8 wyników w czasie 14 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Nie tylko na Śląskim Szlaku XII

Nr.‎ ‎251.‎ ‎(D.) Excerptum‎ ‎ex‎ ‎Libro‎ ‎in‎ ‎Caes.‎ ‎Reg.‎ ‎Archivo‎ ‎Fundi Educationis‎ ‎reperibili‎ ‎Nro‎ ‎42‎ ‎notato.‎ ‎cui‎ ‎titulus‎ ‎—‎ ‎Ex- positorum‎ ‎seu‎ ‎pensionum‎ ‎Liber‎ ‎ab‎ ‎Anno‎ ‎1770‎ ‎ad‎ ‎an num‎ ‎1783‎ ‎pag.‎ ‎141.‎ ‎Rachunki‎ ‎wydatku‎ ‎szkoły‎ ‎Królestwa głównej

Re: Nie tylko na Śląskim Szlaku XII

dóbr‎ ‎do‎ ‎niej‎ ‎należących,‎ ‎tenże‎ ‎Uniwersytet‎ ‎zobowiązał się‎ ‎temuż‎ ‎Proboszczowi‎ ‎płacić‎ ‎po‎ ‎złp.‎ ‎2,267‎ ‎gr.‎ ‎2‎ ‎de narów‎ ‎9.‎ ‎(Dokum.‎ ‎D.)‎ ‎Na‎ ‎podstawie‎ ‎tych‎ ‎aktów‎ ‎dowie działem‎ ‎się,‎ ‎że‎ ‎Szkoła,‎ ‎a‎ ‎właściwie‎ ‎Bursa,‎ ‎w‎ ‎której uczniowie‎ ‎różnych

Re: Kraków, dzielnice i okolice IX

Nr.‎ ‎251.‎ ‎(D.) Excerptum‎ ‎ex‎ ‎Libro‎ ‎in‎ ‎Caes.‎ ‎Reg.‎ ‎Archivo‎ ‎Fundi Educationis‎ ‎reperibili‎ ‎Nro‎ ‎42‎ ‎notato.‎ ‎cui‎ ‎titulus‎ ‎—‎ ‎Ex- positorum‎ ‎seu‎ ‎pensionum‎ ‎Liber‎ ‎ab‎ ‎Anno‎ ‎1770‎ ‎ad‎ ‎an num‎ ‎1783‎ ‎pag.‎ ‎141.‎ ‎Rachunki‎ ‎wydatku‎ ‎szkoły‎ ‎Królestwa głównej

Re: Kraków, dzielnice i okolice IX

dóbr‎ ‎do‎ ‎niej‎ ‎należących,‎ ‎tenże‎ ‎Uniwersytet‎ ‎zobowiązał się‎ ‎temuż‎ ‎Proboszczowi‎ ‎płacić‎ ‎po‎ ‎złp.‎ ‎2,267‎ ‎gr.‎ ‎2‎ ‎de narów‎ ‎9.‎ ‎(Dokum.‎ ‎D.)‎ ‎Na‎ ‎podstawie‎ ‎tych‎ ‎aktów‎ ‎dowie działem‎ ‎się,‎ ‎że‎ ‎Szkoła,‎ ‎a‎ ‎właściwie‎ ‎Bursa,‎ ‎w‎ ‎której uczniowie‎ ‎różnych

Re: o tym i owym

propagandyści z Pentagonu. Grupą trzymającą władzę jest oczywiście sekta Jerzego Kijowskiego, zorganizowana przez amerykański i brytyjski wywiad. W 1988 roku poszedłem do pierwszej klasy podstawówki, była to prestiżowa szkoła muzyczna im. Karola Szymanowskiego w Warszawie, do której swoje pomioty posyłali

Re: Nazwiska w Małopolsce

.Szkoła:1087-ukraińskie(?)/uzbeckie 252.Szkołut:313-ukraińskie 253.(Szkonter):66-niemieckie(?) 254.Szkop:741-mazowieckie 255.Szkopek:325-mazowieckie 256.Szkopiak:189-ogólnopolskie 257.Szkorla:74-małopolskie(?) 258.Szkot:54-ukraińskie 259.Szkotak:450-malopolskie 260.Szkotek:15-malopolskie 261.(Szkoter0