Witam, chciałbym uzyskać informację, opinie o szkole podstawowej nr 75 na ul. Niecałej. Głównie interesuje mnie organizacja zerówki oraz 1-wszej klasy (sześciolatek w szkole :)). Bardzo pomocne byłyby spostrzeżenia rodziców, którzy posłali swoje sześcioletnie dzieci do 1-wszej klasy - jak
.. też mi się podobała duża ilość zajęć dodatkowych do czasu aż się dowiedziałam że te zajęcia nie są dla wszystkich dzieci -- m3.lilypie.com/SlAXp1.png
Szukam bylych uczniow tej szkoly.mam w planach zorganizowanie jakiegos spotkania.sa jacys chetni?myslicie ze taki pomysl wypali?
a o jakich rocznikach myślisz, też byłęm uczniem tej szkoły.
czy sa rodzice dzieci chodzacych do tej szkoly?? mam kilka pytan... -- Moje dwa szczęścia
Witam, chciałbym uzyskać informację, opinie o szkole podstawowej nr 75 na ul. Niecałej. Głównie interesuje mnie organizacja zerówki oraz 1-wszej klasy (sześciolatek w szkole :)). Bardzo pomocne byłyby spostrzeżenia rodziców, którzy posłali swoje sześcioletnie dzieci do 1-wszej klasy - jak
Dzień dobry, czy mają Państwo aktualne informacje o szkole nr 75, przy ul. Niecałej? Bardzo mi zależy na przyjaznej szkole. Niestety muszę przenieść swoją córkę 6 latkę i szukam szkoły, w której dziecko będzie czuło się bezpiecznie i oprócz nauki, mogło rozwijać swoje zainteresowania. Jestem
Napiszcie cos i poradźcie nt. szkoły społecznej przy ul. Senatorskiej (na Salwatorze). w przyszlym roku mam tam posłac dziecko, ale opinie są różne i nie wiem czy to dobry pomysł. Może są tu jacyś rodzice z tej szkoly - możecie napisać coś o szkole, nauczycielach, czy faktycznie taka
My się wybieramy za dwa lata i za rok;-) A zapisaliśmy się do kilku podstawówek( między innymi na Senatorską) i teraz selekcjonujemy.
Szukam informacji od rodziców dzieci uczęszczających do tej szkoły, klasa 1. Jakie są tam panie nauczycielki, poziom nauczania, jak liczne klasy itp...
Witam, bardzo proszę o opinie o szkole podstawowej nr 75 przy ul. Niecałej 14. Jakie jest podejście do dzieci, czy są zajęcia dodatkowe, jak wygląda sprawa świetlicy i obiadów? Szukałam informacji na forum ale niewiele udało mi się znaleźć.
Jakiś czas temu sama szukałam informacji na temat tej szkoły i praktycznie żadnych nie znalazłam, dlatego postanowilam napisać kilka słów. Mam dwoje dzieci w szkole podstawowej na Niecałej. Jestem bardzo zadowolona, a co najważniejsze dzieci z chęcią chodza do szkoły. Córka poszła do klasy
Czy moglby ktos prosze napisac opinie o szkole podstawowej nr 79 na ul. Arkuszowej . Syn idzie od wrzesnia do pierwszej klasy. Mam 2 szkoly do wyboru, ale ze wzgledu na lokalizacje skłaniam sie ku szkole na Arkuszowej. Chcialbym jednak poczytac pare opinii :-)a niestety nie znam
Szukam uczniow SP 20 przy ul Grunwaldzkiej
Gość portalu: HF napisał(a): > Szukam uczniow SP 20 przy ul Grunwaldzkiej z dawnych lat tj.ja urodzilem sie w 1949
Bardzo proszę o opinie o Szkole Podstawowej nr 4 przy ul. Smoleńsk.Chciałbym tam posłać swoje dziecko.