Dodaj do ulubionych

Sylwester w gorach

08.11.11, 10:29
Byłyście? Podobało się? W domu nie cierpię siedziec (siedzielismy ostetnie dwa lata). Takie zwykłe potancowki/ bale już mi sie znudziły, a i znajomi na takie imprezy jakos nie są skłonni isc (jedni sie rozwiedli, drudzy pracują w sylwestra). No i szukam czegos innego, moze juz nie na ten rok, bo pewnie już za pozno. MOże cos podpowiecie.
Obserwuj wątek
    • dorry Re: Sylwester w gorach 08.11.11, 10:35
      > Byłyście? Podobało się?
      Tak. Tak.
      > o. MOże cos podpowiecie.
      Nie, bo nie zdradzam moich miejscówek.
      Sylwester tylko w górach.
    • bell82 Re: Sylwester w gorach 08.11.11, 10:58
      Byłam w Zakopcu i niestety akurat tego miejsca nie wspominam zbyt dobrze w tym czasie, chociaz uwielbiam to miasto. Zjechało sie chyba tam "pół" Polski. Sam moment powitania Nowego Roku to pikuś, nic tam wiecej za bardzo nie dało sie zrobic - wszedzie dzikie tłumy, zjedzenie obiadu, kolacji w knajpie graniczyło z cudem - tym bardziej jak jedziesz ekipa np 6 osob..wszedzie masakryczne kolejki i jedna wielka udręka a juz niewyobrazalna cierpliwosc trzeba miec stojac w korkach przy wjezdzie czy wyjezdzie..drugi raz ten sam błąd popełniłam w pewna majówke i nigdy wiecej..tak wiec dobra rada - jezeli chcesz w górach to wybieraj raczej mniej popularne, ciche miejscowosci. Ja od jakiegos czasu jakies dłuzsze weekendy i świeta spędzam w Polanicy Zdroju - równie piekna miejscowosc, ludzie o wiele mniej i nie ma takich problemów...
      • alfa36 Re: Sylwester w gorach 08.11.11, 11:10
        W moim przypadku nie wchodzi w grę spędzanie sylwestra "na rynku" jakiejkolwiek miejscowosci. Nie cierpię tego, z dwojga złego wolę posiedziec w domu. Jak już to cos zorganizowanego w ośrodku/ pensjonacie. Tym bardziej, że jakbysmy pojechali to sami z dzieckiem, ewentualnie z siostrą i jej corką.
    • mirszy Re: Sylwester w gorach 23.11.11, 22:12
      To przyjedź do Szczyrku. Tłumów w tym roku nie widać, impreza kameralna tylko dla gości pensjonatu, kulig, ognisko, zabawa bez wieczorowych sukien. Wyżywienie na miejscu (podobno dobre smile)
      Więcej na www.marsjanka.pl
    • moniabro Re: Sylwester w gorach 13.09.16, 12:57
      Polecicie coś w tym roku (2016) ? W wielu miejscach jest już wszystko zarezerwowane - możecie polecić coś fajnego w na sylwestra w górach?
      • hotel_klimek Re: Sylwester w gorach 26.09.16, 12:41
        Zapraszamy do spędzenia tej wyjątkowej nocy u nas w Muszynie smile
        • volta2 Re: Sylwester w gorach 07.10.16, 22:01
          właśnie dziś zastanawiałam się nad rezerwacjąsmile
    • julita165 Re: Sylwester w gorach 13.09.16, 13:09
      Ja bardzo często jeździłam na Sylwestra w góry. Dokładnie to w Alpy, na narty. Zwykle wyjazd w 2 dzień świąt lub 27.12 i powrót jakoś 2-3.01. Uwielbiam te wyjazdy. Raz, bo kocham narty, a dwa bo takie sylwestry mają swój specyficzny urok. Albo jest to jakaś impreza, zwykle częściowo plenerowa w pensjonacie, albo jakaś impreza uliczna plus cd. ze znajomymi w apartamencie albo nawet na nartach. Zależy co tam akurat jest w ofercie i na co mamy ochotę. Te sylwestry to super zabawa ale bez jakiejś napinki balowej, na luzie. W Alpach oczywiście wszędzie tłum ale są nieporównywalnie większe od naszych Tatr więc jakoś tak cały ten tłum się rozkłada, no i infrastruktura o niebo lepsza. Mnie najbardziej podoba się w Ischgl i Soelden w Austrii albo w Val Gardenie we Włoszech.
    • takarolina00 Re: Sylwester w gorach 28.09.16, 11:49
      W Nosalowym Dworze jeszcze wolne miejsca były jakiś tydzień, dwa tyg. temu. polecam sprawdzić, zapowiada się ciekawy wieczór smile
    • xenia777 Re: Sylwester w gorach 07.10.16, 20:19
      Byliśmy całą grupą pierwszy raz w tamtym roku w Ustroniu na sylwestrze organizowanym przez firmę Hawo z Poronina, było naprawdę super, w stylu weneckim, w tym roku zapisaliśmy się u tego samego organizatora, tym razem organizują w Rabce, jestem pod dużym wrażeniem obiektu w którym odbędzie się sylwester, na pewno będzie tak udany jak w zeszłym roku albo jeszcze lepszy, mogę polecić z całą odpowiedzialnością.
      • feniks_z_popiolu Re: Sylwester w gorach 07.10.16, 20:33
        Byłam kilka lat temu na Sylwestrze w tym obiekcie w Rabcesad. Jeśli ten sam właściciel to serdecznie współczuję
    • triss_merigold6 Re: Sylwester w gorach 07.10.16, 20:31
      Byliśmy w ubiegłym roku w Wiśle, fajnie było, mimo że nie wybraliśmy się na kolację z balem. Mój stary jest pod tym względem absolutnie aspołeczny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka