38 wyników w czasie 83 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Szkoła Podst. nr 148 przy Ożarowskiej 69

Popiersie Hugo Kołłątaja, patrona szkoły wykonał rzeźbiarz Ferdynand Jarocha. Dokładna historia szkoły

Szkoła podstawowa integracyjna nr 148 na Żabiej (początek wątku)

Bardzo proszę o opinie na temat tej szkoły. Interesuje mnie zwłaszcza poziom nauczania i możliwości rozwoju dziecka zdrowego w klasie integracyjnej. Wiem, że każda taka klasa jest inna, dlatego bardzo proszę o opinie mam dzieci zdrowych, które chodzą do tej szkoły.

Re: SZKOŁY PODSTAWOWE

SP nr 148 ul Żabia 20 Bardzo dobrze zorganizowana, dobry poziom i w ogóle.

szkoły podstawowe i przedszkola na Mokotowie (początek wątku)

Kochani Mokotowianie! czy możecie podpowiedzieć jakie są dobre szkoły podst na Górnym Mokotowie? o dwóch szkołach (Narbutta i Bruna) słyszałem bardzo rozbieżne opinie i czuję się lekko zdezorientowany. Mogę w zamian z czystym sumieniem polecić przedszkole nr 148 przy Kazimierzowskiej

Re: Przedszkole nr 189 i 148 - prośba o opinie

International Saint Day odbędzie się 12 grudnia w Prywatnej Szkole Podstawowej Językowo-Informatycznej (przy ulicy Berwińskiego 2/4 – na prawo od szkoły podstawowej nr 26, naprzeciwko parku Wilsona) w dwóch turach. - od godz. 11:00 - 13:00 - oraz druga od 13:30 – 15:30 Liczba miejsc jest

Prośba o korektę nr 2 (początek wątku)

przypomnieć sobie że w szkołach podstawowych nigdy nie pracują z nierównościami. Od dzieci wymaga się jedynie poprawnego przeprowadzania mnożeń i nigdy lub prawie nigdy nie wymaga się od nich udowodnienia nierówności.) Wenn ich in unserm Spiel 21 x 8 ausrechne, und wenn ich es tue, um damit eine

Re: Prośba o korektę nr 2

różnica tkwi w fakcie, iż w grze nie ma miejsca na twierdzenie i negację. Np., jest mnożenie i 21 x 8 =148 byłoby fałszywym ruchem, ale „(21 x 8=148)”, ktore jest poprawnym zdaniem arytmetyki, would have no bussiness in our game. (Tu możemy przypomnieć sobie że w szkołach podstawowych

Re: Gdzie są w Łodzi pojemniki na zużyte baterie?

. Urszuli Ledóchowskiej Obywatelska 60 Łódź 35. Przedszkole Witaminka Zagłoby 14 Łódź 36. Katolicka Szkoła Podstawowa Nałkowskiej 2 Łódź 37. Szkoła Podstawowa nr. 184 Syrenki 19a Łódź 38. Szkoła Podstawowa nr. 190 Malczewskiego 37/47 Łódź 39. Szkoła Podstawowa nr. 205 Dąbrówki 1 Łódź

Aerobic (początek wątku)

UKS JOKER zaprasza panie na zajęcia aerobicu zajecia dwa razy w tygodniu koszt 50 zl/m-c zajęcia odbywają się: 1) w sali Szkoły POdstawowej nr 3, ul. POmnikowa 21 - Marki 2) Zespół Szkół w Ossowie, ul. Matarewicza 148 Zapisy już trwają. POczątek zajęć planowany na połowę października

Spójność (początek wątku)

Bardzo ciekawe refleksje po analizie PRL i budżetu na rok 2005. W p.35 str.60 PRL "Modernizacja gimnazjum przy ul.Tysiąclecia 28",lata 2005- 2007 Tymczasem w "uchwale nr 148/XXVIII/2004 w sprawie budżetu miasta Piechowice na 2005 r" zał.nr3 do tej uchwały czytamy w oświacie i wychowaniu

Re: Harenda i Jan Kasprowicz zaprasza...

Dziś w 148. rocznicę urodzin poety oraz w 40. rocznicę śmierci jego żony. o godz. 9 mszą świętą w kościele na Harendzie w intencji patrona Szkoły Podstawowej nr 9 Jana Kasprowicza oraz jego żony Marii rozpoczną się uroczystości. W niedzielę o godz. 15.30 w Muzeum Kasprowicza odbędzie się 136

1 2 3 4