Chyba już czas rozejrzeć się za fajnym miejscem. Najlepiej w kilka osób -skoczyć do jakiegoś pensjonatu w górach-narty -super ale tłoczno i drogo albo agroturystyka - kulig, pyszne wiejskie zarełko. Szukam juz teraz bo w tamtym ropku w październiku już wszystko było zajęte. mOż ektoś zna fajne
Witam Szukam osób, które chcą iść na Sylwestra 2012/2013 do Multikina w Zabrzu. Jeśli jesteś chętny/a to odpisz
Szukam w miarę taniej imprezy Sylwestrowej w Jeleniej Górze będzie nas około 7 osób. Czy ktoś może coś polecić lub zaproponować?
Polecam Polonię na Jagiellońskiej w Cieplicach mac1987 napisał(a): > Szukam w miarę taniej imprezy Sylwestrowej w Jeleniej Górze będzie nas około > 7 osób. Czy ktoś może coś polecić lub zaproponować?
Taniec chochołów w mieście emerytów. Z czego się tu cieszyć? Z nowym rokiem przyjdą nowe podwyżki, niektórym odejdą bliscy, pojawią się nowe choroby, kolejne dzieciaki wyjadą szukać pracy aby potem spłacać gó...any kredyt mieszkaniowy do końca swoich dni, a my będziemy o kolejny rok starsi. I
SYLWESTER PARTY CAMP 2013/2014 - sylwestrowy wyjazd do Zakopanego, Budapesztu, Wiednia, Bratysławy i Łeby ! Organizatorzy największych wyjazdów studenckich w Polsce zapraszają do zapoznania się z tegoroczną ofertą sylwestra 2013/2014! Szczegółowych informacji szukaj na stronie
Miasto Ci ma zorganizować Sylwestra?????Sam sobie zorganizuj a nie szukaj fundatora!!!
Zakopane, jak rozsądnie poszukasz to znajdziesz jeszcze wolne noclegi w przyzwoitych warunkach za 60 zł dobę. Ja szukałem wczoraj i znalazłem kilka propozycji - jedną zarezerwowałem.
Szukamy ludzi do spędzenia wspólnego wesołego sylwestra w warszawie, my k/44 i m/54. Tylko bez żadnych podtekstów erotycznych poproszę. Popr ostu wszyscy nasi znajomi wyjechali i zostaliśmy sami. Chętnie nawiążemy nowe znajomości. Proszę o kontakt brelo.czek@gazeta.pl pozdrofka dla wszystkich
witam. szukam noclegu dla dwóch osób w karpaczu lub szklarskiej porębie w terminie 30.12.2013-02.01.2014 (trzy doby). zależy mi na noclegu bez imprezy/balu sylwestrowego. wyżywienie nie jest wymogiem :) jedynym potrzebą jest łazienka w pokoju. pozdrawiam i proszę o jak najszybszy kontakt by
Ci, którzy mieli jakieś żale , już napisali.Ktoś szuka sensacji.Dajcie już spokój.Najlepszą formą reklamy jest poczta pantoflowa.Nie potrzeba wychwalać albo ganić na forum.To nie jest miejsce na takie rzeczy.