14 wyników w czasie 122 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: TOPGAL -20% _ jaki plecak wybrać do 4 klasy

Ja potrzebuje dla przyszlorocznej czwartoklasistki, i tez jakos nic mi nie wpadło w oko. Jakies to wzornictwo coraz bardziej infantylne, przynajmniej jesli chodzi o nowości. Z obecnie dostepnych podoba mi się ten (z nowości), ale polecaja go raczej do klas I-III: http://www.topgal

Re: jaki tornister do I klasy: topgal, HAMA, herl

: www.topgal-plecaki.pl/plecaki/szkolne/chi-652/?e---green Do kompletu dostaliśmy piórnik, portfelik, etui, zegarek i plan lekcji :) Początkowo nie byłam w 100% przekonana co do tego plecaka, bo wydawał mi się duży (te fotki dzieci ze strony Topgala wyglądają przerażająco, ale plecak jest maksymalnie wypchany zapewne folią itp.). Przymierzyliśmy w

Re: tornister

Mamy topgal ChI 652 E - syn go uwielbia. Ma za sobą pierwsze pranie, wygląda jak nowy.

Re: Tornister- I klasa

www.topgal-plecaki.pl/plecaki/szkolne/chi-652/?e---green chyba na ten sie zdecyduje bo ten to raczej dziewczecy nei?czy moze byc dla chłopca

Re: Tornister Pierwszaka - jakie wrażenia po półr

Czy ktoś kupił ten plecak topgala dla chłopca i czy on do chłopaka pasuje? http:// www.topgal-plecaki.pl/plecaki/szkolne/chi-652/?e---green

Re: Promocja w Topgalu na niektóre modele plecakó

dziewczyny a czy ten model www.topgal-plecaki.pl/plecaki/szkolne/chi-652/?e---green nie bedzie za duzy dla dziewczynki wzrostu 122 obecnie? plecach chce na przyszly rok szkolny do pierwszej

Re: Promocja w Topgalu na niektóre modele plecakó

Dla chłopców nie ma prawie wyboru w promocjach. Ten jest fajny i leki (na żywo nie widziałam) www.topgal-plecaki.pl/plecaki/szkolne/chi-652/?e---green Ten moim zdaniem będzie za duży

Re: Tornister czy plecak dla 7-latka pierwszaka?

www.topgal-plecaki.pl/plecaki/szkolne/chi-652/?e---green.

czy taki dla chłopca może być?

www.topgal-plecaki.pl/plecaki/szkolne/chi-652/?e---green dobry będzie dla chłopaka czy raczej dziewczęcy? nie chce rocha się pytać czy mu się podoba bo na urodziny chce mu dać -- Roch 20

Re: jakie plecaki/tornistry mają pierwszaki?

dla lipczątka kupiłam topgala w promocji - ten model nie waąy nawet kilograma. www.topgal-plecaki.pl/plecaki/szkolne/chi-652/?e---green Syn jest wysoki ma prawie 130 cm wzrostu, wizualnie

Re: Jaki plecak dla dziewczynki - 1 klasa

tornister Topgal Chi 652 i jesteśmy bardzo zadowoleni. Wszystko się mieści, łatwo się czyści (piorę w pralce). Kolejny plecak kupimy dopiero do IV klasy :) www.youtube.com/watch?v=skH6dTnrjac