Jak sie ulozylo od czasu ,kiedy sie rozstalysmy z dyplomem w reku? Opiekunka roku byla pani "RYFKA" Pozdrawiam serdecznie H.Z
również porównanie w oparciu o fotografię Leonarda Sempolińskiego. Pokazuje, jak można ugrillować w styropianie nawet najskromniejszy architektonicznie ale znaczący dla historii Targówka dom murowany z początków XX w. Zapadnięte oczodoły okien, likwidacja gzymsów, niszy kapliczkowej w szczycie,
asai1978 Zamienię Grupę 3 latków z przedszkola przy ul. Andriollego (216) na grupę trzylatków z przedszkola przy ul. Lencewicza (371) lub ul. Zachodzącego Słońca (357
Z.S.B.O.ul.Willowa lata 1974-1978.Willowa to prawdziwa,,górka,,.
melania1978 napisała: > Sarbinowo"Klif", ul. Nadmorska Proszę o opinie osób, które tam były. > Pozdrawiam
uli_1978 napisała: > Amor vincit omnia Nic oryginalniejszego nie wymyślicie? Bo to jest strasznie wyeksploatowane.
Dołączam się do życzeń! Szczególnie pozdrawiam roczniki 1978-85. Ioczywiście Ziomków z XVlecia a szczególnie z ul.Dalekiej.
1978 – przy ul. Głogowskiej w Poznaniu otwarto pierwszy sklep nocny, czynny od 21.00 do 06.00. -- Madohora
ja tez kogos szukam i tez jestem z Łodzi, co ty na to? napisz na ula1978@gazeta.pl
Szkoła Podstawowa nr60(dawna) ul.Stawowa. Odezwijcie się!!!-rok ukończenia1978.Wiem że to dawno ale jeszcze żyjemy!