Witam czytam i czytam i juz nie wiem sama co robić. Mam od brata MAXI COSI z 2010 roku. Gondola jako tako ale wsadzilam synka juz do spacerówki i: 1) młody zaraz bedzie za duzy (chodzi o głowę) do tej soacerówki 2) młody wsadza paluszki w miejsce gdzie wózek się delikatnie składa przy wjezdzie
jak dla mnie mura jest świetnym wózkiem, miałam przy starszym dziecku w zimie odnajdywał sie w ogromnych zaspach, sunął po śniegu, jak były jakieś wyboje nie musiałam podnosić kół bo "przelatywał". kiedy go sprzedawałam rozmawiałam z kupującą która mieszka gdzieś w górach i dlatego wybrała ten
Hm.... z tego co pamietam, to buda w starym modelu (mialam chyba 2010) montuje sie do stelaza a w nowszych do siedziska wiec niz z tym nie zrobisz, ktos Cie niezle oszukal :( Buda nie laczyla sie zadnymi rzepami, wsuwala sie ja w prowadnice na ramie, material zakladalo za siedzisko i gotowe.
: allegro.pl/gondola-quinny-do-buzz-speedi-mura-maxi-cosi-i-inn-i3340501714.html albo: allegro.pl/gondola-dreami-do-wozka-quinny-maxi-cosi-i3343460735.html i adaptery
była ta mikroskopijna do 2012,a od 2013 już mura plus. Nie pamietam tylko kiedy była ta pierwsza zmiana budki 2010???
nastelazu concorda i na stelarzu mury, bo mura ma zawsze w pakiecie adaptery, z tego co zaobserwowałam. Także maxi cosi np cabrio o jakim myśle, bedzie chyba najlepszym rozwiązaniem :) a mury bede szukać, tak jak piszesz rocznik 2010, i w wzwyż, zalezałoby mi na tej ulepszonej budce w spacerówce co ma
Piękna ta nowa spacerówka!!! Ja miałam model 2010 i spacerówka była średnia z fatalną budą, teraz bym ten wózek znów 3w1 kupiła :))) Spacerówka wygląda na duża, szeroką i wygodną... ahhhhhhh :)))
ja mialam z 2010 bez tej szmatki z tylu. porownywalam pozniej z 2011 w sklepie i nowsza roznila sie jedynie dodanym klipsem z tylu do trzymania budki na oparciu i innym mechanizmem skladania. nawet dobrze, ze to dodali bo z tylu budka sie niczego nie trzymala.
wozków ma koła piankowe. Moim zdaniem plusy Mury to: Pompowane koła, Duza gondola składana całkiem na płasko, Sytem klik-klik, nie potrzeba specjalnych adapterów aby wpiąć fotelik, Maly stelaz po zlozeniu, Spacerowka przodem do mamy, Wozek jest ciezki ale ja go nigdy nie musialam dzwigac wiec
tablica.pl/oferta/gondola-maxi-cosi-mura-IDZPIl.html dogadamy się cenowo, bo i tak zabiera mi tylko miejsce w domu. Mam jeszcze fotelik maxi cosi citi i przewijak na łóżko też wystawiłam na tablicy