422 wyników w czasie 147 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Szkoła podstawowa nr 75, ul. Niecała - opinie (początek wątku)

Witam, chciałbym uzyskać informację, opinie o szkole podstawowej nr 75 na ul. Niecałej. Głównie interesuje mnie organizacja zerówki oraz 1-wszej klasy (sześciolatek w szkole :)). Bardzo pomocne byłyby spostrzeżenia rodziców, którzy posłali swoje sześcioletnie dzieci do 1-wszej klasy - jak

Re: Szkoła podstawowa nr 75, ul. Niecała - opinie

.. też mi się podobała duża ilość zajęć dodatkowych do czasu aż się dowiedziałam że te zajęcia nie są dla wszystkich dzieci -- m3.lilypie.com/SlAXp1.png

Szkola Podstawowa nr.1(ul.orylska) (początek wątku)

Szukam bylych uczniow tej szkoly.mam w planach zorganizowanie jakiegos spotkania.sa jacys chetni?myslicie ze taki pomysl wypali?

Re: Szkola Podstawowa nr.1(ul.orylska)

a o jakich rocznikach myślisz, też byłęm uczniem tej szkoły.

szkola podstawowa nr.50 ul.Jagielonska (początek wątku)

czy sa rodzice dzieci chodzacych do tej szkoly?? mam kilka pytan... -- Moje dwa szczęścia

Szkoła podstawowa nr 75 na ul. Niecałej - opinie (początek wątku)

Witam, chciałbym uzyskać informację, opinie o szkole podstawowej nr 75 na ul. Niecałej. Głównie interesuje mnie organizacja zerówki oraz 1-wszej klasy (sześciolatek w szkole :)). Bardzo pomocne byłyby spostrzeżenia rodziców, którzy posłali swoje sześcioletnie dzieci do 1-wszej klasy - jak

Re: Szkoła podstawowa nr 75 na ul. Niecałej - opi

Dzień dobry, czy mają Państwo aktualne informacje o szkole nr 75, przy ul. Niecałej? Bardzo mi zależy na przyjaznej szkole. Niestety muszę przenieść swoją córkę 6 latkę i szukam szkoły, w której dziecko będzie czuło się bezpiecznie i oprócz nauki, mogło rozwijać swoje zainteresowania. Jestem

Spoleczna szkola podst nr 6 ul.Senatorska (początek wątku)

Napiszcie cos i poradźcie nt. szkoły społecznej przy ul. Senatorskiej (na Salwatorze). w przyszlym roku mam tam posłac dziecko, ale opinie są różne i nie wiem czy to dobry pomysł. Może są tu jacyś rodzice z tej szkoly - możecie napisać coś o szkole, nauczycielach, czy faktycznie taka

Re: Spoleczna szkola podst nr 6 ul.Senatorska

My się wybieramy za dwa lata i za rok;-) A zapisaliśmy się do kilku podstawówek( między innymi na Senatorską) i teraz selekcjonujemy.

Szkola podstawowa nr.112 na ul.Berensona (początek wątku)

Szukam informacji od rodziców dzieci uczęszczających do tej szkoły, klasa 1. Jakie są tam panie nauczycielki, poziom nauczania, jak liczne klasy itp...

SP nr 75 ul. Niecała (początek wątku)

Witam, bardzo proszę o opinie o szkole podstawowej nr 75 przy ul. Niecałej 14. Jakie jest podejście do dzieci, czy są zajęcia dodatkowe, jak wygląda sprawa świetlicy i obiadów? Szukałam informacji na forum ale niewiele udało mi się znaleźć.

Re: SP nr 75 ul. Niecała

Jakiś czas temu sama szukałam informacji na temat tej szkoły i praktycznie żadnych nie znalazłam, dlatego postanowilam napisać kilka słów. Mam dwoje dzieci w szkole podstawowej na Niecałej. Jestem bardzo zadowolona, a co najważniejsze dzieci z chęcią chodza do szkoły. Córka poszła do klasy

szkola podstawowa nr 79 - ulica Arkuszowa (początek wątku)

Czy moglby ktos prosze napisac opinie o szkole podstawowej nr 79 na ul. Arkuszowej . Syn idzie od wrzesnia do pierwszej klasy. Mam 2 szkoly do wyboru, ale ze wzgledu na lokalizacje skłaniam sie ku szkole na Arkuszowej. Chcialbym jednak poczytac pare opinii :-)a niestety nie znam

Szkola Podstawowa nr 20 (początek wątku)

Szukam uczniow SP 20 przy ul Grunwaldzkiej

Re: Szkola Podstawowa nr 20

Gość portalu: HF napisał(a): > Szukam uczniow SP 20 przy ul Grunwaldzkiej z dawnych lat tj.ja urodzilem sie w 1949

Szkola Podstawowa nr 4 (początek wątku)

Bardzo proszę o opinie o Szkole Podstawowej nr 4 przy ul. Smoleńsk.Chciałbym tam posłać swoje dziecko.

1 2 3 4 5 6