13 132 wyników w czasie 225 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Zespół na wesele 2014 (początek wątku)

Witam szukam zespołu, Ożańsk woj. podkarpackie, termin 13 września.

Re: Zespół na wesele 2014

Witamy Mamy wolny termin 13 września 2014r. Zapraszamy na stronę duetu "Feniks" www.feniks.zbynekstudio.pl oraz na Facebook

szukam zespołu na wesele 7/06/2014 (początek wątku)

Witam, Poszukuje fajnego zespołu na wesele 7 czerwca 2014 w Dąbrowie Górniczej, poproszę o namiary na sprawdzone zespoły dzięki

Re: szukam zespołu na wesele 7/06/2014

WITAM MAMY AKURAT WOLNY TEN TERMIN SUPER ZESPÓŁ OFERTA OBSŁUGI MUZYCZNEJ :WESEL,FESTYNÓW ,ZABAW,IMPREZ MASOWYCH I INDYWIDUALNYCH Firma Secret Band /sekret/:to zespół z solistką/- z 20 letnim doświadczeniem scenicznym ,muzuczno - wokalnym. nagrana i wydana plyta w 2009 ,, Muzyko Hej

Szukam zespołu na wesele 30-08-2014 (początek wątku)

Witajcie, Szukam zespołu na wesele 30-08-2014 w południowej części wielkopolski w Bojanowie, okolice Leszna, Rawicza. (80 km od Wrocławia, 100 km od Poznania, 50 km od Głogowa, 40 km od Wschowy) Saksofon i pozytywna energia mile widziana :)

Re: Szukam zespołu na wesele 30-08-2014

Witam, Serdecznie polecam profesjonalny i sprawdzony zespół: www.youtube.com/user/ReplikaCoverBand/videos

7.06.2014 szukam zespołu na wesele (początek wątku)

Poszukuję zespołu na wesele, które odbędzie się pod Warszawą 7 czerwca 2014r. Zależy mi aby w składzie była perkusja. Repertuar zróżnicowany: największe przeboje polskie i zagraniczne, ale i parę nowości. Chętnie zapoznam się ze wszystkimi propozycjami :) Magda

Re: 7.06.2014 szukam zespołu na wesele

Witam , jeżeli propozycja oprawy muzycznej jest nadal aktualna proszę o kontakt w celu przesłania szczegółowej oferty, zdjęć, demo, skrótów dvd. Skład 4 osoby, wokalistka, 2 wokalistów, klawisze, gitary, akordeon, saksofon. Na ,życzenie gramy również w składzie 5 osobowym z "żywymi" bębnami

Szukam zespołu na wesele 28.06.2014 !!!!! (początek wątku)

Witam, proszę o polecenie zespołu na eleganckie wesele który nie gra disco polo.... Wiem, że jest późno ale od zaręczyn do terminu ślubu jest krótki okres a ja nic ciekawego nie mogę znaleźć :) Będę wdzięczna :) Wesele jest na Mazurach ale to nic nie szkodzi bo zapłacimy za dojazd choćby z drugiego

Re: Szukam zespołu na wesele 28.06.2014 !!!!!

Witam, Polecam zespół muzyczny z Agencji Artystycznej All-music, zespół Ars Band, 6-osobowy skład, muzyka 100% grana na żywo, bogate instrumentarium, piękny damsko-męski wokal, kulturalne prowadzenie całości zabawy weselnej. Repertuar do wyboru Pary młodej, proponuje utwory taneczne, standardy

Szukam zespołu na wesele 30-08-2014

Witam, czy znaleźliście Państwo zespół na Wasze przyjęcie weselne? My tworzymy skład 5 osobowy i jest także saksofonista, który również śpiewa. Mamy wolny termin 30.08.2014. Nasz przedział wiekowy 32 lata. Jesteśmy z okolic Legnicy. Jeśli jesteście Państwo zainteresowani proszę pisać na maila

Szukam zespołu na wesele 30-08-2014 (początek wątku)

Witajcie, Szukam zespołu na wesele 30-08-2014 w południowej części wielkopolski w Bojanowie, okolice Leszna, Rawicza. (80 km od Wrocławia, 100 km od Poznania, 50 km od Głogowa, 40 km od Wschowy) Saksofon i pozytywna energia mile widziana :)

szukam zespołu na wesele 2.08.2014 (początek wątku)

szukam fajnego zespołu na wesele, grającego wesołą muzykę i potrafiącego zabawić gości.

Re: szukam zespołu na wesele 2.08.2014

Witam, zagram dla państwa przyjęcie weselne, jestem dj i wodzirejem muzycznym, możemy zagrać dla państwa w zestawieniu takim 1 dj wodzirej+dj na osobnej konsoli+1 wokalistka śpiewająca wokal na żywo+2 wokalistki+1 dziewczyna grająca na saksofonie co bardzo ładnie brzmi na uroczystościach weselnych

Szukam zespołu na wesele -28.06.2014 (początek wątku)

Dzień dobry! Poszukuję zespołu muzycznego grającego różny rodzaj muzyki , w tym kilka szant. Wesele odbędzie się 28.06.2014 r. w okolicach Warszawy!

Re: Szukam zespołu na wesele -28.06.2014

After Six to sześcioosobowy zespół w którym występują aż trzy dziewczyny ! Gramy w 100% na żywo wykorzystując rozbudowane instrumentarium: perkusja gitara basowa instr. klawiszowe gitara elektryczna/akustyczna saksofon głosy żeńskie Zapraszamy do odwiedzenia strony

szukam zespołu na wesele 7 czerwiec 2014 (początek wątku)

Witam, Poszukuje fajnego zespołu na wesele 7 czerwca 2014 w Dąbrowie Górniczej, poproszę o namiary na sprawdzone zespoły dzięki

Re: szukam zespołu na wesele 7 czerwiec 2014

Termin mamy wolny. Jeżeli propozycja jest aktualna proszę o kontakt w celu przesłania oferty naszego zespołu dj523@wp.pl

Szukam zespołu na wesele 16.08.2014 !!! (początek wątku)

Panie i Panowie, Pilnie poszukuję zespołu na wesele w terminie jak w temacie. Miejsce w woj. podlaskim. Wiem, że jest już późno na szukanie, ale może znacie jakiś godny polecenia, który akurat może mieć wolny termin? Najlepiej gdyby grał każdy styl muzyczny (jakimś fanem disco-polo nie jestem

Re: Szukam zespołu na wesele 16.08.2014 !!!

Polecam Zespół GALILEO MUSIC. Super oprawa muzyczna.

1 2 3 4 5 6