heca007 napisała: > Mnie parę dni temu pokazało się coś na jej temat na IG. Pomyślałam, wow! ale zd > olna. I zapomniałam... aż do dzisiejszego wątku kiedy dowiedziałam się, że duża > część tych osiągnięć nie została zweryfikowana. W sumie dziwny sposób na wybic > ie się
heca007 napisała: > Mój syn zdaje. To ostatnia matura moich dzieci. I chodzę na rzęsach. Jak poprze > dni zdawał trzy lata temu to byłam w takim stresie, że mnie trzymało długo po t > ym jak zdał i się na studia dostał :P Tu będzie chyba jeszcze gorzej. Dziękuję wszystkim
heca007 napisała: > Mój syn zdaje. To ostatnia matura moich dzieci. I chodzę na rzęsach. Jak poprze > dni zdawał trzy lata temu to byłam w takim stresie, że mnie trzymało długo po t > ym jak zdał i się na studia dostał :P Tu będzie chyba jeszcze gorzej. Rany boskie. A jak
heca007 napisała: > Mam wrażenie, że autorka poszła tam bardziej dla jedzenia ;) Albo na zasadzie- > jak nikogo nie poznam to chociaż się nażrę :P No śmieszne to nie jest. Wręcz żałosne. Ale tutaj mnie nic nie zdziwi.
heca007 napisała: > Będzie jatka :P Poszukaj mojego wątku sprzed paru tygodni jest podziurawiony ja > k ser szwajcarski. A czego to ja się o sobie tam nie dowiedziałam... To to samo we wątku o oreo. Zwykłe zapytanie o ciastka. A przerodził się w pyskówkę. Nie wiem co się dzieje
heca007 napisała: > Pewnie coś w tym jest. W grudniu wybtaliśmy się z synem do centrum Wawy do konk > retnego sklepu po prezent dla męża. Dość drogi i chcieliśmy go zobaczyć na żywo > przed zakupem. Ponieważ są tam duże trudności z parkowaniem wybraliśmy pociąg > i tramwaj
heca007 napisała: > No ale skoro sprawdziłaś statystyki UK to czemu nie możesz sprawdzić statystyk > w Polsce? :> Zarzucasz wyżej forumce, że google u niej nie działa. A u cie > bie działa? Przecież to proste jak budowa cepa. Bo napisałam, że chodzi mi o poznanie
pobraną gratis poprzez internet w wersji włoskiej PDF. Przeczytanie, umysłowe przyswojenie, analiza, moja osobista krytyka zabrały mi parę miesięcy i potem to wszystko włożyłem do mojej „ szufladki „ razem z innymi dociekaniami, wiadomościami, rozważaniami, ba, nawet dowodami. W przeszłości - i nawet
kanału w tłumie obcych ludzi :P Nieważne czy leje deszcz czy żar z nieba ty > stój z katarem, bolącą głową, obtartą piętą i nie myśl, że sikać ci się chce b > o musisz machać i się uśmiechać. Nieee, to nie dla mnie. Oooo dokładnie. Opisałaś moj koszmar -- Uzytkowniczka nellamari do
heca007 napisała: > Nie żyje :( zawał w sierpniu. :( Przykro mi. Pasowała do Kitaro. -- > m_incubo napisała: > > > Wyrazy współczucia dla twojego , skoro dla ciebie orgazm to już świetny seks :D
heca007 napisała: > Ps: nie mam psa. A co się stało z Brombą? -- wapaha o sytuacji we Włoszech wiosną 2020: "Bo ja <mam informacje> np. od tych, którzy uprzątali biurowce- z ciał. Czaisz. Zbierali zwłoki ludzi leżące pokotem jak gdyby to były rozsypane orzeszki.."