108 wyników w czasie 72 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Canon PowerShot SX1 IS

Przesiadłem się w tym roku z Panasonica Fz 30, który wydawał mi się bardzo dobrym aparatem, na Canona 450 D.Teraz dopiero widzę ,że tylko wydawał.Różnica jest kolosalna.Ostrość zdjęć,szybkość ostrzenia,brak szumów do ISO 800,główne ustawienia pod ręką w przyciskach w pełni rekompensują

Canon PowerShot SX1 IS (początek wątku)

taaak, nie ma jak dobry marketingowo (dla canona oczywiście) tytuł - "prawie jak lustrzanka" - z matrycą 1/2.3" na 10mpix da się mniej-więcej przewidzieć, jak to będzie szumieć. ale aparat będzie na pewno turystów zwiedzających Krupówki w pełnym ekwipunku

Canon PowerShot SX100 IS (początek wątku)

Jakieś opinie i spostrzeżenia na temat nowego kompakcika ?:) Czy ktoś testował? Pozdrawiam.

Re: Canon PowerShot SX100 IS

Cześć,kupiliśmy z chłopakiem ten aparacik wczoraj. Jak tylko zrobimy trochę fotek postaram się coś napisać.

canon power shot SX 30 IS warto? (początek wątku)

mam pytanie ma ktos ten aparat warto go kupic>? czy lepiej zainwestowac w jakas lustrzanke? -- Nasze małżeństwo trwa śr., 25-05-2011 Forum: Fotografia - Sprzęt Wątek: canon power shot SX 30 IS warto? Autor: monaliska1985

Software do Canon PowerShot SX20 IS (początek wątku)

czy ktos moze mi pomoc? Zmienilem komputer a zaginela mi plytka z softwarem do ap. fot. jak w tytule. Czy ktos moze mi pomoc jak to odzyskac, ew. czy ktos moze mi ten software przekazac. Odnosniki ze strony Canona melduja mi ze adres jest zly i nie moge tego sciagnac od nich. Ew. prosze o

"Pstrykał" ktoś może Canonem PowerShot SX20 IS? (początek wątku)

Interesuje mnie szybkość ostrzenia aparatu zarówno w dobrych warunakach oświetleniowych jak i w bardzo słabych. Będę wdziędczny za opinie.

Re: "Pstrykał" ktoś może Canonem PowerShot SX20 I

A więc zakupiłem ww aparat i.... nie zachwycił mnie. Da się z nigo "wycisnąć' niezłe fotki ale bez rewelacji. Amatorski aparat z amatorską jakością zdjęć.

Re: CANON PowerShot S5 IS

Wygląda na to że z canonów aktualnie wyższe noty osiąga SX100IS www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_sx100is.asp

czy Canon PowerShot SX20 IS ma szybki czas (początek wątku)

reakcji?? Nie znam się na tym

Re: czy Canon PowerShot SX20 IS ma szybki czas

np żeby uchwycić skok dziecka

Samsung WB550 czy Canon PowerShot SX200 IS? (początek wątku)

Zastanawiam się nad wyborem pomiędzy tymi dwoma aparatami. Cenowo zbliżone, Canon ma dłuższy zoom, a Samsung za to szerszy obiektyw. Który radzicie? -- Nika "All theoreticians of eroticism know when there’s no distance, there’s no border; when there’s no border

Ładowarkac do Canon PowerShot A-85 (początek wątku)

Hej... Czy muszę do tego modelu mnieć jakąś szczególnią ładowarkę ? Pierwotyna została spalona :)...( prezent z usa, lecz nie przełączone na 220-w ). Jaką kupić,to ważne bo nie można robic zdjęć bez naładowanych akumulatorków :) Dzięki i pozdrawiam. P.

Nikon Coolpix P90 czy Canon PowerShot SX20 IS ? (początek wątku)

Który aparat warto kupić, pozdrawiam mi

Re: Nikon Coolpix P90 czy Canon PowerShot SX20 IS

sx20 :)

1 2 3 4 5 6