58 wyników w czasie 93 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Nie wszystko stracone - Kwietniówki 2009

Przykro mi bardzo - zawsze tak jest jak sie bardzo czegoś chce to nie ma, wiem po sobie, ale nie ma co sie zadręczać , może bedzie dobrze w przyszłym cyklu, KWIETNIÓWKA też fajnie brzmi no nie?? Trzymaj się cieplutko

Czemu tak cicho - marcówki 2009????

szczęśliwymi KWIETNIÓWKAMI 2009 (mam sentyment do kwietniówek :)))papa dziewczyny i piszcie co u Was , jak samopoczucie?????? -- MÓJ HUBERCIK MOJE ZAŚLUBINY

Jak sie czujecie Kwietniówki2009?

Witam Wszysktie e-mamy. Już od jakiegoś czasu Was czytam ale miałam problemy z logowaniem i udało sie dopiero dziś. Mam termin na 22 kwietnia i właśnie zaczęłam 9 tydzień. Podobnie jak wiele z Was mam małe dolegliwości, typu: ciagłe bóle podbrzusza, bolesne piersi, stale podwyższona temperatura (

Re: Jak sie czujecie Kwietniówki2009?

hej, my mamy termin rowniez na 7 kwietnia, wiec to dokladnie srodek 11 tygodnia, mdlosci powoli mijaja, ale jeszcze 2 tygodnie temu wyjsc z domu sie nie dalo.. za to od kilku dni meczy mnie migrena, i jakies przeziebienie mnie dopada.. pierwsze usg mamy 19tego wiec juz niebawem, nie moge sie docze

Forum kwietniówek

Dziewczyny, jest już forum dla kwietniówek 2009: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=55601 Zapraszam :) -- Moja córeczka

Re: Kwiecien 2009

Witam :) Ja też jestem Kwietniówką :). Termin mam na 18.04.09. A teraz jestem w 13 tc (tak przynajmniej wynika z ostatniego usg). Pozdrawiam Wszystkie Kwietniówki.

Re: Kwiecien 2009

nextmama może jednak dawca przemysli i jednak bedziesz kwietniówką:) Czego z całego serca tobie życzę. -- Areczek ma już

Majówki2009 (początek wątku)

No to wpisuje sie pierwsza bo w tym cyklu musi no po prostu MUSI sie udać ;) Zapraszam zawiedzione Kwietniówki ;) -- Młość to nie patrzeć na siebie ale patrzeć w tą samą stronę...

Re: Majówki2009

Hej laseczki! Jestem zawiedzioną kwietniówką;) Dziś 1 dc i drugi cykl starań... Proponuje uwierzyć bardzo mocno, wspólnymi siłami. Poprostu tym razm musi się nam wszystkim udać:)

Re: Kwiecień 2009

Dziewczyny, istnieje jakies forum kwietniówek (ew. majówek) 2009? pozdrawiam wszystkie Brzusie :)

Re: Kwiecień 2009

Hej borri - oczywiście istnieje forum kwietniówek 2009 - trzeba wysłać Zgłoszenie. Forum majówek też na pewno jest na podobnej zasadzie. -- Między domem a pracą są małe zakamarki szczęścia: ptak, ogród, powitanie sąsiada, uśmiech dziecka, kot wygrzewający się na słońcu. /Pam Brown/

Re: kwiecień2009

dziewczyny, zapraszam do wątku o kwietniówkach2008, który już istnieje no i ... sporo nas tam, oczekujących, testujących i tez już radosnych :)

Re: kwiecień2009

Hej, termin mam w moje urodzinki, czyli 22.kwieiceń - udało się nam po 4 latach starań, boję się strasznie każego dnia, ale jednocześnie jestem taka szczęśliwa:):):):):):):):):) Pozdrawiam wszystkie kwietniówki

Re: Wyprawka - kwiecień 2009

też rodzę w kwietniu (teoretycznie:) ). Dużo informacji czerpię z forum kwietniowego: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=55601 Napisz adminkom, że jesteś kwietniówką, a napewno uzyskasz dostęp:) temet wyprawki przewija

Re: Wyprawka -pomocne linki

jestes kwietniówka...możesz dołżczyc do nas na forum kwietniówki2009 -- Patryk(28-11-1998) Aleksandra (14-07-2000) Oskar (10-08-2004) Ktosiek 27-04-2009 <a href="<a href="www.suwaczek.pl/""

Re: bliźniaki kwiecień 2009 - jest ktoś?

no i ja też urodziłam maluchy przyszły na świat 1 kwietnia także jednak kwietniówka :-) poród SN 36 tc i 4 dni - michasia 2720 i 58 cm, miłosz 3020 i 60 cm baaardzo ulżyło jak sie urodziły :-)

Re: Luty 2009

rodzenstwo dla mojego dziecka, i tez jakos brak mi wiary w to, ze się uda, a to , że mam juz dziecko uwazam za cud:)) jestem niby zdrowa, młoda a obawy są:(( bardzo bym chciała dołączyć do lutówek, jak się nie uda to do marcówek lub kwietniówek 2009, marzy mi się wiosenne dziecko lub b wczesne lato-maj/czerwiec !!

1 2 3 4