12 951 wyników w czasie 221 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

wrzesień 2008

jeszcze jak było ciepło... ;)

wrzesień 2008 cd.

pozdrawiamy! gosia z Malcami PS Elu, dzięki za fotki! :)

Wrzesień 2008!! (początek wątku)

Witam!! czy są jakieś panie na tym forum co mają termin na wrzesień?? ja mam między 10-12 września a Wy na kiedy macie i w ogóle jak się czujecie?? pozdrawiam wszystkie mamy wrześniowe:)

Wrzesień 2008 (początek wątku)

Urodziłam synka 16 września, teraz kończy 8 miesiąc, waży ponad 10 kg, jest wesołym żywym dzieckiem. co prawda leniwym bo ani nie raczkuje(ba nawet nie mysli o tym), sam nie siada ale posadzony siedzi prosto, poodwraca się, schyli i wyprostuje.Spacerów nienawidzi od jakiegoś miesiąca mimo że

Re: Wrzesień 2008

Witam Mój Tobiaszek -9 wrzesień Waży ok 9 kg i mierzy 76 cm Raczkuje od ok 2 miesięcy Buszuje po całym mieszkaniu i najchętniej włazi tam i bawi się tym co nie wolno Sam nie siada i nawet nie interesuję się siedzeniem Posadzony od razu przechodzi na brzucha i do przodu marsz :)Wstaje przy

wrzesień 2008 (początek wątku)

Witam, My bierzemy ślub 27września2008. Dopiero co bukowaliśmy restaurację, a było to w czerwcu 2007, a tu już za 4 miesiące będzie po wszystkim! Dziewczyny nie wiem czy o czymś zapomniałam, doradźcie...Na tą chwilę mamy: restaurację(bez wybranego menu), kościół (nie bierzemy ślubu w naszej

Re: wrzesień 2008

hej! My bierzemy ślub 06 września 2008 ... ależ to zleciało. Nie doczytałam sie w twojej wypowiedzi o: zaproszeniach, kamerzyście (ale może nie zamawialiście)buty, bizuteria, alkohol jeśli sami kupujecie (tort ew.), auto, świadkowie... Pozdrowionka :)

wrzesień 2008

ślub rodziców Paulinki -- 06.09.08 Paulina ma już.. Fotki Pauli fotoforum.gazeta.pl/72,2,621,32712

Wrzesień 2008 (początek wątku)

Koniecznie przyszykujmy taka liste! We wrzesniu jest i "R", i ladna pogoda :)

ja tez wychodze za maz we wrzesniu dokladnie 27.09.2007 ;))) co najwazniejsze, sala, zespol,fotograf i amerzysta zalatwieni;) niedlugo wybiram sie na rundke po salonach zeby swa wymarzona kiecke znalezc:) pozdrawiam i powodzenia w przygotowaniach :)

wrzesień 2008

płec nieznana, ilość nieznana :-)

Re: >>> zaladowane do raportu ;P <

Tak koło 19 września w Gdańskim Wojewódzkim -- <object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=maleństwo&year=2008&month=9&day=19&babycount=1"></param><param name

**Wrzesień 2008** (początek wątku)

Jest już ktoś? -- picasaweb.google.com/pmajor1982

Re: **Wrzesień 2008**

-- Nataszka-Wielka miłość na całe życie..

córeczki wrzesień 2008 (początek wątku)

Re: córeczki wrzesień 2008

przedstawiam Wam naszą Oleńkę ur.14 września

Wow! nawet na trzecie miejsce się załapałam,az sie dziwię,następny miesiąc cieniutki dla mnie będzie,nie wiele zaglądałam na forum. Dzięki Sagi :-) :-) -- ----------------------------------------------------- Nierozsądnie jest kierować się tylko rozsądkiem. Karol Bunsch.

Dzień dobry:) Zimny wrzesień powinien zgromadzić wiele osób przy monitorach kompa , a tu niespodzianka. Otworzonych wątków 102, średnio dziennie 3,29. Napisanych postów 786,średnio dziennie 25,35. Obecnych osób 48, średnio dziennie 1,54. Średnia postów na osobę 16,35. Średnia postów na

1 2 3 4 5 6