Próbuj raczej obwodów mniejszych - na przykład 80. Sprawdź, jak się będziesz czuła w stanikach o rozmiarówce kontynentalnej 80J, ewentualnie w okolicach brytyjskiego 36G, czyli ichniego 80G. -- Tak wygląda bius
Monia! Ty mnie nie denerwuj! Ty masz zaj....sty wykresik!! -- www.fertilityfriend.com/home/114d13
. Trzymam za Was kciuki mocno i nawet będe sie za Was modlić w Święta i kiedy sobie przypomnę, że istnieje cos takiego jak pacierz ;-) I na pewno nie opuszcze forum, bo za bardzo Was lubię! ;-) Będe tu nadal codziennie zagladać i kibicować. Aneczka i Monia - juz niedługo przyjade poogladać Wasze
Super! Prezent pod choinkę! No właśnie, dobrze Monia, że przypomniałaś - a gdzie fluidki?! Kochanieńka, bez fluidków ani rusz!!! -- www.fertilityfriend.com/home/114d13
Bardzo potrzebuje ubranek dla synka od 74 Chętnie przyjmę lub odkupie za niewlekie pieniądze Jeśli by znalazł sie ktoś kto chciałby pomóc proszę pisac na monia-114@o2.pl Dziękuję
Poszukuje pojemnych mebli, narożnika lub innego spanka o powierzchni spania min 140/190, ławy i foteli oczywiście w przystępnej cenie Prosze o kontakt na gazetowego lub monia-114o2.pl
diva.m napisała: > Poszukuje pojemnych mebli, narożnika lub innego spanka o powierzchni spania min > 140/190, ławy i foteli oczywiście w przystępnej cenie Prosze o kontakt na gaze > towego lub monia-114o2.pl poszukaj w komisach, zwłaszcza w tym na zakolu, mają bardzo dobre
Młode małżeństwo z 2 dzieci poszukuje mieszkania do wynajęcia Mieszkanie najlepiej 2 pokojowe, w rozsądnej cenie Chcemy wynająć od ok listopada ale jak by była jakaś ciekawa propozycja to może być późniejszy termin. Prosze o kontakt na monia-114@o2.pl lub 607389574
O! dzięki Monia , ja właśnie mam dylemat.Moja córka ma 114cm i 19kg (pewnie jeszcze urośnie do września) I wybrała herlitz compact zielony z koniem. Ja wolałabym mini bo jest mniejszy ,ale córce się nie podobają wzory. Chyba jednak kupimy compact. -- https://download1.klimacik.pl/e-gify.com/384
MONIA!!! ZAJE....fajnie!!! Ale sie cieszę!! Tyle sie wspierałyśmy (tzn bardziej Ty mnie), że aż sobie podskoczyłam z radości, że Ci sie udało!! Buźka!! -- "Pomimo,że każda chwila radości trwa niezmiernie krótko, a później zanika, zawsze jednak zostawia za sobą trwałą nadzieję i jeszcze
Nie znam Anny i nigdy nie byłam na kafeterii chyba że przez przypadek Z forum kożystam już dość długo t ylko nie wiem czemu nie mogę zalogować sie na poprzednie konto ( monia-114 ) Myślałam że login nie ten ale znalazłam swoje wypowiedzi na forum. Hasło od lat te same więc nie w tym problem Wiesz
Kojarzy mi sie, że był jakis zabobon dotyczący odpadającego lub urwanego od ubrania guzika. Ni diabła nie pamiętam czego dotyczył. Któras go kojarzy? To tak raczej chumorystycznie, choć poczatek wątku dość poważny i nostalgiczny. Sorki Monia, jeśli Ci go zepsułam ;-) -- "Pomimo,że każda