10 wyników w czasie 37 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Przedszkole nr 404 przy Białobrzeskiej - kto zna? (początek wątku)

Bardzo proszę wszystkich rodziców, którzy mają lub mieli dzieci w tym przedszkolu o opinię na jego temat oraz pań tam pracujących, zależy mi na wszelkich informacjach dot. stosunku do dziecka, specjalistycznej opieki (przedszkole integracyjne),współpracy z rodzicami, spraw żywieniowych i

Re: Przedszkole integracyjne- plusy i minusy

tą sytuacją niż para nauczycieli w grupie 20 osobowej. Moje osobiste (a mam ich piątkę) dzieci chodziły do przedszkola integracyjnego na Ochocie (nr 404) i byłam bardzo zadowolona. Pozdrawiam i zapraszam - można do nas ("Zielony Latawiec") przyjść i popatrzeć jak to działa w praktyce. Proszę

w grupach integracyjnych na Ochocie (początek wątku)

są jeszcze wolne miejsca dla dzieci niepełnosprawnych 3 letnich z orzeczeniami do kształcenia specjalnego. Informacja dotyczy Przedszkola z Oddzialami Integracyjnymi Nr 70, Przedszkola Integracyjnego Nr 404 i Przedszkola Integracyjnego Nr 312. Informację zamieszczam bo wiem, że w innych

Re: Przedszkola na Ochocie

Moja córka chodzi do integracyjnego przedszkola nr 404 na Białobrzewskiej. Małe, kameralne, mała nigdy nie odmówiła pójścia (od pierwszego dnia) i zawsze chętnie tam bywa. Na pierwsze rzut oka "niewyglądne" bo to parter zwykłego budynku, ale na pewno warte polecenia, szczególnie dla dzieci

Re: szukam dobrego przedszkola na Ochocia

z całego serca polecam przedszkole integracyjne nr 404 na Białobrzeskiej - po niedawnym remoncie, z wspaniałą zaangazowaną w pracę z dziećmi kadrą- dzieci maja organizowane wycieczki, wyjscia, sa czesto na dworzu,panuje tu miła rodzinna atmosfera moj syn uwielbia tam chodzic i nie mialam

Re: Dobre_Publiczne_na _Ochocie_ !!!

moje dzieci chodziły do Integracyjnego nr 404 przy Bialobrzeskiej 19. bylam bardzo zadowolona. Przedszkole kameralne (trzy oddziały), panie wyjatkowe, naprzwdę polecam

Re: Przedszkole na Ochocie

Mieści się na dole zwykłego budynku mieszkaniowego, sąsiaduje z domem kultury i bodajże vis a vis Surmy. Jest to przedszkole bodajże nr 404. Na pierwszy rzut oka nie robi świetnego wrażenia(wygląda skromnie) , ale naprawdę dzieci je lubią. Może dlatego, że przedszkole jest integracyjne a może

opinia Przecz.integ. Ochota BiałobrzeskaSiewierska (początek wątku)

: Przedszkole z Oddziałami Integracyjnymi Nr 70 ul. Rokosowska 2, 02-348 Warszawa tel. 822-23-21 Przedszkole z Oddziałami Integracyjnymi Nr 102 ul. Siewierska 5/7, 02-360 Warszawa Ochota tel. 822-11-57 Przedszkole Integracyjne Nr 404 ul. Białobrzeska 19, 02-364 Warszawa Ochota z góry dziękujemy za

Zielony Latawiec Warszawa-Bemowo

Jestem pedagogiem terapeutą. Osobiście mamą piątki dzieci (już wyrosły z przedszkola)Wszystkie moje dzieci chodziły do przedszkola integracyjnego nr 404 na Ochocie w Warszawie. Było to dla nich wymarzone przedszkole. Teraz sama otwieram na Bemowie Przedszkole Integracyjne "Zielony Latawiec

Zielony-Latawiec Warszawa Bemowo

Jestem pedagogiem terapeutą. Osobiście mamą piątki dzieci (już wyrosły z przedszkola)Wszystkie moje dzieci chodziły do przedszkola integracyjnego nr 404 na Ochocie w Warszawie. Było to dla nich wymarzone przedszkole. Teraz sama otwieram na Bemowie Przedszkole Integracyjne "Zielony Latawiec