4 wyników w czasie 28 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Sylwester w Zakopanym

Byliśmy całą grupą pierwszy raz w tamtym roku w Ustroniu na sylwestrze organizowanym przez firmę Hawo z Poronina, było naprawdę super, w stylu weneckim, w tym roku zapisaliśmy się u tego samego organizatora, tym razem organizują w Rabce, jestem pod dużym wrażeniem obiektu w którym odbędzie się sylwe

Re: Sylwester 2016 - planujecie?

Byliśmy całą grupą pierwszy raz w tamtym roku w Ustroniu na sylwestrze organizowanym przez firmę Hawo z Poronina, było naprawdę super, w stylu weneckim, w tym roku zapisaliśmy się u tego samego organizatora, tym razem organizują w Rabce, jestem pod dużym wrażeniem obiektu w którym odbędzie się sylwe

Re: Nie zapomniane wakacje z dzieckiem ?

Moje dzieci po raz kolejny jadą na kolonię do Murzasichla koło Zakopanego. Były bardzo zadowolone, nie miały czasu na nudę. Bardzo dużo zajęć edukacyjno - rozrywkowych, zwiedzania, dyskoteki, basen z podgrzewaną wodą w ośrodku, bardzo dobre jedzenie i warunki, śmiało polecam. Super zorganizowany wyp

Re: Sylwester w gorach