150 wyników w czasie 127 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

reklama fiata 500 (początek wątku)

witam ;) co sądzicie o tej reklamie: pl.youtube.com/watch?v=svL95t6JsGM&feature=related co chciał przez nią powiedzieć twórca? pierwszy raz jak ją widziałem pomyślałem, że to jakaś kampania społeczna a tu

Re: reklama fiata 500

dla odmiany reklama BMW M5 -- Fajowe fajki :-)

Reklama Fiata 500 (początek wątku)

. Nieuczciwe dlatego, że Fiat zrobił to w celu wyłącznie komercyjnym. Nie chodzi mi też o samą treść reklamy gdyż uważam, że do momentu pokazania się na ekrania znaczka Fiata, jest ona faktycznie piękna. Chodzi o to, że jakaś firma (i to jeszcze firma zagraniczna) wykorzystuje obrazki, obok których żaden

Re: Reklama Fiata 500

Zgadzam się z tym wszystkim co napisałeś wyżej.Szczerze mówiąć myślałem, że jest to jakaś reklama społeczna.I jeszcze głos Krzysztofa Kolbergera (chyba) ...

fiat 500

Dla mnie prawdziwym skur....twem w reklamie ( nie drażniącymi czy żenujcymi babokami a czystym skur...wem) jest obecna od wczoraj w tv rekalama 500-ki... serio. Agencję, która to pchnęła do klienta, i jego samego, kretyna bez refleksji, postawiłbym pod pręgierzem. Próba budowania

Re: fiat 500

widziałem tego gościa "speca od reklamy" i już wiem kto je robi i dlaczego są tak beznadziejne,jego kumple spece pewnie mają to samo w głowie. Jak zostać specem od reklamy ? Bo zrobiłbym kampanię i reklamy,że wszystko by weszło.

fiat 500 (początek wątku)

Nawet nie podejrzewałem jak bardzo negatywne emocje może wywołać we mnie reklama. Jestem poruszony, ba, wkur... - szastaniem w reklamie fiata Legendą kilku prawdziwie wielkich ludzi i naszych symboli, -taniego robienia kontrowersji w celu wywołania zainteresowania produktem, -próby

mastercard / fiat 500 korale z reklamy (początek wątku)

Czy wiecie może czy białe korale, którymi ta kobieta ma owiniętą szyję istnieją w realu czy to dzieło photoshopa?

Re: mastercard / fiat 500 korale z reklamy

widziałam podobne korale z filcu w Krakowie.ale DALEKO im do tych z reklamy.myślę że to dlatego że w reklamach w ogóle wszystko wygląda lepiej.

Kontrowersje wokół nowej reklamy Fiata 500

To juz sie robi troche nudne, najpierw Walesa zapomina, ze podpisal zgode na uzycie wizerunku, teraz Solidarnosc sie oburza. Ludzie dajcie spokoj, to normalna reklama jakich wiele robi się na świecie...

Kontrowersje wokół nowej reklamy Fiata 500

Bardzo mnie dziwi jak niektórzy negatywnie reaguja na tę reklamę. Według mnie to naprawde dobry spot-długi, sensowny i świetnie pomyslany. Solidarnosc wygłaszajac takie ,,madrości" tylko sie teraz ośmiesza

Re: Fiat 500 - Nowoczesny klasyk

laska z reklamy fajna ale ta puszka to jakas pomylka, auto bedzie warte 15% ceny w ciagu 4 lat, V6 wciaz zadzi

Re: Fiat 500 - Nowoczesny klasyk

Reklama zajebista ,Tylko te autko wyglada jak mail box , ale moze podobac sie mlodszej generacji .Kazdy ma inny gust, to trzeba uszanowac.

Fiat 500C by Gucci (początek wątku)

Mnie ta reklama nie powala na kolana - wolę Abartha 500. Jednak stylistycznie auto jest bardzo ciekawe. Znacznie bardziej mi się podoba Gucci edition od tego co Diesel wykombinował z Fiatem swego czasu.

Re: Fiat 500 po jankesku

Jak zwykle w koncu Amerykanie z bylego g.... zrobia cos, co zacznie przypominac samochod, choc i tak bedzie to sluzylo jako zabawka dla uczniow, lub jezdzaca reklama z muszla klozetowa na dachu (przywilej Smarta na rynku Pln. Am.) malych rodzinnych firm zajmujacych sie drobnymi naprawami

Re: Fiat 500 nie podbil ameryki?

A oni dalej usilnie próbują reklamy na Lopezową http://www.v10.pl/Video,Fiat,500,Gucci,Jennifer,Lopez,znow,reklamuje,piecsetke,w,USA,71595.html klik ale jest tak nieautentyczna w tej reklamie że to poezja

Re: Fiat 500 nie podbil ameryki?

J.L nie zagwarantuje nabywcom bezpieczeństwa czy wygody, więc wg mnie wykorzystywanie gwiazd w reklamach aut jest zbyteczne. -- Przedstawiciel Volvo na Forum.

1 2 3 4 5 6