielkopolskie) 309 624 PLN (początek wątku)

!!! SPRZEDAŻ BEZPOŚREDNIA !!! tel. 503_307_055 DZIAŁKA 1000 M OD OSIEDLA SOBIESKIEGO,BLISKO UL.MORASKO W IDEALNYM,CICHYM PUNKCIE NOWYEJ DZIELNICY DOMKÓW JEDNORODZINNYCH 200 M OD REZERWATU LEŚNEGO.OBOK DWIE LINIE AUTOBUSOWE.W POBLIŻU PĘTLA PST NA OŚ SOBIESKIEGO,RYNEK W SUCHYM LESIE,KOŚCIÓŁ,PRZEDSZKOLA

Re: Przedszkole przy Grochowskiej

Chodzi mi o przedszkole nr 166 przy ul. Grochowskiej 309/317, jeden przystanek tramwajowy od ratusza w stronę centrum. Pozdrawiam

Re: Zamiana przedszkola Warszawa

Witam, Zamienię miejsce w przedszkolu Słoneczny Promyk nr 268. na przedszkole nr 49 Pluszowy Miś lub Przedszkole nr 309 „Baśniowa Kraina” grupa 3 latków anetaklo@wp.pl

Re: Przedszkole łostowice południowe ??

witam przyszłą sąsiadkię z osiedla :)Oto lista przedszkoli w mojej okolicy : Ognisko Przedszkolne „ Skrawek nieba” Plac św. Kingi Gd. Kowale tel. 762 40 90 Przedszkole nr 24 Trakt św. Wojciecha 320 Gd. Orunia tel. 309 05 95 Przedszkole nr 11 ul. Raduńska 55 Gd. Orunia tel. 309

1 2 3 4 5 6