686 wyników w czasie 195 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Oglądam film

U nas jest teraz taka dzielnica Czyżyny. Na dawnym lotnisku powstała. Kiedyś tam drugie mieszkanie otrzymaliśmy, bardzo piękne, pierwsze musieliśmy zdać. Na osiedlu Dywizjonu 303 ono było i 8 lat zaledwie tam mieszkałam. Obok drugie osiedle było i jest II Pułku Lotniczego. Teraz tam nowe osiedle

Re: Nie wyrabiam już

Moja matka św. pamięci do mnie specjalnie przyjeżdżała, konkretnie na os, Dywizjonu 303, kiedy tam kiedyś mieszkałam, to już ponad 20 lat temu, i jeszcze więcej o dużo więcej. Ślepy kręgarz, kręgosłupy naprawiał, własny gabinet miał, ale i tak w końcu, niestety sparaliżowana na starość skończyła

Re: dolce far niente

centrum tak...ale pojedz na Czyzyny, osiedle dywizjonu 303 albo prokocim-blokowiska, zero zielenii..zachwyt przechodzi i przeradza sie w niesmak.

Re: Samochodza w Krakowie i autobus

: www.google.pl/maps/place/Osiedle+Avia,+Krak%C3%B3w/@50.0798918,20.0023619,597m/data=!3m2!1e3!4b1!4m5!3m4!1s0x47164533a73c96b7:0x9fc99cfff1cddb2a!8m2!3d50.0800165!4d20.0047383 Można kawałek na północ zobaczyć, jak wygląda przy nim obrzydliwa, socjalistyczna betonoza Osiedla Dywizjonu 303, tego potworka urbanistycznego budowanego od czasów przebrzydłego Gierka! -- ***** ***

Re: Osiedle Eskadra Dywizjonu 303 Profbud

Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe, architekci z pasją!tz-interior.com/

Re: Osiedle Eskadra Dywizjonu 303 Profbud

Czytam to forum. Bo zastanawiam sie nad kupnem mieszkania na tym osiedlu. Opinie byly bardzo przydatne. Ale jak najbardziej rozrywkowe jest czytanie opini piszącego Laki XD Boki zrywac, jak sie czyta jego wpisy, z uporem maniaka, krytykujace osiedle. Moglby zmienic nick chociaz... Pisze ze szuka

Re: Gaz płynny do ogrzewania domu

płynny. Gwarantują fachową obsługę na każdym etapie inwestycji! Kontakt: PHU SA-ART SŁAWOMIR MISZCZAK 31-871 Kraków os. Dywizjonu 303 66a/2 +48 505 018 116 phu.saart@gmail.com

Wolne miejsca w Żłobku Magiczna Kraina (początek wątku)

Zapraszamy do Żłobka "Magiczna Kraina", mieszczącego się przy ul. Sapiehy 69 , os. Mistrzejowice Nowa Huta oraz Dywizjonu 303 Możliwość pozostawienia pociechy również na godziny , gdy macie Państwo coś do załatwienia lub wyjście np. do kina, zakupy itd. Dotacje dla Rodziców z Urzędu Miasta

Re: Mądrej głowy trzeba - pasy ruchu po skręcie.

, Krańcową i Dywizjonu 303 ). Ruch w Kunickiego to ruch lokalny do trzech południowo-wschodnich dzielnic Lublina (Dziesiąta, Abramowice, Głusk)... a to dzielnice domów jednorodzinnych (jest jedno większe osiedle bloków w tej części miasta tyko, ale ono ma też dojazd "od zaplecza"). Ruch w szczycie to więc

Re: Nikt nie odpowie.

Gość portalu: mieszkaniec LU napisał(a): > Może przedłużenie ul. Dywizjonu 303 do ul. Wrotkowskiej rozwiązałoby problem? N > ie rozumiem dla czego nikt wcześniej nie pomyślał o dokończeniu dwupasmówki ze > skrętem w ul. Dunikowskiego. > Krańcową zaczęli budować w połowie

Re: Przedszkola Nowa Huta

dość wysoko funkcjonujące na sam początek max 1 rok idzie do P. Przystanek ale myślę o p. integracyjnym stąd moje drążenie tematu. Wiesz może coś jeszcze o innych np. Przy Źródełku na os. Dywizjonu 303 albo na Młyńskiej Bocznej lub małych prywatnych które by miały terapię na miejscu lub zgadzały się

1 2 3 4 5 6