24 wyników w czasie 96 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Na Wspólnej - sezon 2015/2016 (początek wątku)

szoku, Marek postanawia działać. Prosi o pomoc Daniela - ten ustala, gdzie ostatnio logował się telefon Oli. Tymczasem jeden z porywaczy chce zgwałcić młodą Zimińską! Michel i Sandra już wiedzą, że aby wiarygodnie grać udane małżeństwo, muszą się lepiej poznać. Podczas spaceru wydaje się, że ich

student z Lublina radosny.gay zaprasza do ...Pozna

przeciwnika epitetem <homoseksualisty>. Jego prymitywny sposób myślenia najlepiej oddają jego własne teksty udostępnione do publicznej wiadomości wraz ze zdjęciami genitalii, na załączanej stronce. <10.12.2001 CHŁOPAK I ZBLIŻAJĄCE SIĘ ŚWIĘTA.... Hmm jak ja dawno nie pisałem nic

Re: wakacje z tenisem:)

polecam Ci właśnie wyjazd z Tenis Travel - jeśli chcesz poznać fajnych ludzi i nauczyć się grać - to będzie dla Ciebie - ja byłam z chłopakiem w zeszłym roku na wczasach organizowanych przez nich i było na prawdę super - w tym roku niestety nie mogę jechać, bo zaczęłam nową pracę, ale firmę mogę Ci

Re: Krzyż celtycki na życie uczuciowe

Wiecie co, poznałam kogoś tydzień temu. Bawiłam się z nim w gronie znajomych przez całą noc i świetnie spędziłam z tym chłopakiem czas. Potraktowałam to jednak jako jednorazowe spotkanie, bo jest 9 lat ode mnie młodszy, jesteśmy na różnych etapach życia..nie wymieniliśmy się nawet numerami

Re: Szczecin in vitro 2016 cz 4

. Później to już same chłopaki sie posypia :) Może kiedyś mój wojtus pozna twoja małą. ..... Z rynia niestety nie odzywa sie.mam nadzieje ze pobierała sie i walczy dalej. Red ty się nie łam ta torbiela. Po antykami zaczniesz stymulacje. Póki co łyka koenzym q10 I vitrum d3 i zbiera siły. -- I

Re: Pluskwa milenijna uderzyła w Niemcy dekadę pó

wyznaczniku polskiej gospodarki, dźwigni rodzimej przedsiębiorczości dzięki której polskie PKB wzbija się na wyżyny, czyli dymiącym, śmierdzącym, zajechanym, obitym, odrapanym, skrzypiącym i świecącym rdzą 20/15 letnim Transporterze T4, dzięki któremu możemy poznać że do wykonania usługi najęliśmy

Re: sny sa wazne

Heh Misboa, no niesamowita interpretacja :) i spostrzeżenia :) pisałam o tym śnie 5 września rano..a wieczorem... Teraz sobie zdałam sprawę, że śniłam to w noc poprzedzającą w trakcie której na imprezie poznałam wieczorem faceta, a raczej chłopaka. Przez pierwszą część wieczoru byłam bardziej

Błagam o pomoc- czy spełni się ta wróżba? Prognoza (początek wątku)

23.10.1981 ja mam na imię Daria moja data urodzenia to 11.09.1987 rok wiem że mamy karmiczną liczbę związku z dróg urodzenia - 9 + 7 = 16 z dnia poznania to liczba 12 czyli 3... poki co nasz zwiazek układa się bardzo dobrze... jest jedno ale.... Darek dnia 03.01.2015 roku (czyli z dnia

Re: Błagam o pomoc- czy spełni się ta wróżba? Pro

dobrze... jest jedno ale.... > Darek dnia 03.01.2015 roku (czyli z dnia poznania 12) poznał moją jak wydawało > mi się do tej pory przyjaciólkę Monikę (ona 5 on 7 wiec z liczby urodzenia 12) > - data jej urodzenia 24.11.1987 ... Układ waszych wibracji urodzeniowych nie jest optymalny

Spotkania filmowe „Dziecięce Kino w Pawilonie” (początek wątku)

pokaz Czas: 1. marca 2015 (niedziela) godz. 16:00 Miejsce: Kawiarnia Pawilon, al. Wojska Polskiego 52, Pruszków Wstęp na pokaz jest bezpłatny! Uwaga, w lokalu jest ograniczona liczba miejsc (ok. 30). Nastoletnia córka ekscentrycznego profesora niespodziewanie trafia do sekretnej, leśnej krainy

Wieczory filmowe „Kino w Pawilonie” (początek wątku)

charakterze – wielkie produkcje, filmy oscarowe, ale także kino niezależne, europejskie i światowe. Dzięki ofercie Kawiarni Pawilon, z której korzystać można podczas seansów, odbywają one w miłej i kameralnej atmosferze. Najbliższy pokaz Czas: 3. kwietnia 2015 (piątek) godz. 20:00 Miejsce: Kawiarnia

1 2 3