www.valuebasket.pl/pl_PL/Canon-PowerShot-SX60-HS-Digital-Camera-(Black)/mainproduct/view/16970-AA-BK?gclid=CMCHw47phcUCFSQewwodwaoAHw jest trochę droższy ale teraz jest na fajnej promocji, jestem z niego bardzo zadowolona. Polecony przez znajomego maniaka fotografowania.
Proponuję aparat CANON PowerShot SX280 HS Canon to dobra firma, dobrze się pracuje na ich aparatach. Ma bardzo duży (20x) zoom optyczny - na czym Ci zależy, jak czytałam. No i masę innych funkcji. Możesz sobie o nim tutaj poczytać
mariner4 napisał: > Ceny są giełdowe. Wielkie masowce wożą do Rotterdamu, Hamburga, Bremen itp,A st > amtąd transport do elektrowni już nie problem. Dosyć szantażu górników. > Muszą wiedzieć, ze bez nich też damy sobie radę. > M. Aparat CANON PowerShot SX50 kosztuje w
Cały czas uważam, że zdjęcia robi fotograf i aparat nie jest tu najważniejszy. Większość fotek zrobiłem Canon Power Shot SX 10IS i kilka Canon IXUS 50:)
Canon PowerShot SX150 IS
: Lumix TZ10 i TZ20 Canon PowerShot SX220HS Co polecacie? A może coś czego nie brałam pod uwage? Z góry wielkie dzięki
www.optyczne.pl/4262-nowo%C5%9B%C4%87-Canon_PowerShot_SX40_HS.html i jest zadowolony, widziałem zdjęcia ptaszorów z tego aparatu, nic im nie brakuje. Tele do lustra to albo tania porażka jak ten Samyang albo coś na co trzeba sprzedać nerkę i płat wątroby na przeszczepy żeby mieć. _______ Pewne wydarzenie z 1 stycznia 2012
zdjecia kolo Ratusza, z wiezy Kreuzkirche, oraz przed hotelem Gewandhaus. Choc optyka aparatow nie pozwolila na 100 % porownywalne ujecia. Wtedy byl to jakis aparat typu Zenit lub Practica - a teraz juz nieco inny - Canon Power Shot SX10IS. I tu jest wlasciwie problem z powtorka po latach. Probowalem
Tu jest krótki teścik podobnego modelu: http://www.optyczne.pl/10.2-Test-Test_wakacyjnych_kompakt%C3%B3w_2011_Canon_PowerShot_SX230_HS_-_test_aparatu.html Canon PowerShot SX230 HS I właśnie ten biorę pod uwagę, jako alternatywę dla Panasonic'ka. -- Pozdr@wiam TRUSKAVA
Mam pytanko czy wybrać canon power shot sx 220 czy mozę olympus VR-320 albo VR310
Witam czy ten model Canon PowerShot SX220 HS jest wart uwagi szukam małego aparatu, który ma zoom pow 5 i robi niezłe fotki też noca i w nieciekawym świetle:)