28 wyników w czasie 155 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: dobra niedroga spacerówka

Tak jak wspominala czarnawrona my mamy espiro active model 2010 i jestem z niego bardzo zadowolona tak samo jak Kacperek, chetnie spi w nim i jezdzi. dosc lekka,sklada sie na parasolke i jak na paeasolke nie jest taka lysa a dosc zabudowana moim zdaniem:) z czystym sumieniem polecam i nowa

Re: spacerówka Symbio GRACO nowośc 2010

Ja mam ten wózek z gondolą drive; jest wygodny i lekki ale sama gondola drive jest dość ciężka; jej minusem jest to, że musi być montowana na środku tylnego siedzenia dwoma zewnętrznymi pasami i nikt więcej nie może z tyłu siedzieć; do kitu rozwiązanie jak ktoś ma jeszcze jedno dziecko; no i nie

Re: spacerówka Symbio GRACO nowośc 2010

kupiliśmy cały zestaw z fotelikiem i bazą, wiec gondola GO, szczególnie na zimę wydała nam sie bardziej praktyczna. Rzeczywiscie - wózek w porównaniu z innymi wydaje sie najlepszy na rynku. Zwrotny, lekki, stelaż sklada sie do bardzo małych rozmiarów, wszystko współpracuje ze sobą za pomocą jednego

lekka i nieduża spacerówka - prosze o radę (początek wątku)

. Przymierzyłam nawet Lenuśkę do graco mirage i prawie go kupiłam ( www.allegro.pl/item984590275_wozek_graco_mirage_plus_k_2010_wzory_gratisy_24h.html ), ale dałam sobie na wstrzymanie, pogoogle'owałam i opinie o tym wozku nie są najlepsze. Może ktoś coś fajnego doradzi? Może ktoś używał mirage i nie jest

Re: Czy istnieje dobra gondola i spacerówka 2w1 ?

dokupiliśmy sztywne nosidła i jest ok, na lato planuję kupić lekką spacerówkę, jednak zimę w PP - jak będzie znów sroga zima, to u nas oszczędnie odśnieżają chodniki, nie zmieściłabym się z szerokim wózkiem z tym podbijaniem - na pewno szeroki łatwiej podbić, ale z długim tragedii nie ma - ja jakaś silna nie

Re: Najlżejszy wózek wielofunkcyjny

jednym z najlżejszych jest Micralite Toro allegro.pl/micralite-toro-black-wozek-z-gondola-od-reki-i3101474212.html - z gondolką ok. 12 kg, ale już spacerówka tylko 8,5 kg

jaką spacerówkę polecacie??? (początek wątku)

szukam spacerówki dla 10 miesięcznej córci, nie wiem co wybrać, chciałabym aby miała duże koła, bo głównie jeżdżę po polnych drogach, a co za tym idzie musi lekko się prowadzić, najlepiej jedną ręką (czyli musi mieć pałąk a nie 2 rączki do pchania), dobrą amortyzację, rozkładane oparcie do

Jaka spacerówka dla 7 msc dziecka? (początek wątku)

Witam, mam ogromny problem z wyborem spacerówki dla syna. Zastanawiam się nad cybex callisto, peg perego si ( czy pałąk jest niezbędny? wersję 2010 z pałąkiem ciężko jest dostać) teraz zobaczyłam też abc design giro. Jeżeli ktoś ma inne propozycje lub wie coś o użytkowaniu tych wózków, to

Re: "sierpień 2010"

to z wszystkim, ale spodobał mi się Pliko PegPerego. Z jakimś rabatem 2400 więc sporo oczywiście nie wiem jak to się skończy, ale doszłam do wniosku, że gondola posłuży na zbyt krótko, a spacerówka musi być dobra, żeby lekko i przyjemnie się jeździło. No i widzicie jak mojemu mężowi musi być

Re: spacerówka-parasolka dla chudziny

My też chcemy kupić lekką spacerówkę parasolkę też dla drobiny i powiem szczerze że nic mi się nie podoba oprócz maclarena xlr ewentualnie xt zastanawiamy się bo cena wysoka ale chyba jednak kupimy czekam bo w maju ma być nowa kolekcja i jeszcze ulepszony model. Mamy x landera xa fajny ale kolos

Re: Ten Jedyny Ukochany czyli najlepszy z najleps

u mnie królem w wersji gondolowej i ze spacerówką do ok. 1,5 roku jest Bebecar Ip-Op, lżejsza spacerówka Navington Scooner/Maclaren XT, bliźniaczy - Bumbleride Indie Twin (pojedynczy niestety nie dorównuje mu własnościami jezdnymi). -- Szczypior - 3.2010 Pepperoni - 1.2011 Kminek - 1.2013

1 2 3