ze zmywarka pomoglyscie;))). a jaka lodowka wolno stojaca i na co zwracac uwage przy zakupie??? na razie myslimy o zamrazalniku na dole,trzy szuflady i lodowka do gory. dziekuje za rady!!!
wystarcza nam trzy szuflady zamrazalnika,bo w piwnicy stac bedzie stara lodowka;)))
duza lodowka to moje marzenie. mam juz dosyc mycia szafek po inwazji muchowek. musze miec miejce gdzie owoce moga spokojnie lezec. chodze po sklepach z centymetrem bo lodowki wielkie a chlodziarki malenstwa. kupilam zamrazarke 5 szufladowa i stoi w jadalni . w planie jest zabudowanie jej wyzsza od
Ciekawe czy taka LG w kolorze wina ta z kryształkami Swarovskiego pasowałaby do pokoju? Ze cicho pracują to wiem w niczym by nie przeszkadzało, ale jaki kolor ścian do niej dobrać? :)
Czeka mnie zakup lodówki, możecie coś doradzić? Jakie funkcje są przydatne, jaka marka jest ok,na co zwrócić uwagę przy kupnie? Będę wdzięczna:)
white_mouse napisała: > Czeka mnie zakup lodówki, możecie coś doradzić? > Jakie funkcje są przydatne, jaka marka jest ok,na co zwrócić uwagę przy kupnie? > Będę wdzięczna:) Cicha, ekonomiczna, dla mnie ważny był duży zamrażalnik, komora świeżości, no frost, dużo półeczek na drz
mieszkanie najprawdopodobniej wynajmowac beda studenci (poprostu czarno widze mozliwosc wynajecie 4 pokojowego mieszkania rodzinie) pralka juz kupiona, bo akurat byla promocja, ale teraz mam problem z lodowka. mimo, ze kuchnia dosc duza to jedyne sensowne miejsce na lodowke pozwala na zakup
Proponuję po półce na łeb, zamrażalnikiem się jakoś podzielą. Z przywożeniem bywa różnie ale po pół paczki pierogów z biedronki to trzyma każdy :D Student nie emeryt, do lodówki zgiąć się może, nie przejmowała bym się za bardzo położeniem zamrażalnika. Za to błogosławione są półki szklane albowie
Dziewczyny mam lodowke hmmmm chcialam inna lakierowana taka jak na starym mieszkaniu -zaden problem sprykalam plynem, przetarlam szamtka No ale moj malzonek zakupil inna chyba przez pomylke -tak tlumacze to sobie - czesana stal No rzesz niech ja szlak trafi!!!!!!!!mam 2 dzieci 3,5 latka i 16
no wlasnie tego sie obawiam ... no i jak dzieciaki lapkami beda dotykac to na tej oliwce zaraz beda slady ... co za pech ta lodowka!!!!!!!!!!!!1 -- Moi chlopcy Antek i Stas
Kochane kobitki, poradźcie, bo lodówka doprowadza mnie do łez! Nie wiem co mnie pokusiło... kupiłam lodówkę w kolorze inox z powłoka antyfinger. Ale ślady i tak były. W programie PPD Anthiia mówiła o posmarowaniu megacienką warstwą oliwki, wiec posmarowałam- DRAMAT DRAMAT i jeszcze raz DRAMAT- wszys
Ja myję inoxy płynem do szyb, ale jak już masz rdzę to nie wiem czy to nie pogorszy. Są mleczka do czyszczenia i polerowania stali, tylko poszukaj takiego, którym się poleruje na sucho i nie zmywa.
Drogie WDPD, chodzi mi o dwie konkretnie, ktora byscie mi polecily: Liebherr CUP 2221 czy Daewoo RFB 200WA? Potrzebna mi jest wlasnie taka sredniej wysokosci, czy macie jakies doswiadczenia z tymi modelami, albo z firmami?
ja mam doswiadczenie z Liebherem, mam w domu, co prawda inny model. Kupowana juz 7-8 lat temu wiec model nienajnowszy jak na obecne czasy. Lodówka od początku denerwowała mnie i tak jest do dziś ale że to model zabudowany więc tak sobie siedzi bo wymiana byłaby uciażliwa. Denerwuje mnie, że w
ale moze sie orientujecie. Na dzien dzisiejszy mam lodowke "wbudowana" a w zasadzie tylko wstawiona w wysoka szafke, z tylu brak scianki, tylko 2 boczne, wiadomo, wentylacja musi byc. Chce w ramach remontu kupic lodowke ciut wyzsza co zaowocowaloby tym ze dalej byla w tej szafce tylko czesc bez t
Rżnąć. Ciepło ucieka do góry i Ci się tam pod tymi 40 cm będzie ekstra grzało miast wychładzać radiator.
Na jaki numerek na pokrętle w środku są ustawione wasze lodówki? Mam wrażenie, że moja lodowka na 4 ledwo daje radę, gdy za oknem 30 stopniowe upały. Jest jakiś sposób,by ułatwić życie lodówce? :) -- http://smayliki.ru/smilie-52679943.html http://s.rimg.info/2df9a6cf41ec57e142c75440cba9c9cc.gif
przez cały rok mam tak samo: 2,5 - 3, nie ma różnicy w jakości chłodzenia latem i zimą. Może uszczelki trzeba wymienić? -- http://smayliki.ru/smilie-118623975.html http://s.rimg.info/ccf6eeb9a1f5ee99db951c8b1bb115c9.gif
bede miec biala zmywarke i lodowke... ;( lodowka bedzie ukryta za kacikiem jadalnym, no i byla kupiona ze 3 lata temu kiedy jescze nie myslalam o zadnym powaznym remoncie a zmywarka zostala zakupiona tak zeby pasowac do lodowki... i jak sie juz zrobi ten remont to zaraz po wejsciu bedzie widac ta
A gdybyś zamówiła szafkę i zmywarke poprostu w niej ukryal w całosci. coś na kształt korpusu w którym montuje sie piekarniki do zabudowy, tylko z drzwiczkami? -- ''Bakterie kałowe mam w dupie'' by hiena Margie