67 wyników w czasie 12 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Jutro rano w niusach - karambol na S19.

wybitniemondry napisał: > qqbek napisał: > > Tak, wpierniczyłem się raz, zmęczony, na nieswój pas i spowodowałem wypad > ek. > > Nie swój a nie nieswój, tłumoku zmęczony. Jesteś tu od paru miesięcy, choć może byłeś wcześniej (pod 100 innymi nickami) a qqbek

Samotny weekend do ok 100 km od Katowic (początek wątku)

Dziewczyny potrzebuje wyjechać sama na kilka dni. Jestem zmęczona przebodzcowana i potrzebuje chwili dla siebie. Znacie jakieś fajne miejsce w okolicy do ok 100 km od Katowic? Jakiś hotel ze spa i dobrym jedzeniem

Re: neuroprzekaźniki

Po prostu działam na 100% mimo, że jestem zmęczona, nie daje poznać. A jestem zmęczona, bo bardzo słabo śpię od lat. A czasem mam bardziej intensywny czas. Miałam takie ostatnie dwa miesiące. Trzymało mnie w pionie, że potem odpocznę. Stąd ten pomysł, że jak wyreguluje sen, to zwykle obowiązki

Re: Zrywanie kontaktow z rodzicami

Rodzice w 100% winni to jak zazdrość o penisa. Ano. Niestety ten pogląd zdążył przesiąknąć do powszechnej świadomości, teraz oczekiwania wobec rodziców są wręcz kosmiczne. Mają być zawsze na chodzie, mieć zdolności prekognicji, nigdy nie chorować, nie być zmęczonym,...

Z cyklu "Co on w niej widział" (początek wątku)

babsztylem zirytowana, zmęczona :( Współczuję facetowi takiego głupola w domu.

Re: Od kiedy jest się seniorem, czy to zależy od

moja mama była seniorką od ok 45 rż - wtedy sama o sobie mówiła : jestem już za stara ( na zabawę z wnukiem), jestem zmęczona, ja mam 100 lat i nie mogę ( do wnuczęcia które chciało się bawić) zdecydowanie inaczej zrozumiała słowa marii czubaszek "Każda kobieta powinna w pewnym wieku ustalić… ile

Re: Choroby Tarczycy i hashimoto

No zmęczenie głównie jak mi dokuczaja te przeskakiwania serca. Mam wtedy zawroty glowy, uczucie braku sił. Człowiek taki skołowany i puls do 100 bo ciśnienie zazwyczaj w normie

Re: Cześć piękne 🥰 Co na obiad

Miałam jechać obligacji Malbork, ale sobie daruję, bo jutro zaczynamy nasz wyjazd urlopowy i 5 h w aucie muszę przetrwać, a to dużo dla nas i już jestem zmęczona na samą myśl 😅 Zebrałam borowki i maliny, zabutelkowalam 11 buteleczek soku i nie gotowałam jakoś nic. Jak rwalam owoce, to starszy

Dajcie mi spokój (początek wątku)

Idźcie na inne fora, tam gdzie Was potrzebują. U mnie raczej dla was miejsca już nie ma. Zmęczyliście mnie do imentu, taniarada vel 100 nicków i ten e-zybi vel ileś nicków mniej.

Re: Nosicie czarny?

chatgris01 napisała: > Nosiłam dużo, dopóki wyglądałam w czerni jak milion dolarów. Po przekroczeniu 5 > 0 zauważyłam jednakowoż, iż czerń przy twarzy powoduje, że wyglądam na zmęczoną Czarny też bywa w różnych odcieniach. Ten rich black jest bardziej kontrastowy i mi w takim

1 2 3 4 5 6 7