Gość: Poznaniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:00 Młodym wilczkom pachnie większa kasa, po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poseł To nie jest takie proste i nie należy przeliczać IP: *.crowley.pl 18.07.05, 11:32 całego tego zamieszania na pieniądze. Praca posła spoza W-wy to całotygodniowe rozstanie z rodzina! koszty kampanii reklamowej, które nie zawsze się zwracaja! wypadnięcie ze swojego środowiska, czesto z zawodu. W przypadku niepowodzenia w nastepnej kadencji trudny powrót do normalności. A więc ryzyko jest bardzo duże a korzyść tylko na 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 praca posła, tak jak radnego, jest służbą - korzyś IP: *.icpnet.pl 18.07.05, 16:05 ci osobiste - to honor służenia Narodowi. Zamiast sprawizdania - co kto konkretnego zrobił w poprzedniej kadencji mamy do czynienia z nerwowym przebieraniem nogami i spektaklami, zorganizowanymi przez socjotechników z firm marketngowych. Aż żal patrzeć, jak politykami dyrygują chłoptasie od reklamy piwa lub margaryny, a oni przejęci patrzą pytającym wzrokiem, czy już mogą wyjść do wiwayującego tłumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TO ŻART TAK? Re: To nie jest takie proste i nie należy przelic IP: *.icpnet.pl 18.07.05, 21:02 proszę o powagę a nie o żarty- a ten komentarz to żart nakłady zwracaja sie po 1 roku natomiast układy które się wyrabia pozostają na zawsze -a z obiegu jesli ma sie choć trochę oleju - nie wypada sie tak szybko !bo gra jest warta świeczki !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pg2000 Tomek Górski posłem - a jeszcze niedawno ... 18.07.05, 12:25 ...z nim wódkę piłem ...! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po-pisówka Re: Tomek Górski posłem - a jeszcze niedawno ... IP: *.icpnet.pl 18.07.05, 20:55 Tomek to wielki ktoś i warto na niego stawiać zresztą z swoją chlebodawczynia nr.2 listy Pis zrobili mnóstwo dla miasta i Polski Odpowiedz Link Zgłoś
energy52 Re: Poznańscy radni szykują się do parlamentu 18.07.05, 19:33 Brakuje mi w tym jakże doborowym towarzystwie mojego mentora nauk politycznych, radnego nad radnymi, posiadacza nieziemskiego zasobu słów jak i wprawnego ich , w życie wprowadzania, niezastąpionego tropiciela afer, obrońcy działkowców, mężczyzny o siwym włosiu i uwodzicielskim spojrzeniu! Randy Mironie Perliński, Wiejska czeka na Ciebie!!! Twój wielbiciel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLOL Re: Poznańscy radni szykują się do parlamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:55 człe szczeście ze Kretkowska idzie do sejmu, nareszcie bedzie spokoj w radzie miasta Odpowiedz Link Zgłoś