287 wyników w czasie 42 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Nuria Aire Barcelona 2011

Dziewczyny! Zamówiłam Nurię w kolorze natural (pomiędzy białym a ecru):) Ślub będę miała 23 lipca 2011 r., po tym terminie chętnie ją odsprzedam:) Mam 177 cm wzrostu, talia 71 cm, biust 94 cm, biodra 96 cm. Oczywiście jeżeli zainteresowana osoba jest niższa, suknię można skrócić:) Zainteresowane osoby proszę o kontakt na maila: jolanta85@poczta.onet.pl

Re: Nuria Aire Barcelona 2011

Cześć dziewczyny , mam pytanie czy któraś z was mogłaby wrzucić kilka prawdziwych zdjęć ślubnych w swojej Nurii suknia jest cudna ale fajnie byłoby ją zobaczyć na prawdziwej dziewczynie:)w parwdziwych okolicznościach:) jeśli któraś z was zechce się z nami podzielić prywatnym archiwum i informacjami jak się w niej tańczyło i szło do ołtarza:) będę bardzo wdzięczna ewentualnie można również na private carolaan@hotmail.com Pozdrawiam gorąco wszystkie wielbicielki Nurii :) i życzę wymarzonych ślubów !!!

caly mecz barcelona manchester 2011 (początek wątku)

Pobierz caly mecz barcelona manchester 2011 pliki.pw/p/caly_mecz_barcelona_manchester_2011.zip

FC Barcelona - mistrz Hiszpanii 2011

Niestety ten sezon w lidze hiszpańskiej jest już dla Realu stracony. Kibicuję im od połowy lat 90tych, ale z tak chimeryczną grą nie mają szans na walkę z FCB. Jedyne szanse to Liga Mistrzów i Puchar Króla.

Re: FC Barcelona - mistrz Hiszpanii 2011

wierzysz w zdobycie pucharu na Camp Nou z Barcelona??

Barcelona

Population (2011)  City 1,620,943 www.youtube.com/watch?v=clW7aV0vVAY www.youtube.com/watch?v=9pfEQCBAP-Q

Re: Barcelona

zacznij od przeczytania jakiegoś internetowego wpisu na blogu o tym mieście, np. mojego na praktycznyprzewodnik.blogspot.com/2011/09/barcelona-przewodnik-relacja-zdjecia.html ja mógłbym godzinami nawijać o jego zaletach ;)

Re: Audi Cup 2011. Bayern - Barcelona

Gość portalu: aaaa napisał(a): Gdzie jest transmisja tego meczu? Polsat Sport oraz Polsat Sport HD.

Re: Audi Cup 2011. Bayern - Barcelona

Na satelicie jest też na ZDF niekodowany na HotBirdzie

Bilety wstepu-Barcelona- aktualne ceny na 2011 (początek wątku)

Witam Chciałabym się dowiedzieć o auktualne ceny biletów wstępu do: - Parku Gaudiego -Wieży widokowej -Oceanarium -Ogrodu kaktusów w Blanes - Stadionu Camp No Jeśli jest też jakieś fajne muzeum, lub inna płatna rzecz, to cenę też poproszę A czy wstęp do Sagra di familia też kosztuje?

mecz barcelona real madryt 2011 online (początek wątku)

Pobierz mecz barcelona real madryt 2011 online pliki.pw/p/mecz_barcelona_real_madryt_2011_online.zip

LM: Real - Barcelona (początek wątku)

Dziś mecz nr 3 w ostatnim czasie. Będą emocje to pewne. Poniżej mały przedsmak. Możecie podpisać to zdjęcie, zboczuchy. :D https://nimg.sulekha.com/sports/original700/mesut-ozil-andres-iniesta-2011-4-20-16-0-40.jpg -- absmak, przerażający absmak...

Re: Rozwiązła Barcelona

Niczym Sodoma i Gomora:-/ Cóż TVP to Rydzykowe dzieci. W 2011 nawiedziłam kościół i tam usłyszałam tuż po tsunami w Japonii, że Opatrzność napomniała najbardziej konsumpcyjny naród świata. Nie zdzierżyłam i wyszłam stamtąd, by więcej nie wrócić. Porażający poziom empatii:-(

1 2 3 4 5 6