szukam zespołu bądź dj na 29 br. bedzie to bardzo małe przyjecie wiec nie chcielibyśmy wydawać pieniedzy rzędu 2000-3000 tys zł najlepiej fajnie by było dobrze i tanio..
proszę o kontakt mamy wolny termin tel.609202530 - atrakcyjna cena
szukam dj , bądź zespołu z okolic lublin.... w miare taniego i dobrego:)
Profesjonalny zespol muzyczny z wokalistka,zagra na kazdej imprezie okolicznosciowej (bale,studniowki,wesela,bankiety,plenery,festyny,etc.).Gwarantujemy znakomita oprawe muzyczna.Dlugoletnie doswiadczenie zawodowe jako muzycy w kraju i za granica.Dojezdzamy do Panstwa na terenie calej Pols
Witam Szukam zespołu na wesele. ---------------------------------------- data: 18.09.2010 ---------------------------------------- Okolice Radomia oraz Radom. Interesuje mnie zespół 4 osobowy (w tym jedna osoba to wokalistka). kontakt kobyll@o2.pl lub proszę pisać na forum Czekam
Witam wszystkich zainteresowanych! Szukam zespołu 3-4 osobowego, koniecznie z perkusją. Typowe disco-polo odpada. Wesele odbędzie się w Słupcy.Pozdrawiam
Witam Proszę zajrzeć na stronę www.zespolnawesele.eu Tel.0602101206 pozdrawiam
szukam zespółu na czerwiec 2010...najlepiej aby był i wokalista i wokalistka...Licze na Wasza pomoc:):):):)ewentualnie demo zespołów na adres katarzyna52@onet.eu POZDRAWIAM
Poszukuję zespołu weselnego, któy zagra wszystko-zarówno pop,rock jak i biesiadę i disco polo, a także wyprowadzi panią młodą z domu. Zespół do 3500 zł. Wesele w okolicach Gdowa. Kontakt : halifaks@wp.pl
Witam. Jeśli nadal poszukuje pan zespołu zapraszam na stronę www.the-moments.pl Pozdrawiam sedrecznie
Hej! Szukamy fajnego zespołu w rozsądnej cenie na wesele w okolicach Krakowa na 22 maja 2010. Jeśli możecie coś polecić proszę napiszcie lub proszę o bezpośredni kontakt na atka100@gmail.com Z góry bardzo dziękuję za pomoc
Witaj.Mogę Ci polecić zespół Sigma są rewelacyjni,naprawdę profesjonalny zespól z krakowa,Polecam grali na moim weselu i wszystkim się podobało,znajomi też ich zamówili na swoje wesele.
Witam, Szukam naprawdę dobrego zespołu na wesele na czerwiec 2010 roku. Wstępna data to 12 czerwiec. Wesele odbędzie się w Ślesinie koło Konina. Bardzo proszę o poważWitam, Szukam naprawdę dobrego zespołu na wesele na czerwiec 2010 roku. Wstępna data to 12 czerwiec. Wesele odbędzie się w
Zespol reprezentacyjny Wojska Polskiego - mamy ten termin wolny
wesele odbędzie się w Katowicach. Bede wdzieczny za wszelkie sugestie.Pozdrawiam.
Zespół Muzyczny REMIX na wesele oraz sylwester czy innego rodzaju imprezy okolicznościowe . Skład zespołu jest damsko-męski trzyosobowy plus wodzirej. Bawimy gości rytmiczną muzyką w stylu pop, dance , disco polo czy muzykę zagraniczną .Gramy na żywo na klawiszach,gitarze i akordeonie. W
Witam, Szukam naprawdę dobrego zespołu na wesele na czerwiec 2010 roku. Wstępna data to 12 czerwiec. Wesele odbędzie się w Ślesinie koło Konina. Bardzo proszę o oferty. Dodam, że nie mam możliwości przyjechania na jakiś występ, czy próbę, bo nie ma mnie w tym momencie w Koninie. Więc tylko
no klimaty dla każdego.. młodego i starszego.. jednak bez disco polo i przysłowiowych 'majteczek w kropeczki'.. myślę, że dobry zespół jest spostrzegawczy i zauważy po kilku kawałkach przy czym najlepiej bawią się goście.. i będzie potrafił się dopasować.. no i ważne, żeby zespół potrafił dobrze