wyszukiwanie zaawansowane
54 wyników w czasie 175 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: B. Macron była facetem?

21mada napisała: > 15 latek to nie jest dziecko przed okresem pokwitania. Tiaaa jasne, jest absolutnie dorosły hahaha. Chciałabyś, aby Twój 15 letni syn ( nie wiem czy go masz, ale załóżmy, że tak) zakochał się w 40 latce i sypiał z nią?

Re: B. Macron była facetem?

Przecież ona nie ma żadnej szyi. Taki kadłubek z którego wyrasta łeb w peruce.

Re: Jeszcze o kolezance Dziumdzi.

Po prostu rozkminiam jej osobowość i nic w tym złego.

Re: Jeszcze o kolezance Dziumdzi.

Pytałam, nie odpowiedziała jeszcze.

Re: Czy facet po pijaku mówi prawdę?

damartyn napisał(a): > Nawalił się. To ja też wiem. Tylko tokuje cały czas.

Re: Czy facet po pijaku mówi prawdę?

suki-z-godzin napisał(a): > Chciał poruchać. Mowi, że chciałby, ale potem, że nie. A za chwilę czy chciałabym zasnąć wtulona w niego.

Co może grozić mojemu ex? (początek wątku)

Za taką działalność: 1. Odsunięcie ode mnie sporej liczby znajomych poprzez ploty i bzdury opowiadane o mnie. 2. Pisanie poprzez fb do moich znajomych wyssanych z palca informacji na mój temat- wszystko z fake kont. To trwało dwa dni. 3. Założenie konta na moje dane na fb ( niestety dość popularn

Re: Co może grozić mojemu ex?

tanebo001 napisał: > Nic A stalking?

Re: Koleżanka dziumdzia- macie takie?

Ex pisał do niej brednie na mój temat, ona poinformowała mnie o tym poprzesyłała screeny, powiedziała, że może polecić dobrego adwokata, ale po kilku dniach powiedziała właśnie to co powyżej. I że nie będzie już tych screenów wysyłała, bo własnie nie chce w to tak głęboko wchodzić.

Re: Koleżanka dziumdzia- macie takie?

No nie wiem. Dwa dni temu poinformowała mnie, że mój ex próbowal ją zaobserwować na IG, ale ona to odrzuciła i go zablokowała.

Re: Jak namierzyli tę hejterkę od Opozdy?

argentea napisała: > No ale afera z kradzieżą ciuchów to chyba nie ociepliła wizerunku. Piszę, że ich zamysłem na ocieplenie wizerunku miało być " Posiadanie stalkerki". Na zasadzie " Jacy to oni biedni, pokrzywdzeni i gnębieni". Pewna Pani z niemieckiego wydawnictwa im to wymyśliła.

Re: Jak namierzyli tę hejterkę od Opozdy?

annaboleyn napisała: > Ja już chyba wiem, kim jest "dromader" :D Riki Tiki Tak. ole!!!

Re: Były facet założyl mi konto na fb?

Nie ja jestem święcie przekonana, że to mój ex- ponieważ jego durna krucjata trwa już jakiś czas. Poza tym z miejsca jak tylko znajomi go poprzyjmowali ( tzn ten mój fałszywy profil) zaczął pisać o mnie.

Były facet założyl mi konto na fb? (początek wątku)

Były facet bez mojej wiedzy z zemsty założył mi konto na fb. Zgadza się moje imię i nazwisko, ale zdjęcie profilowe już nie. Porozsyłał zaproszenia do wszystkich moich znajomych, niektórzy poprzyjmowali odruchowo, chyba ze 2 osoby były czujne i spytały mnie czy to ja. Stąd się dowiedziałam. Prosiłam

Re: " Personalizowane" kremy-warto?

mysiulek08 napisała: > ale, ze sama miesza? na zapleczu? > w zyciu bym na to nie poszla > A tego właśnie nie wiem, ale chyba tak. No bo przecież nie ma własnej fabryki,

" Personalizowane" kremy-warto? (początek wątku)

Na przedwigilijnym "śledziku" u znajomych, poznałam pewną kosmetyczkę, która ma własny salon i zajmuje się wytwarzaniem " spersonalizowanych" kremów. Takich, gdzie ona robi dokładny wywiad, ogląda cerę i dostosowuje krem wyłącznie dla czyiś indywidualnych potrzeb. Powiedziała mi, że jakość jest zupe

Działa Was messenger? (początek wątku)

Dochodzą wiadomości? Bo ja dziś wysłałam do kilku osób życzenia, tak z pół godziny temu i nie dotarły. Mam ciągle, że " wysłane" a nie " dostarczone".

1 2 3