tą sytuacją niż para nauczycieli w grupie 20 osobowej. Moje osobiste (a mam ich piątkę) dzieci chodziły do przedszkola integracyjnego na Ochocie (nr 404) i byłam bardzo zadowolona. Pozdrawiam i zapraszam - można do nas ("Zielony Latawiec") przyjść i popatrzeć jak to działa w praktyce. Proszę
są jeszcze wolne miejsca dla dzieci niepełnosprawnych 3 letnich z orzeczeniami do kształcenia specjalnego. Informacja dotyczy Przedszkola z Oddzialami Integracyjnymi Nr 70, Przedszkola Integracyjnego Nr 404 i Przedszkola Integracyjnego Nr 312. Informację zamieszczam bo wiem, że w innych
z całego serca polecam przedszkole integracyjne nr 404 na Białobrzeskiej - po niedawnym remoncie, z wspaniałą zaangazowaną w pracę z dziećmi kadrą- dzieci maja organizowane wycieczki, wyjscia, sa czesto na dworzu,panuje tu miła rodzinna atmosfera moj syn uwielbia tam chodzic i nie mialam
moje dzieci chodziły do Integracyjnego nr 404 przy Bialobrzeskiej 19. bylam bardzo zadowolona. Przedszkole kameralne (trzy oddziały), panie wyjatkowe, naprzwdę polecam
Jestem pedagogiem terapeutą. Osobiście mamą piątki dzieci (już wyrosły z przedszkola)Wszystkie moje dzieci chodziły do przedszkola integracyjnego nr 404 na Ochocie w Warszawie. Było to dla nich wymarzone przedszkole. Teraz sama otwieram na Bemowie Przedszkole Integracyjne "Zielony Latawiec
Jestem pedagogiem terapeutą. Osobiście mamą piątki dzieci (już wyrosły z przedszkola)Wszystkie moje dzieci chodziły do przedszkola integracyjnego nr 404 na Ochocie w Warszawie. Było to dla nich wymarzone przedszkole. Teraz sama otwieram na Bemowie Przedszkole Integracyjne "Zielony Latawiec
: Przedszkole z Oddziałami Integracyjnymi Nr 70 ul. Rokosowska 2, 02-348 Warszawa tel. 822-23-21 Przedszkole z Oddziałami Integracyjnymi Nr 102 ul. Siewierska 5/7, 02-360 Warszawa Ochota tel. 822-11-57 Przedszkole Integracyjne Nr 404 ul. Białobrzeska 19, 02-364 Warszawa Ochota z góry dziękujemy za
Bardzo proszę wszystkich rodziców, którzy mają lub mieli dzieci w tym przedszkolu o opinię na jego temat oraz pań tam pracujących, zależy mi na wszelkich informacjach dot. stosunku do dziecka, specjalistycznej opieki (przedszkole integracyjne),współpracy z rodzicami, spraw żywieniowych i
Mieści się na dole zwykłego budynku mieszkaniowego, sąsiaduje z domem kultury i bodajże vis a vis Surmy. Jest to przedszkole bodajże nr 404. Na pierwszy rzut oka nie robi świetnego wrażenia(wygląda skromnie) , ale naprawdę dzieci je lubią. Może dlatego, że przedszkole jest integracyjne a może
Moja córka chodzi do integracyjnego przedszkola nr 404 na Białobrzewskiej. Małe, kameralne, mała nigdy nie odmówiła pójścia (od pierwszego dnia) i zawsze chętnie tam bywa. Na pierwsze rzut oka "niewyglądne" bo to parter zwykłego budynku, ale na pewno warte polecenia, szczególnie dla dzieci