Witam szukam zespołu, Ożańsk woj. podkarpackie, termin 13 września.
Witamy Mamy wolny termin 13 września 2014r. Zapraszamy na stronę duetu "Feniks" www.feniks.zbynekstudio.pl oraz na Facebook
Witam, Poszukuje fajnego zespołu na wesele 7 czerwca 2014 w Dąbrowie Górniczej, poproszę o namiary na sprawdzone zespoły dzięki
WITAM MAMY AKURAT WOLNY TEN TERMIN SUPER ZESPÓŁ OFERTA OBSŁUGI MUZYCZNEJ :WESEL,FESTYNÓW ,ZABAW,IMPREZ MASOWYCH I INDYWIDUALNYCH Firma Secret Band /sekret/:to zespół z solistką/- z 20 letnim doświadczeniem scenicznym ,muzuczno - wokalnym. nagrana i wydana plyta w 2009 ,, Muzyko Hej
Witajcie, Szukam zespołu na wesele 30-08-2014 w południowej części wielkopolski w Bojanowie, okolice Leszna, Rawicza. (80 km od Wrocławia, 100 km od Poznania, 50 km od Głogowa, 40 km od Wschowy) Saksofon i pozytywna energia mile widziana :)
Witam, Serdecznie polecam profesjonalny i sprawdzony zespół: www.youtube.com/user/ReplikaCoverBand/videos
Poszukuję zespołu na wesele, które odbędzie się pod Warszawą 7 czerwca 2014r. Zależy mi aby w składzie była perkusja. Repertuar zróżnicowany: największe przeboje polskie i zagraniczne, ale i parę nowości. Chętnie zapoznam się ze wszystkimi propozycjami :) Magda
Witam , jeżeli propozycja oprawy muzycznej jest nadal aktualna proszę o kontakt w celu przesłania szczegółowej oferty, zdjęć, demo, skrótów dvd. Skład 4 osoby, wokalistka, 2 wokalistów, klawisze, gitary, akordeon, saksofon. Na ,życzenie gramy również w składzie 5 osobowym z "żywymi" bębnami
Witam, proszę o polecenie zespołu na eleganckie wesele który nie gra disco polo.... Wiem, że jest późno ale od zaręczyn do terminu ślubu jest krótki okres a ja nic ciekawego nie mogę znaleźć :) Będę wdzięczna :) Wesele jest na Mazurach ale to nic nie szkodzi bo zapłacimy za dojazd choćby z drugiego
Witam, Polecam zespół muzyczny z Agencji Artystycznej All-music, zespół Ars Band, 6-osobowy skład, muzyka 100% grana na żywo, bogate instrumentarium, piękny damsko-męski wokal, kulturalne prowadzenie całości zabawy weselnej. Repertuar do wyboru Pary młodej, proponuje utwory taneczne, standardy
Witam, czy znaleźliście Państwo zespół na Wasze przyjęcie weselne? My tworzymy skład 5 osobowy i jest także saksofonista, który również śpiewa. Mamy wolny termin 30.08.2014. Nasz przedział wiekowy 32 lata. Jesteśmy z okolic Legnicy. Jeśli jesteście Państwo zainteresowani proszę pisać na maila
Witajcie, Szukam zespołu na wesele 30-08-2014 w południowej części wielkopolski w Bojanowie, okolice Leszna, Rawicza. (80 km od Wrocławia, 100 km od Poznania, 50 km od Głogowa, 40 km od Wschowy) Saksofon i pozytywna energia mile widziana :)
szukam fajnego zespołu na wesele, grającego wesołą muzykę i potrafiącego zabawić gości.
Witam, zagram dla państwa przyjęcie weselne, jestem dj i wodzirejem muzycznym, możemy zagrać dla państwa w zestawieniu takim 1 dj wodzirej+dj na osobnej konsoli+1 wokalistka śpiewająca wokal na żywo+2 wokalistki+1 dziewczyna grająca na saksofonie co bardzo ładnie brzmi na uroczystościach weselnych
Dzień dobry! Poszukuję zespołu muzycznego grającego różny rodzaj muzyki , w tym kilka szant. Wesele odbędzie się 28.06.2014 r. w okolicach Warszawy!
After Six to sześcioosobowy zespół w którym występują aż trzy dziewczyny ! Gramy w 100% na żywo wykorzystując rozbudowane instrumentarium: perkusja gitara basowa instr. klawiszowe gitara elektryczna/akustyczna saksofon głosy żeńskie Zapraszamy do odwiedzenia strony
Witam, Poszukuje fajnego zespołu na wesele 7 czerwca 2014 w Dąbrowie Górniczej, poproszę o namiary na sprawdzone zespoły dzięki
Termin mamy wolny. Jeżeli propozycja jest aktualna proszę o kontakt w celu przesłania oferty naszego zespołu dj523@wp.pl
Panie i Panowie, Pilnie poszukuję zespołu na wesele w terminie jak w temacie. Miejsce w woj. podlaskim. Wiem, że jest już późno na szukanie, ale może znacie jakiś godny polecenia, który akurat może mieć wolny termin? Najlepiej gdyby grał każdy styl muzyczny (jakimś fanem disco-polo nie jestem
Polecam Zespół GALILEO MUSIC. Super oprawa muzyczna.