jeszcze jak było ciepło... ;)
pozdrawiamy! gosia z Malcami PS Elu, dzięki za fotki! :)
Witam!! czy są jakieś panie na tym forum co mają termin na wrzesień?? ja mam między 10-12 września a Wy na kiedy macie i w ogóle jak się czujecie?? pozdrawiam wszystkie mamy wrześniowe:)
Urodziłam synka 16 września, teraz kończy 8 miesiąc, waży ponad 10 kg, jest wesołym żywym dzieckiem. co prawda leniwym bo ani nie raczkuje(ba nawet nie mysli o tym), sam nie siada ale posadzony siedzi prosto, poodwraca się, schyli i wyprostuje.Spacerów nienawidzi od jakiegoś miesiąca mimo że
Witam Mój Tobiaszek -9 wrzesień Waży ok 9 kg i mierzy 76 cm Raczkuje od ok 2 miesięcy Buszuje po całym mieszkaniu i najchętniej włazi tam i bawi się tym co nie wolno Sam nie siada i nawet nie interesuję się siedzeniem Posadzony od razu przechodzi na brzucha i do przodu marsz :)Wstaje przy
Witam, My bierzemy ślub 27września2008. Dopiero co bukowaliśmy restaurację, a było to w czerwcu 2007, a tu już za 4 miesiące będzie po wszystkim! Dziewczyny nie wiem czy o czymś zapomniałam, doradźcie...Na tą chwilę mamy: restaurację(bez wybranego menu), kościół (nie bierzemy ślubu w naszej
hej! My bierzemy ślub 06 września 2008 ... ależ to zleciało. Nie doczytałam sie w twojej wypowiedzi o: zaproszeniach, kamerzyście (ale może nie zamawialiście)buty, bizuteria, alkohol jeśli sami kupujecie (tort ew.), auto, świadkowie... Pozdrowionka :)
ślub rodziców Paulinki -- 06.09.08 Paulina ma już.. Fotki Pauli fotoforum.gazeta.pl/72,2,621,32712
Koniecznie przyszykujmy taka liste! We wrzesniu jest i "R", i ladna pogoda :)
ja tez wychodze za maz we wrzesniu dokladnie 27.09.2007 ;))) co najwazniejsze, sala, zespol,fotograf i amerzysta zalatwieni;) niedlugo wybiram sie na rundke po salonach zeby swa wymarzona kiecke znalezc:) pozdrawiam i powodzenia w przygotowaniach :)
płec nieznana, ilość nieznana :-)
Tak koło 19 września w Gdańskim Wojewódzkim -- <object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=maleństwo&year=2008&month=9&day=19&babycount=1"></param><param name
Jest już ktoś? -- picasaweb.google.com/pmajor1982
-- Nataszka-Wielka miłość na całe życie..
przedstawiam Wam naszą Oleńkę ur.14 września
Wow! nawet na trzecie miejsce się załapałam,az sie dziwię,następny miesiąc cieniutki dla mnie będzie,nie wiele zaglądałam na forum. Dzięki Sagi :-) :-) -- ----------------------------------------------------- Nierozsądnie jest kierować się tylko rozsądkiem. Karol Bunsch.
Dzień dobry:) Zimny wrzesień powinien zgromadzić wiele osób przy monitorach kompa , a tu niespodzianka. Otworzonych wątków 102, średnio dziennie 3,29. Napisanych postów 786,średnio dziennie 25,35. Obecnych osób 48, średnio dziennie 1,54. Średnia postów na osobę 16,35. Średnia postów na