532 wyników w czasie 128 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

POLOZNE =DYPLOM 1978 (ul.Prosta-Kielce) (początek wątku)

Jak sie ulozylo od czasu ,kiedy sie rozstalysmy z dyplomem w reku? Opiekunka roku byla pani "RYFKA" Pozdrawiam serdecznie H.Z

ul.Tykocińska, Targówek lata 1978 i 2010

również porównanie w oparciu o fotografię Leonarda Sempolińskiego. Pokazuje, jak można ugrillować w styropianie nawet najskromniejszy architektonicznie ale znaczący dla historii Targówka dom murowany z początków XX w. Zapadnięte oczodoły okien, likwidacja gzymsów, niszy kapliczkowej w szczycie,

Androliego 215 na Lencewicza 371, Zach Sł 357

asai1978 Zamienię Grupę 3 latków z przedszkola przy ul. Andriollego (216) na grupę trzylatków z przedszkola przy ul. Lencewicza (371) lub ul. Zachodzącego Słońca (357

Re: Kto mial do szkoly pod gorke

Z.S.B.O.ul.Willowa lata 1974-1978.Willowa to prawdziwa,,górka,,.

Re: Sarbinowo"Klif", ul. Nadmorska Proszę o opini

melania1978 napisała: > Sarbinowo"Klif", ul. Nadmorska Proszę o opinie osób, które tam były. > Pozdrawiam

Re: grawerowanie obraczek po zewnetrznej

uli_1978 napisała: > Amor vincit omnia Nic oryginalniejszego nie wymyślicie? Bo to jest strasznie wyeksploatowane.

Re: Szk. podst. nr.5!!!!!!

Dołączam się do życzeń! Szczególnie pozdrawiam roczniki 1978-85. Ioczywiście Ziomków z XVlecia a szczególnie z ul.Dalekiej.

Re: 13 października wydarzenia z kraju i ze świat

1978 – przy ul. Głogowskiej w Poznaniu otwarto pierwszy sklep nocny, czynny od 21.00 do 06.00. -- Madohora

do ktoś niebanalny

ja tez kogos szukam i tez jestem z Łodzi, co ty na to? napisz na ula1978@gazeta.pl

Szkolne wspomnienia (początek wątku)

Szkoła Podstawowa nr60(dawna) ul.Stawowa. Odezwijcie się!!!-rok ukończenia1978.Wiem że to dawno ale jeszcze żyjemy!

1 2 3 4 5 6