www.topgal-plecaki.pl/plecaki/szkolne/chi-184/?c---grey ten ma wyprzedaż starej kolekcji była. Teraz chyba już nie dostępny, ale jest wiele podobnych z nowszej kolekcji i one już mają
My kupiliśmy Topgal www.topgal-plecaki.pl/plecaki/szkolne/chi-184/?c---grey jest świetny, sporo funkcjonalnych rozwiązań, dużo elementów odblaskowych, lekki (waży mniej niż kilogram), z
www.topgal-plecaki.pl/plecaki/szkolne/chi-184/?c---grey Czy bedzie się bardzo brudził? Czy się dobrze pierze? Jak wygląda ten szary? Proszę o opinie. Dziękuję
Zoobles wg moich dziewczyn jest ok, kolor bleee... (tak to nazwały ;) starsza do 1 klasy wybrała sobie ten www.topgal-plecaki.pl/plecaki/szkolne/chi-184/?c---grey (mi się bardziej ten z delfinkiem
A tak w ogóle to założyłam ten wątek, żeby zwrócić uwagę zainteresowanych na przeceny. Obniżono jeszcze te modele: www.topgal-plecaki.pl/plecaki/szkolne/chi-184/
: www.topgal-plecaki.pl/plecaki/szkolne/chi-166/?h---pink www.topgal-plecaki.pl/plecaki/szkolne/chi-184/?c---grey
: www.topgal-plecaki.pl/plecaki/szkolne/CHI-184/C---Grey/ a jak dziecko jest potężne to mają być wszyte jakby poniżej: www.topgal-plecaki.pl/plecaki/szkolne/CHI-189/D---Blue-Red/ Mogę się podzielić opiniami na temat używanego plecaka przez