145 wyników w czasie 202 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Stacja parowa (początek wątku)

Dostałam w prezencie stację parową i nie działa. Niby robię wszystko tak jak w instrukcji, żelazko się nagrzewa, pary nie ma i bardzo głośno hałasuje. Czy to znaczy, że od nowości jest popsuta czy ja coś robię źle?

Re: Stacja parowa

Jakiej firmy ta stacja parowa? Jaki to model? Nie podoba mi sie to, ze tak głośno pracuje, jeśli faktycznie wszystko robisz tak, jak trzeba i nie ma tam żadnego magicznego przycisku lub pokrętła do przestawienia to wyglada moim zdaniem na jakąś usterkę. Stacje parowe aż tak strasznie nie hałasują.

stacja parowa - warto ? (początek wątku)

witajcie dobre panie domu, zastanawiam się nad zakupem stacji parowej ale nie wiem czy warto i czy prasowanie taką stacją jest łatwiejsze od prasowania zwykłym żelazkiem, doradzcie mi czy któraś z was taką posiada i jest zadowolona no i czy warto wydać kilka setek ?

Re: stacja parowa - warto ?

stację parową stawia sie tam, gdzie zwykle stawia sie zelazko na desce? wyglada mi to na ciezkie i nie wiem,czy deska to utrzyma i czy cale urządzenie nie spadnie...

Re: Polećcie stację parową

wyszukiwarka: forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&author=&query=stacja+parowa&forumId=49213&title=stacja+parowa -- Sygnaturka nie moze byc wyzsza niz 4

Polećcie stację parową (początek wątku)

Dostałam zielone światło od męża i mogę coś takiego kupić pod choinkę. Trochę czytałam w internecie, ale wcale nie ma aż tak dużo informacji, część jest starych. Potrzebuję takiej stacji przede wszystkim do prasowania koszul mężowi. Teraz niektóre przed i po prasowaniu niewiele się różnią

Stacja parowa stojąca.

A czy ktoś coś może powiedzieć o stacji stojącej? Chodzi mi o takie wyglądające jak odkurzacz. Różnią się w sumie tylko ilością wyrzucanej pary, i właśnie interesuje mnie taka, która poradzi sobie z grubymi dżinami albo storami.

Żelazko vs stacja parowa (początek wątku)

nabyła teraz stację parową. I stąd moje pytania do użytkowniczek. Czym żelazko różni się od stacji parowej? Jakie są wasze subiektywne odczucia? Czy nie żałujecie tego zakupu (przede wszystkim na stosunek ceny do komfortu prasowania)? Jakie są minusy stacji? Itd, itp. Ja prasuję rzeczy raczej

stacja parowa a kamień (początek wątku)

Kupiłam żelazko ze stacja parową i tak sie zastanawiam czy trzeba je od czasu do czasu odkamieniać i jak sie to robi? Uprzedzam pytania, nie mam do niej instrukcji. Stacja jest uzywana pochodzenia niemieckiego. -- KOBIETY CZĘSTO SĄ W TAKIEJ SYTUACJI, KTÓREJ NIE PRZEWIDUJE ŻADNE

Re: stacja parowa a kamień

No właśnie niedawno kupiłam zwykłe żelazko tefala i faktycznie tam jest napisane żeby nie lać do niego wody destylowanej tylko zwykłą. No i w żelazku jest sztyft antywapienny czy jakoś tam więc jest ok. Natomiast stacja parowa nie posiada takiego mechanizmu, jest tylko otwór żeby wlac wode i

Re: Kupiłam stację parową i...

Jestem starszawą panią domu.Co to jest ta stacja parowa?

Re: Kupiłam stację parową i...

Eeee, to masz fajne żelazko. Ja takiego nie mam, dlatego kupiłam tę stację parową...

stacja parowa TEFAL z Lidla (początek wątku)

W najnowszej ofercie Lidla pojawiła się stacja parowa Tefal. Używa ktoś takiej lub podobnej? Jakie wrażenia? Sądzicie, że jest warta tej ceny? W internecie wszystkie, które znalazłam są o wiele droższe i zastanawiam się, gdzie tu haczyk? :)

Re: Żelazko ze stacją parową

cena zbliżona do dobrej stacji parowej z żelazkiem. Pzdr. Inguszetia

Żelazko ze stacją parową (początek wątku)

zbędny gadżet czy warto kupić? Proszę Was o rady i opinie. Może jakiś konkretny model mi polecicie :). Dziękuję.

Żelazko z Lidla / stacja parowa (początek wątku)

funkcje, co moje stare. Przy okazji zapytam: czym różni się zwykłe żelazko z parą od stacji parowej?

Żelazko ze stacją parową (początek wątku)

Witam . Bardzo dużo prasuję i zamierzam zmienić żelazko gdyż moje 14- letnie jest już mocno zużyte proszę o opinię od użytkowniczek odnośnie modelu i firmy by nieco łatwiej się prasowało i czy warto tyle zapłacić . Pozdrawiam

Re: Żelazko ze stacją parową

nie wiadomo kiedy i wtedy uruchamiam żelazko parowe.. Ja kupiłam przede wszystkim sprzęt do czyszczenia, tak zwaną parownicę, ale z żelazkiem właśnie i mam wspaniałego pomocnika w sprzątaniu i żelazko w jednym, za mniejsze pieniądze, niż niektóre żelazka ze stacją parową solo.

1 2 3 4 5 6