109 wyników w czasie 83 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Lodowka??????????????????? (początek wątku)

ze zmywarka pomoglyscie;))). a jaka lodowka wolno stojaca i na co zwracac uwage przy zakupie??? na razie myslimy o zamrazalniku na dole,trzy szuflady i lodowka do gory. dziekuje za rady!!!

Re: Lodowka???????????????????

wystarcza nam trzy szuflady zamrazalnika,bo w piwnicy stac bedzie stara lodowka;)))

duza lodowka

duza lodowka to moje marzenie. mam juz dosyc mycia szafek po inwazji muchowek. musze miec miejce gdzie owoce moga spokojnie lezec. chodze po sklepach z centymetrem bo lodowki wielkie a chlodziarki malenstwa. kupilam zamrazarke 5 szufladowa i stoi w jadalni . w planie jest zabudowanie jej wyzsza od

Re: duza lodowka

Ciekawe czy taka LG w kolorze wina ta z kryształkami Swarovskiego pasowałaby do pokoju? Ze cicho pracują to wiem w niczym by nie przeszkadzało, ale jaki kolor ścian do niej dobrać? :)

Jaka lodowka? (początek wątku)

Czeka mnie zakup lodówki, możecie coś doradzić? Jakie funkcje są przydatne, jaka marka jest ok,na co zwrócić uwagę przy kupnie? Będę wdzięczna:)

Re: Jaka lodowka?

white_mouse napisała: > Czeka mnie zakup lodówki, możecie coś doradzić? > Jakie funkcje są przydatne, jaka marka jest ok,na co zwrócić uwagę przy kupnie? > Będę wdzięczna:) Cicha, ekonomiczna, dla mnie ważny był duży zamrażalnik, komora świeżości, no frost, dużo półeczek na drz

lodowka dla studenta :) (początek wątku)

mieszkanie najprawdopodobniej wynajmowac beda studenci (poprostu czarno widze mozliwosc wynajecie 4 pokojowego mieszkania rodzinie) pralka juz kupiona, bo akurat byla promocja, ale teraz mam problem z lodowka. mimo, ze kuchnia dosc duza to jedyne sensowne miejsce na lodowke pozwala na zakup

Re: lodowka dla studenta :)

Proponuję po półce na łeb, zamrażalnikiem się jakoś podzielą. Z przywożeniem bywa różnie ale po pół paczki pierogów z biedronki to trzyma każdy :D Student nie emeryt, do lodówki zgiąć się może, nie przejmowała bym się za bardzo położeniem zamrażalnika. Za to błogosławione są półki szklane albowie

Lodowka -stal czesana (początek wątku)

Dziewczyny mam lodowke hmmmm chcialam inna lakierowana taka jak na starym mieszkaniu -zaden problem sprykalam plynem, przetarlam szamtka No ale moj malzonek zakupil inna chyba przez pomylke -tak tlumacze to sobie - czesana stal No rzesz niech ja szlak trafi!!!!!!!!mam 2 dzieci 3,5 latka i 16

Re: Lodowka -stal czesana

no wlasnie tego sie obawiam ... no i jak dzieciaki lapkami beda dotykac to na tej oliwce zaraz beda slady ... co za pech ta lodowka!!!!!!!!!!!!1 -- Moi chlopcy Antek i Stas

lodowka inox- dramat! (początek wątku)

Kochane kobitki, poradźcie, bo lodówka doprowadza mnie do łez! Nie wiem co mnie pokusiło... kupiłam lodówkę w kolorze inox z powłoka antyfinger. Ale ślady i tak były. W programie PPD Anthiia mówiła o posmarowaniu megacienką warstwą oliwki, wiec posmarowałam- DRAMAT DRAMAT i jeszcze raz DRAMAT- wszys

Re: lodowka inox- dramat!

Ja myję inoxy płynem do szyb, ale jak już masz rdzę to nie wiem czy to nie pogorszy. Są mleczka do czyszczenia i polerowania stali, tylko poszukaj takiego, którym się poleruje na sucho i nie zmywa.

ktora lodowka lepsza? (początek wątku)

Drogie WDPD, chodzi mi o dwie konkretnie, ktora byscie mi polecily: Liebherr CUP 2221 czy Daewoo RFB 200WA? Potrzebna mi jest wlasnie taka sredniej wysokosci, czy macie jakies doswiadczenia z tymi modelami, albo z firmami?

Re: ktora lodowka lepsza?

ja mam doswiadczenie z Liebherem, mam w domu, co prawda inny model. Kupowana juz 7-8 lat temu wiec model nienajnowszy jak na obecne czasy. Lodówka od początku denerwowała mnie i tak jest do dziś ale że to model zabudowany więc tak sobie siedzi bo wymiana byłaby uciażliwa. Denerwuje mnie, że w

lodowka - nietypowe pytanie (początek wątku)

ale moze sie orientujecie. Na dzien dzisiejszy mam lodowke "wbudowana" a w zasadzie tylko wstawiona w wysoka szafke, z tylu brak scianki, tylko 2 boczne, wiadomo, wentylacja musi byc. Chce w ramach remontu kupic lodowke ciut wyzsza co zaowocowaloby tym ze dalej byla w tej szafce tylko czesc bez t

Re: lodowka - nietypowe pytanie

Rżnąć. Ciepło ucieka do góry i Ci się tam pod tymi 40 cm będzie ekstra grzało miast wychładzać radiator.

Lodowka latem gorzej chłodzi. (początek wątku)

Na jaki numerek na pokrętle w środku są ustawione wasze lodówki? Mam wrażenie, że moja lodowka na 4 ledwo daje radę, gdy za oknem 30 stopniowe upały. Jest jakiś sposób,by ułatwić życie lodówce? :) -- http://smayliki.ru/smilie-52679943.html http://s.rimg.info/2df9a6cf41ec57e142c75440cba9c9cc.gif

Re: Lodowka latem gorzej chłodzi.

przez cały rok mam tak samo: 2,5 - 3, nie ma różnicy w jakości chłodzenia latem i zimą. Może uszczelki trzeba wymienić? -- http://smayliki.ru/smilie-118623975.html http://s.rimg.info/ccf6eeb9a1f5ee99db951c8b1bb115c9.gif

biala zmywarka i lodowka (początek wątku)

bede miec biala zmywarke i lodowke... ;( lodowka bedzie ukryta za kacikiem jadalnym, no i byla kupiona ze 3 lata temu kiedy jescze nie myslalam o zadnym powaznym remoncie a zmywarka zostala zakupiona tak zeby pasowac do lodowki... i jak sie juz zrobi ten remont to zaraz po wejsciu bedzie widac ta

Re: biala zmywarka i lodowka

A gdybyś zamówiła szafkę i zmywarke poprostu w niej ukryal w całosci. coś na kształt korpusu w którym montuje sie piekarniki do zabudowy, tylko z drzwiczkami? -- ''Bakterie kałowe mam w dupie'' by hiena Margie

1 2 3 4