126 wyników w czasie 36 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

aga.207 - przedszkole 310 na Brożka

Grupa "normalna" czy integracyjna? Jeśli integracyjna, to nasze dzieci będą razem. Widzę że w 310 "spadochroniarze" - u nas 2 wyboru, u Ciebie 8. Ciekawe dlaczego... czyżby mało osób wybrało 310 jako 1? Mam nadzieję że będzie OK... opinie w necie czytałam raczej dobre, choć gorsze też.

Re: aga.207 - przedszkole 310 na Brożka

tak do tej samej grupy będziemy chodzić , niestety do tego przedszkola choć mieszkamy na woli ok 2 km od przedszkola będziemy dojeżdżać autobusem , nie za bardzo Nam po drodze

gosiek310

zapisałam Jasia do przedszkola....jeśli zostanie przyjęty, nie będę szukała drugiej niani, syn ją polubił, a to też ważne. Jeśli nie dostanie sie do przedszkola, a prywatnego w pobliżu nie mam niestety, to wtedy rozważę zmianę niani na kolejny rok. -- "To smutne, że głupcy sa tacy pewni...

Re: 310 w Wwie na Staffa, czy 182 na Nałkowskiej?

witam odradzam przedszkole na Staffa chodziliśmy tam 3 miesiące i moje dziecko zawsze było przemoczone moczem, były obietnice że są dwie Panie na grupę - są ale rano jak przychodzą rodzice , bylam około godz 11.00 i grupa mojego malucha była bez opieki a dzieci latały same po...

Re: STRAJK KOBIET - 3.10

W latach 70-tych, będąc kilkulatką, korzyłam z toalety w przedszkolu, ale nie działo sie tam nic, przy czym mógłbyś fapać, maciusiu :-D -- Tu był cytat, ale autorka słów się ich wstydziła, więc musiałam usunąć :-P

Re: STRAJK KOBIET - 3.10

A jak lekarz jest kobietą i w ten dzień też sobie weźmie wolne? I pielęgniarka, która zwykle pobiera krew? A co mają zrobić panie pracujące w szkołach, przedszkolach czy żłobkach, które to miejsca są bardzo sfeminizowane? Należy zamknąć te placówki?

Re: do niemanifestujących dziś, tj. 3.10, pytanie

a gdzie zostawiłas dziecko? W przedszkolu? Pani przedszkolanka nie poszła zaprotestowac, bo siedziała z Twoimi dziećmi? W szkole tez większośc to jednak nauczycielki.

Re: Chorowanie w przedszkolu

Dzieciom ABSOLUTNIE nie wolno podawac aspiryny!!! -- Antoni 10/05 - Zosia 8/07 - Julek 3/10

Re: Opłaty za przedszkola

naprawdę uważasz, ze tyle samo się płaci?? opłata stała w tym roku wynosiłaby 138 zł z groszami, za pobyt dziecka od 8 (w moim przypadku od 7, bo na ósmą to ja mam do pracy) wynosi 310 zł z groszami -naprawdę wg ciebie 138 i 310 to to samo??? plus prawie 160 zł za wyżywienie, plus obowiązkowy...

Re: Spacery w przedszkolu

U nas I w szkole I w przedszkolu wychodza dzien w dzien jesli nie pada I wspolczynnik wiatru I mrozu nie schodzi ponizej -17... Ale to nie w pl :) -- Antoni 10/05 - Zosia 8/07 - Julek 3/10

Re: Opłaty w przedszkolach publicznych.

moja wrześniowa opłata w państwowym wyniosła jakoś 430zł czy coś takiego, październik to było 310zł

Przedszkole Zielona Kraina? (początek wątku)

Dzwoniłam dzisiaj do Zielonej Krainy, bo mój 4-latek nie dostał się do Alfa. Czesne 310/mc + 6 zł stawka żywieniowa. Czy któraś z Was posyła tam dziecko? Lub może widzi, przechodząc np. jak to wszystko wyglada? Posty z tamtego roku nie są zachęcajęce....Będę wdzięczna za informację.

1 2 3 4 5 6