18 wyników w czasie 76 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Problem z podłączeniem okapu do komina

W ostatnim czasie robiłem dużo instalacji z wentylatorami wywiewnymi i wszystkie kupowałem z hurtowni Swatt. Mają dobre ceny przy zachowaniu odpowiedniej jakości instalacji. Warto u nich sobie takie rzeczy na stronie przejrzeć (tutaj masz adres -swatt.pl). Wszystko jest dokładnie opisane, a jak miał

Re: Sklepy z armaturą łazienkową, płytkami

Mam dużo rzeczy w łazience kupionych na stronie sanitbuy.pl. Jakościowo – rewelacja. Powiem tak, tanich rzeczy nie mają, raczej jest to wyższy segment cenowy, ale warto. Taka ceramika na pewno dłużej posłuży. Sam to widzę choćby po wannie. Wcześniej miałem jakąś w spadku po rodzicach, którzy akura

Re: Kredyty Dla Firm

Przy oddłużeniu firmy dużo mi pomogła agencja finansowa Copik. Oni mają siedzibę w Zabrzu. Może podam od razu numer telefonu bo nie prowadzą żadnej stronki -735 490 024. Udało się pozbyć długu szybciej niż się spodziewałem, a chodziło o dość duże pieniądze. Mają doświadczenie i co najważniejsze skut

Re: Dobre przedszkole w Łomiankach

Mój chrześniak chodzi do przedszkola w Kaliszkach. Od czasu kiedy siostra znalazła ofertę na stronie pod adresem www.gumisiowe-przedszkole.pl, chętnie zostaje i nie urządza dantejskich scen przy rozstaniu jak wcześniej to robił. Dużo uczy się między innymi języka angielskiego i nie ma problemu ze zj

Re: problem ze spłata kredytu hipotecznego

Dobrym pomysłem w mojej sytuacji była sprzedaż długu. Odkupili od mnie zadłużenie w firmie Copik. Warto się z nimi skontaktować, mają biuro w Zabrzu ale zasięgiem obejmują cały kraj, ja sam jestem z Leszna. Strony chyba nie prowadzą, ale mogę nr do nich przedyktować - 735 490 024. Miła i fachowa obs

Re: Klimatyzacja w mieszkaniu - jak to zrobic?

Swatt ma sporo rzeczy pod instalacje klimatyzacyjne, w tym same urządzenia jak i rury w otulinie. Na swatt.pl można sobie doczytać o parametrach. Przy doliczeniu rabatów dla instalatora nie wychodzą mi tutaj zamówienia jakoś drogo, można rzeczywiście sensownie zaoszczędzić. Poza tym wysyłka jest szy

Re: Gdzie kupić dobre lampy?

Jest w Krakowie taka firma jak Bercal (bercal.pl). Mają profesjonalny showroom na ul Conrada, to jest praktycznie vis a vis Ikei i Makro, także dość łatwo namierzyć. Ja u nich zamawiałem swego czasu hiszpańskie lampy do biura i naprawdę robią wrażenie. To jest niby tylko taki szczegół wystroju wnętr

Re: Jaka klimatyzacja w domu ???

Hej. Ja ze swojej strony to mogę polecić Swatt i ich hurtownię internetową ze strony swatt.pl. Duży wybór i towar rzeczywiście jest dostępny, nie sprowadzają go specjalnie nie wiadomo skąd. Także cała realizacja zamówień idzie sprawnie i człowiek nie musi długo czekać na systemy do montażu. Dobra ko

Re: Jaki wentylator do łazienki?

Wiesz co, może poszukaj na swatt.pl. Hurtownię znam od kilku miesięcy, robimy tutaj dużo zamówień na instalacje wentylacyjne głównie, ale też na grzewcze czy sanitarne. Mamy dość szeroką działalność i fajnie że tutaj w jednym miejscu mogę dostać w sumie wszystko, każdy detal, najmniejszy element i d

Re: oczyszczenie duszy....

Powiem krótko. Zorganizuj sobie spotkanie z mistrzem duchowym przez stronę hippocomos.pl, a w końcu otworzysz oczy. Na wykładach praktycznie ciągle kiwałem głową i nie mogłem uwierzyć, że tak wiele oczywistych spraw umknęło mi na przestrzeni życia.