Czy może ktoś wie, czy istnieje strona z listą kandydatów wszystkich partii biorących udział w wyborach do Rady Miasta i Rady Powiatu w danych okręgach wyborczych??
http://wybory2010.pkw.gov.pl/geo/pl/140000/140200.html Tutaj
1. Wszystkie finalistki "Miss World" - zawsze zgodnie powtarzają chórem i solo: "World Peace". 2. Jarosław Kaczyński - on przecież też by chciał żeby na całym świecie był pokój (PiS) - co nie daj Bóg - ale Nobel mu się należy. 3. Kto jeszcze? - kandydatur bez uzasadnienia nie przyjmujemy!!!
Wszystkie listy znajdziesz na stronie: bip.um.wroc.pl w zakładce 'wybory' (po lewej na do dole) i dalej 'kandydaci w wyborach samorządowych' do Rady Miejskiej
zapraszam na moją stronę: www.sobolewski-piotr.pl/
Kocham Radom do boju!
Na Liście Przebojów polskich emigrantów w Beneluksie wygląda to tak. Marcin Mroziński zadebiutował na miejscu 1, Anna Cyzon na 4, a w propozycjach jest Iwona Węgrowska. Zobaczcie sami http://e-migrant.eu/wiadomosci,e_migrant_chart_30,61,1.html TUTAJ - e-migrant chart' 30
Na Liście Przebojów polskich emigrantów w krajach Beneluksu wygląda to tak - Marcin Mroziński debiutuje na miejscu 1, Anna Cyzon na 4, a Iwona Węgrowska jest w propozycjach do następnej Listy. Zobaczcie sami
Wybory samorządowe 2010 w Rudzie Śląskiej. Tutaj znajdziesz kompletną listę kandydatów na radnych miasta Ruda Śląska: www.rudzianierazem.pl/wybory-ruda-slaska-2010 Pozdrawiam J.Dob
tutaj pogrzeb: wybory2010.pkw.gov.pl/geo/pl/100000/106101.html#tabs-2 ale do rad osiedli to nei wiem, może na stronach miejskiej komisji coś znajdziesz
Na forum Echa Białołęckiej znalazłem tylko listy PO. Zna ktoś może inne? #PO 2010.10.21 13:07 Okręg nr 1 1 Smoczyński Piotr 2 Madziar Zbigniew 3 Łącka Ilona 4 Lewandowska Joanna 5 Sabak Ryszard 6 Krajewski Tadeusz 7 Stachura-Michalski Dariusz 8 Maj Wiesława 9 Kędzior Jacek Okręg
To jest jak list gonczy za wyjatkiem kaczynskiego Roztrzelac bandytow kutasow oni doprowadzaja do ruiny kraj razem z bandyta t u s k i e m
Hej co myślicie o zbieraniu podpisów pod lista popierająca kandydatów do wyborów prezydenckich 2010. Mnie na biegańskiego zaczepiło dwóch młodych ludzi, z wielką chęcia podpisałem im tę listę choć było to grupowanie za którym nie przepadam ( jak to nie którzy mówią liczy się urok osobisty ) co wy