148 wyników w czasie 994 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Volvo 480

..

Volvo 480 (początek wątku)

Wszystkich jezdzacych tym fantastycznym samochodem ( jednym z nielicznych posiadajacych jeszcze dusze ;-) prosze o kontakt na moja skrzynke mailowa gazety. Chce podzielic sie paroma ciekawostkami ktore moga wam ulatwic codzienne zycie i eksploatacje tego samochodu. Pozdrawiam

Re: Volvo 480

Podziwiam wszystkich, którzy mają samochody piękne, acz niewdzięczne w zwyczajnym użytkowaniu. A Volvo 480 to tak naprawdę prawdziwy następca 1800 ES, (w wersji Trumna Królewny Śnieżki ;-) Domyślam się, Filantropie, że stronę polskiego klubu Volvo znasz dobrze.

VOLVO 480 chyba TURBO (początek wątku)

Wie ktoś coś o nim... jechała,ma link do jakieś strony.... Raz widziałem na zdjęciu z pewna blondynką z ABBy a drugi dziś na Bankowym -- Kobiety są jak Maserati piękne ale drogie

Re: VOLVO 480 chyba TURBO

nią > nie walilo głowa.. Jak wszystkie Volvo z tego okresu mily w kontakcie. Ale czy klapa nie przeszkadzala, to juz nie pamietam... Ogolnie raczej malo rodzinny. Jak masz jeszcze jakies pytania, to pytaj. Pozdr. K.

25 lat Volvo 480 ES (początek wątku)

Jeden z ładniejszych samochodów jaki powstał historii.

25 lat Volvo 480 ES

Uwielbiam to autko, miałam je przez 2 lata i szczerze kochałam! Stylowe, pięknie trzyma się drogi i... bardzo rzadkie ;) www.facebook.com/photo.php?fbid=18

Europejski zjazd fanow Volvo 480 (początek wątku)

Zainteresowanych zawiadamiam ze tegoroczne spotkanie fanow Volvo 480 odbedzie sie ...w okolicy 14-16 maja 2005 Ustalono jak na razie date spotkania, otwarty jest jeszcze kwestia gdzie? W gre wchodza zachodnie Niemcy lub wschodnia Holandia / Belgia. Ostateczne namiary na stronie europejskiego

Re: Europejski zjazd fanow Volvo 480

wstaw to tutaj autokacik.pl/postlist.php?Cat=&Board=scandinavia

volvo 480-czy warto? Pilne (początek wątku)

Mam możliwość kupienia okazjonalnie volvo 480 1,7 GTI. Niestety słyszałem, ze są problemy z cześciami. Kto jeździ takim cudem, czy warto sie w to pakować. I według was ile jest wart 10 letni taki wozik?

Re: volvo 480-czy warto? Pilne

hmmm... ale mi sie marzylo kiedys takie auto...

Volvo 480 - opinie, komentarze, info, linki prosze (początek wątku)

lubie auta nietuzinkowe ale jednak nie takie ktore maja stac w warsztacie caly czas przymierzam sie do kupna takiego 480S 2,0 jezdzil ktos tym prosze o info na co zwrocic uwage wiem ze bywaja problemy z otwieraniem lamp w zimie ale to racze mnie nie zniecheca czy to auto z silnikiem 2.0 ma

Re: Volvo 480 - opinie, komentarze, info, linki p

ile za to cudo -az 800PLN?

Volvo V 30 (początek wątku)

Pierwsze wrazenia? Ciekawe czy ma szanse zostac godnym nastepca "legendarnego" Volvo 480 ? Po tym jak koncern Saab przeistacza sie powoli dzieki wspolpracy z Subaru w nowa marke SAABARU ( hehe ) Przenika tez coraz wiecej techniki Forda do konstrukcji Volvo. Podobno caly uklad jezdny

Re: Kupiłem se volvo

www.volvo-480.org/images/p1800_480.jpg

Re: Kupiłem se volvo

images.google.pl/imgres? imgurl=www.autoera.dt.pl/images/galerie/vo480/tn/vo48001.jpg&i

Re: Volvo V50

Juz raz podawalem link do ciekawych zdjec Volvo V50 i V 30 Jak widze nie wszyscy zdazyli poogladac no to jeszcze raz; www.volvo-480-europe.org/forum/viewtopic.php?p=6654#6654 Pozdrowienia dla

1 2 3 4 5 6